Nisam govorio o protivnicima, nego o nasim igracima. Apsurdno je govoriti da jednom Naniju tesko pada igranje u Zenici, zbog atmosfere ili jednom Barošu, Keanu ili Modriću.tandrlike_chandrlike wrote:meni je ta priča oko atmosfere pravo nategnuta... pa sve su to profesionalci koji igraju u jakim, a dosta njih i u najjačim, evropskim ligama, gdje je "paklena" atmosfera svakih 7 dana. isto kao da su protivnički igrači pilad, pa će se prepast 15.000 navijača i njihovog pjevanja?!hz__semir wrote:
Njiva je prepreka i njima i nama, a luđačka atmosfera smao njima.
Teren na Kosevu je za nijansu bolji, a atmosfera na Bilinom je za klasu bolja.i, šta na kraju? kakva ti korist od atmosfere kad ne možeš igrat, kad lopta odskače pod čudnim uglovima i kad ti se teren natopi jer kiša pada 2 sata? ne znam, sramota je na kakvim terenima mi igramo domaće utakmice...
Ja govorim o tome kako atmosfera utječe na naše igrače. Da 15.000 navijača reprezentacije u Zenici, napravi bolju atmosferu, nego 30.000 navijača reprezentacije na Koševu, te da to daje dodatni podstrek našoj ekipi i našim igračima.
Eh sad, na stranu to što je i od tih 15.000 u Zenici, 10.000 ljudi koji jednom godišnje došu na stadion, te što bi se na tom istom stadionu mogla napraviti takva lušačka atmosfera, sa 15.000 pravih fudbalskih navijača (kojih sigurno imamo u BiH), da bi se onda vrlo lako moglo pričati i o tome da ni protivničkim igračima baš nije lako. Ali jebiga...