Baraz za EP: Norveska - BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
BECHO
#1 Baraz za EP: Norveska - BiH
36:23 u Norveskoj! Bruka i Sramota... 
-
neko iz mase
zasto bruka i sramota kad je norveska jedna od 4 najjace ekipe u svijetu. Inace je prvo poluvrijeme bilo katastrofalno, svaki sut od strane norvezana je zavrsio u nasem golu, golmana i odbrane kao da nije ni bilo. U drugom poluvremenu su nasi iskoristili umor norvezana (postignut veoma brzim tempom iz prvog poluvremena) i smanjili rezultat na samo 13 razlike. I da napomenem da je publika bila odlicna
-
Murat III
#3 Sramota bruka idiotluk
Bas sam se bio spremio da pogledam utakmicu kad ono poslije 20 minuta stoji 18:2 za Norvesku mal nisam razbio televizor. Oo je najgore sramocenje drzave i nacije. Pa sam Angola i Bocvana mogu tako nesto da sebi priuste kada se pojave na OL. Pa oni nemaju nikakve tehnike,ideje gdje oni terniraju. Najgore je bilo sto se ovaj norveski komentator cijelo vijeme smijao nasima. Ko su ti nasi treneri sramota. Kad pogledam nase tradicije u staroj jugi i sada se zemlje kao sto su hrvatska, slovenija i scig samo kite medaljama na raznim sampionatima. Izgleda da se nas sport u bivsoj drzavi sakrivao iza njih. Ja bi ovim nasim zabranio jedno deset godina da uopste izlaze na neka veca takmicenja, jer ovo je sramota.
Cuj 18:2!
Sramota!
Cuj 18:2!
Sramota!
-
savjest
Ocekivao sam da ce mo izgubiti ali ne sa ovako visokom razlikom. Nadao sam se da ce mo izgubiti sa 4-5 razlike pa da se iammo cemu nadati u povratnoj utakmic a ovako.... nemamo ni teoretskih sansi.
Ipak su norvezani za dvije klase iznad nas....
Ipak su norvezani za dvije klase iznad nas....