kerima, cekam onda to tvoje sjeme, sad si se izvukla
vrtlar, hvala za savjet, ostace ga za iks narednih godina
e sad mi bas treba pomoc, dakle, bila sam danas vrijedna ali imam dojam da sam sa salatom (i uopste) zeznula stvar.

ovo je folija koju prodaju kao za salatu, zapravo sam je htjela uzduz popoloviti tako da mogu prici sadnicama, ali nisam jer je premalo rupa za sadnju. ono sto sam dobila je ko cirkus, jer sam morala da hodam po foliji a posto sam prethodno usitila zemlju ono skroz, gdje sam stajala - sad je udubljenje. sta cu sad? ovi razmaci su mi nekakvi preveliki i uopste mi se ne uklapa ovako u plan
spinat za razliku od salate mislim da sam ovarisala, pa sam rascupala taj koji je jos bio od jesenas u "kusuru" i odnijela ove presade iz plastenika na balkonu, to mi se svidjelo, ali ako sta ne valja slusam:
ovo sam bezdusno pokupila, posijala sam pogresno, za mladi sam valjda trebala gusce, pa sad nije ni mlad ni star, zavrsice sutra u lukmiri uz burek
ovo drugo je matovilac koji je bio tamo gdje je sada salata, pola godine se kiseli i bice veceras za jednu salaticu, to vise necu sijati sigurno:
a ovo su vrtlar te famozne letve zbog kojih mi staza po sredini ne moze, ako ih sklonim to ce se sve skljokat:
a grasak sam namjeravala da sklonim, ali kako vidjeh cvjetic nisam imala srca, dakle jos jedan problemcic - kako sad da rijesim raspored?