krim paradajz:

san marzano paradajz

ima jos dvije vrste paradajza, feferonki, i ostalih "cudnih" vrsta te i papaya a i secerac pecenjak x)
Moderator: anex

Džanarika u istočnoj Bosni.CvjetnaOaza wrote:Šta je rezdelija, to nisam nikad čulakerima1 wrote:Isto mi takva izbeharana oslama u dvoristu,super Senci imat cemo slatkih oslamaKod nas obeharali,kruske,visnje,oslame,rezdelije ma bijeli se dunja masAllah.
OK, hvala punoMu'min wrote:Krastavice,dinje i slično se ne pikira.
Zato ja sijem po 1 ili max 2. skupa tak da onda "pikiram" na način ih prebacim u dublju posudicu i dodam zemlje do listova.
Ti probaj ovo rasjeći na pola i stavi u 0.5kg jogurt lončiće te naspi zemlje do listova.
daj link, ja cvijece pravo volim, danas sam svoje zalila raaaaaznim otopinama za bascukerima1 wrote:Samo d aprozovem nase cvjecare,otvorena je tema o cvijecu ovdje na "priroda i ekologija"![]()
ako n ovo http://www.klix.ba/forum/proljece-cvije ... .htmlvidim i dopada mi se, mada tek pocinjekerima1 wrote:udji na ovaj dio gdje je "basca"imas temu o cvijecu.
nadam se da se jave, da podijelimo i koje cvjecarsko iskustvo, mada ne kontam odakle ti to sada, nisam vidjela da neko ima pitanje o cvijecu.kerima1 wrote:Jave ti cvjecari oni prate sve o cvijecu
Zezaju se cvjecari Mu"min,Vrtlar i Flag ja na njih mislim kad kazem cvjecari bona.Samo ti prati tu temu o cvijecu mozda se raja tu raspise.Ratarka wrote:nadam se da se jave, da podijelimo i koje cvjecarsko iskustvo, mada ne kontam odakle ti to sada, nisam vidjela da neko ima pitanje o cvijecu.kerima1 wrote:Jave ti cvjecari oni prate sve o cvijecu
ili treba sa odem odavde jer mi se cini da je cvijece nepozeljno?
duso, dva puta sam sve procitala prije registrovanja, radi vas nekoliko sam se i registrovala.kerima1 wrote:Zezaju se cvjecari Mu"min,Vrtlar i Flag ja na njih mislim kad kazem cvjecari bona.Samo ti prati tu temu o cvijecu mozda se raja tu raspise.Ratarka wrote:nadam se da se jave, da podijelimo i koje cvjecarsko iskustvo, mada ne kontam odakle ti to sada, nisam vidjela da neko ima pitanje o cvijecu.kerima1 wrote:Jave ti cvjecari oni prate sve o cvijecu
ili treba sa odem odavde jer mi se cini da je cvijece nepozeljno?
Jesil kad to konzumirala ?Ja jesam i mogu ga samo sirovog i to malo,jer me zaboli glava od toga.Kuhano mi ne dolazi u obzir zbog prejakog mirisa.safran wrote:Javna zahvala drugarici Oticon na gomoljima čičoke. Zasađeni su i akobogda biće je.
Tekbir Mu"mineMu'min wrote:Allahu ekber, kompir posijan!
"fino Bogami" one same posijale.Mu'min wrote:Jučer konačno isfrezali i danas svila i žena posijale kompir.
Hoću l` ovdje ili tamo gdje je tema cvjetne oaze?! Bojim se ako onaj cvjeć.. vrtlar vidi moje cvijeće... eto mi belaja za vratomMu'min wrote:Jeste muški posao al duga je to priča.
RATARKA, šta ti ono tamo napisa? Kao da si mi naljuti nješto.
FLAG, daj sliku tih tvojih kadifica nek vidi amater iz CH kako Bosanci uzgajaju kadificu i karanfil.
ih tebe ne spomenuti uz riječ cvijeće je ko vodu ne spomenuti uz Vrelo Bosne.flag wrote:Ma jeli ono i mene spominjala k`o cvjećara