Barbarić na mjesto Pašalića?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fyshek

#1 Barbarić na mjesto Pašalića?

Post by fyshek »

Na osnovu nacionalnog ključa, a ne struke, na mjesto sportskog menadžera mora ići Hrvat. Navodno na to mjesto ide Ivica Barbarić. Osim što je nekad vodio Široki, ja ne poznam njega...mislim kao čovjeka. Uostalom, zar može biti gori od Pašalića. Jedino, zašto sve u BiH mora biti po hebenom nacinalnom ključu?!?!?!?!?!?
sl@ven

Post by sl@ven »

zato sto nema bosne i hercegovine nego samo neka sugava plemena...
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Kako ga je iskaratao Mirza Varesanovic na Kosevu... Sjecate li se toga? Taj mi je lik cak gadniji od Pasalica. FUJ :x
Area_51

Post by Area_51 »

boki071 wrote:Kao prvo odmah te moram demantirati.

Pozicija direktora reprezentacije je UKINUTA te ce sada postojati menadžeri a selekcije, u21 selekcije i ostalih selekcija koji ce direktno odgovarati za uspjeh svoje selekcije...

a na mjesto A selekcije ce doci neko iz sarajeva to sam siguran
Jel iz Sarajeva ili FK Sarajeva :-)
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Area_51 wrote:
boki071 wrote:Kao prvo odmah te moram demantirati.

Pozicija direktora reprezentacije je UKINUTA te ce sada postojati menadžeri a selekcije, u21 selekcije i ostalih selekcija koji ce direktno odgovarati za uspjeh svoje selekcije...

a na mjesto A selekcije ce doci neko iz sarajeva to sam siguran
Jel iz Sarajeva ili FK Sarajeva :-)
Bio je Muzurovic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adi_ze

Post by adi_ze »

Menager A reprezentacije je Elvir Bolic, to je Kodro potvrdio, kao i sam Bolic, a sto se tice ove pozicije "koordinator A i mlade reprezentacije" na tu poziciju ide Hrvat. Potpuno nebitna funkcija, samo da se Hrvatima nesto dadne, jer su Srbi dobili mladu reprezentaciju. Jel mozda zna neko imena ostalih koordinatora u Savezu? Naravno da ne zna, jer je pozicija nebitna i ovo je dobro izvedeno, otjerali su Pasalica to je najvaznije, a neka se Barbaric igra koordinatora sa Piricem i katalisnkim, koji su koordinatori omladinskih selekcija. Pozicija direktora reprezentacija vise nema!
LSD

Post by LSD »

A koje pozicije su dobili jevreji,romi i ostale manjine??
red_djavo

Post by red_djavo »

Obzirom da mnogi ovdje slabo prate predratni sport, nije bas da je Ivica Barbaric toliki fudbalski levat. Bio je clan Veleza, a to je u to vrijeme bilo izuzetno tesko, sto potvrdjuje i primjer Mehe Kodre. S njim je jedno vrijeme igrao u Velezu, sto ce reci da se poznaju jako dobro i da su saradjivali i ranije. Kasnije je Barbaric (zajedno sa Pedjom Juricem i Anelom Karabegom, ako se ne varam) presao u spanski Burgos, pa su i u Spaniji Meho i Ivica imali kontakt...

Nacionalni kljuc nazalost mora postojati, ali cini mi se da ga ova ekipa koristi kako bi ipak dobrim ljudima popunila mjesta, makar i ta nacionalna.
and

Post by and »

vazi li nacionalni kljuc za tribine?
sl@ven

Post by sl@ven »

imal bosanaca i hercegovaca gdje...?

hocu i ja poziciju kao bosanac...

mamu im...
Post Reply