Citajuci ovu prepisku ovdje na forumu ... doduse ispocetka malo nepovezano ...ali kasnije sve jasnije mi se pocelo nametati razmisljanje o eventualnoj promjeni destinacije slijedece godine. Recimo da se Hrvatska sretne sa Svedskom na SP-u ...ili u jos extremnijem slucaju sa Bosnom i Hercegovinom ...bez uvrede ... vec sam previse star da bih dozvolio da me neko izgoni iz gostionice samo zato sto u fudbalskom smislu simpatisem nekog drugog... trazio kavgu nisam nikad u zivotu (pogotovu ne na
Pitanje koliko je bezbjedno pokusati pogledati utakmicu izmedju recimo Hrvatske i Svedske u gostionici u Hrvatskoj a da covjek pri tom simaptise svedsku? Naravno da u utakmci izmedju Hrvatske i Chilea ili tamo , ne znam, Argentine ...navijam zdusno za Hvrtasku.
Jelde da bi mozda bilo bolje ...ili uplatit nekakav paket aranzman negdje drugdje ...ili kupiti nov televizor pa tu utakmcu pogledati kod kuce?
Ovo sve pod pretpostavkom da ce svedjani uzeti mjeru Portugalcima u sta se zivo nadam ... u suprotnom nece biti problema u eventualnoj utakmici izmedju Portugala i Hrvatske dileme nema ni sekunde.