Baraz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koga biste voljeli kao protivnika u baražu?

Croatia
27
13%
Portugal
19
9%
Republic of Ireland
69
33%
Czech Republic
92
44%

Total votes: 207

Payton

#926 Re: Baraz

Post by Payton »

Ja hocu Hrvatice, da ih oderemo.
DOBOJLIJA

#927 Re: Baraz

Post by DOBOJLIJA »

Ima li gdje stream da se prati izvlacenje?
Nece mi nesto preko eurosporta.
Payton

#928 Re: Baraz

Post by Payton »

Uefa.com
Država

#929 Re: Baraz

Post by Država »

Ja ne bih volio da izvučemo Portugal u baražu. Nekako mi glupo da gledam Europsko Prvenstvo bez Ronalda...

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#930 Re: Baraz

Post by los merengues »

malo off t al jbga:
Nakon sto se sve ovo zavrsi(mislim na baraz) reprezentacija+selektor
trebaju postaviti ultimatum: ili novi stadion ili bojkot do daljneg
Ona sramota od bilinog polja+ kosevo prije spadaju u poljoprivredno dobro negoli u nesto
sto se zove nogometni stadion....al o tom cemo nakon izvlacenja xD
Daj te cehe pa da se ide na Staropramen :dance: :dance:
DOBOJLIJA

#931 Re: Baraz

Post by DOBOJLIJA »

@mba wrote:portugal nece jer kontaju sada da se moze desiti nedaj boze da cigani izgube od nas pa onda gori belaj, mislim da ce nam dati irsku!

Misli sta hoces, ali jarane to ti je izvlacenje, ako mislis da je sve namjesteno onda neznam, nije ti to bosna,
Goblin

#932 Re: Baraz

Post by Goblin »

shalla wrote:Najgore bi bilo da izvučemo Irsku a onda da nas oni izbace :sad:
Koga god da izvucemo izbacice nas !!
shalla

#933 Re: Baraz

Post by shalla »

Gandalf wrote:Nadam se da će Pape i Asmiru i Keni reći šta ih ide prije baraža - prvi golman je samo jedan ( 1 ) čovjek i brani onaj koji je zdrav i u boljoj formi - onaj koji ostane na klupi ima da šuti i da ne pravi scene što je na klupi - imam utisak da su dva golmana u Francuskoj, Papetu i dali najviše glavobolja - de udovolji jednom da brani nespreman, hajd udovolji i drugom jer je složio facu i na twitteru već kucka žalopojke što nije standardan i sl. - ne smije nam se desiti više nikada, da mijenjamo golmana na poluvremenu ( osim ako ga nije neko dobro udesio u toku utakmice ) - tim lošim potezom izgubili smo svježu krv u ekipi i mjesto jednog odmornog igrača na terenu - ne ponovilo se više.
Otkud ti to? Nikad to nisam pročitao na njegovom twitteru...
Btw, za ove što ga proglašavaju uhljupom i kanađaninom, zadnji tweet je bio izvinjavam se na manjku tweetova, blackberry mi je sjeban. I dalje pokušavam da prebolim utakmicu, ali kakva atmosfera! BiH navijači su bili izuzetni, odlična podrška. Šteta što se nismo kvalifikovali ali uradićemo najbolje u baražu. Hajmo Bosna!
ganjeta

#934 Re: Baraz

Post by ganjeta »

tandrlike_chandrlike wrote:
-LIBERO- wrote: Ja pamtim barem 4-5 najava da ce se raditi trava na Bilinom..i poslije svakog od tih velikih podhvata i zahvata TRAVA JE UVIJEK ISTA. :-) :roll:

Stvarno je presmjesno ,kao stalno ulazu neku lovu a teren svaki put nakon prvih 15-20 minuta cista oranica...odvratno,fuj. :x
eki, "čista oranica" :lol:
Ma stipu ga, čisti Old Traford :oops:
ultima_palabra

#935 Re: Baraz

Post by ultima_palabra »

Fol sa Zenicom u velikim utakmicama je taj što ona mora primiti 10.000 guzonja, sekretarica, familija, VIP kuraca palaca... i onda ti ostane 5.000 za raju od koje će navijati možda hiljada :roll:

Na Koševu pored tih 10.000 šminkera ćeš imati mjesta za još 30.000 ljudi, od kojih bi se mogle odvojiti dvije tribine iza gola koje bi navijale organizovano.

O terenu je sve rečeno.
zalizani

#936 Re: Baraz

Post by zalizani »

Ja sam da se igra u Zenici. Lakse cemo skrit loptu na manjem terenu, a vjerovatno prvu igramo kuci.
Uz deficit odbrambenih veca je mogucnost da protiv ekipa koje su tehnicki slabije I nemaju igru po krilima odigramo dobro. Nerijesen rezultat i poslije u goste na prolaz sa kompletnim sastavom.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#937 Re: Baraz

Post by JoseMujica »

jel ima neko dobar stream za gledat izvlačenje online?
Balkanski_sindrom

#938 Re: Baraz

Post by Balkanski_sindrom »

jel pocelo to? hajd sta prave ceremoniju oko toga kad se zna kome ce ga suknuti, neka izlistaju i idemo se pripremati...
bosnovizija

#939 Re: Baraz

Post by bosnovizija »

karanana wrote:pa u sta su potrosili milion i nesto za rekonstrukciju BP-a? rekli su da je najveci dio toga potrosen na drenazni sistem. aha.
Izgleda, potrošilo se u rekostrukciju svlačionica, mokrog čvora, tribina za novinare, dok od drenaže terene nema ništa.Samo je izmjenjena trava na nekoliko mjesta. Teren je, zaista, loš u kišnom periodu. Pod hitno je potrebno uraditi kvalitetnu drenažu, jer je stadion pravi fudbalski (bez atletskih staza)i za paklenu atmosferu!
vox-populi

#940 Re: Baraz

Post by vox-populi »

JoseMujica wrote:jel ima neko dobar stream za gledat izvlačenje online?
Receno vec par puta, uefa.com
FnatiC

#941 Re: Baraz

Post by FnatiC »

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#942 Re: Baraz

Post by JoseMujica »

karanana

#943 Re: Baraz

Post by karanana »

ima li pravilo koliko mjesta moras izdvojiti za gostujuce navijace?

vazi li odluka naseg saveza i za ovaj baraz?
Infaze Studio

#944 Re: Baraz

Post by Infaze Studio »

darius_maximus wrote:
tandrlike_chandrlike wrote:
Payton wrote:Ovo sa terenom je tacno. Sramota je da nemamo dobar teren na kojem bi reprezentacija igrala. Pogotovo u ovim jesenjim danima kad nakisne, onda je to prava oranica. Bilo Kosevo, bilo Bilino Polje, nema tu neke velike razlike.

Nase je sad da na strani ostvarimo neki povoljen rezultat, pa onda kuci da na silu nesto probamo uradit :)
prvu igramo kući
Ne igramo prvu kuci, tj. mozda igramo prvu kuci, znat ce se u 13:00... :D
Sto se terena tice, licno mislim da je bolje Kosevo, ali neko rece da zbog zapadne tribine svakako ne mozemo tamo, pa se bezveze i raspravljamo... :D

Igramo prvu kuci, jer nosioci imaju prednost igranja uzvrata na domacem terenu. Tako stoji u "pravilniku" uefa-e za ovaj baraz.
Toga cini mi se u proslom barazu (za SP 2010) nije bilo, ali evo jos jedno olaksanje tzv. nosiocima ove godine.
star(i)mo

#945 Re: Baraz

Post by star(i)mo »

karanana wrote:ima li pravilo koliko mjesta moras izdvojiti za gostujuce navijace?

Libo nas gabri. Opet cemo im pokupovati karte k'o i u Parizu. :bih:
k3ngur

#946 Re: Baraz

Post by k3ngur »

Hocemo najslabije, hocemo najslabije, hocemo najslabije... :D
@mba

#947 Re: Baraz

Post by @mba »

DOBOJLIJA wrote:
@mba wrote:portugal nece jer kontaju sada da se moze desiti nedaj boze da cigani izgube od nas pa onda gori belaj, mislim da ce nam dati irsku!

Misli sta hoces, ali jarane to ti je izvlacenje, ako mislis da je sve namjesteno onda neznam, nije ti to bosna,

ma jok nije namjesteno, sve se to radi fino na posten nacin...zemljace nista se danas ne desava slucajno ama bas nista, tako da je i ovo izvlacenje mudo labudovo, vec su oni napravili ekipe koje zele da vide na EP..vjerovao ti ili ne ali to je danas tako!
Gandalf

#948 Re: Baraz

Post by Gandalf »

shalla wrote:
Gandalf wrote:Nadam se da će Pape i Asmiru i Keni reći šta ih ide prije baraža - prvi golman je samo jedan ( 1 ) čovjek i brani onaj koji je zdrav i u boljoj formi - onaj koji ostane na klupi ima da šuti i da ne pravi scene što je na klupi - imam utisak da su dva golmana u Francuskoj, Papetu i dali najviše glavobolja - de udovolji jednom da brani nespreman, hajd udovolji i drugom jer je složio facu i na twitteru već kucka žalopojke što nije standardan i sl. - ne smije nam se desiti više nikada, da mijenjamo golmana na poluvremenu ( osim ako ga nije neko dobro udesio u toku utakmice ) - tim lošim potezom izgubili smo svježu krv u ekipi i mjesto jednog odmornog igrača na terenu - ne ponovilo se više.
Otkud ti to? Nikad to nisam pročitao na njegovom twitteru...
Btw, za ove što ga proglašavaju uhljupom i kanađaninom, zadnji tweet je bio izvinjavam se na manjku tweetova, blackberry mi je sjeban. I dalje pokušavam da prebolim utakmicu, ali kakva atmosfera! BiH navijači su bili izuzetni, odlična podrška. Šteta što se nismo kvalifikovali ali uradićemo najbolje u baražu. Hajmo Bosna!
Samo karikiram za twitter - po novinama je donedavno bilo dignutih noseva oko toga ko je prvi golman.
Po meni može braniti samo jedan a nikako dvojica po poluvrijeme :-) - i da, Begović je golmančina koji zaslužuje biti prvi golman ispred Hasagića.

PS - Česi, česi, česi :mrgreen:
karanana

#949 Re: Baraz

Post by karanana »

star(i)mo wrote:
karanana wrote:ima li pravilo koliko mjesta moras izdvojiti za gostujuce navijace?

Libo nas gabri. Opet cemo im pokupovati karte k'o i u Parizu. :bih:
strah me ako hrvate izvucemo, koliko ce ih u zenici biti. na kosevu bi im dali jug vjerovatno citav. a klinac ces smjeti na maksimiru sjediti gdje hoces.
Tomahawk11
Globalni moderator

#950 Re: Baraz

Post by Tomahawk11 »

ak81 wrote:Hocemo najslabije, hocemo najslabije, hocemo najslabije... :D
Estonce?! :mrgreen:
Locked