Ma.Le.Na wrote:treba im noge na terenu polomit pa da ni oni ne odu daleko!
mi svakako nemamo sanse...portugalcima sve kljucne igrace PO LO MI TI
trljam oci... malena, jesi to ti?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma.Le.Na wrote:treba im noge na terenu polomit pa da ni oni ne odu daleko!
mi svakako nemamo sanse...portugalcima sve kljucne igrace PO LO MI TI
Tesko je polomiti nekoga ko je fizicki puno jaciGandalf wrote:Ma.Le.Na wrote:treba im noge na terenu polomit pa da ni oni ne odu daleko!
mi svakako nemamo sanse...portugalcima sve kljucne igrace PO LO MI TILOOOOOOOOOOOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
dječak sa šibicama wrote:Ma.Le.Na wrote:treba im noge na terenu polomit pa da ni oni ne odu daleko!
mi svakako nemamo sanse...portugalcima sve kljucne igrace PO LO MI TI![]()
trljam oci... malena, jesi to ti?
Ama ovo pjevati prije utakmice, za vrijeme prvog poluvremena, pa onda na pauzi, pa u drugom poluvremenu i onda najjace kada placko bude isao prema svlacionici ....Ozil wrote:Da se furamo na hrvatske seljacice?Jeff Bingham wrote:sta na zagrijavanju, ovo treba biti glavna navijacka pjesma tokom citave utakmice...ozbiljno, nervira to pedercica pravo.van Basten wrote: I da - gdje god da igrali domaću tekmu očekujem da se barem na zagrijavanju na minutu zaori stadionom LEO MESSI, LEO MESSI...
Smijem se kladiti da su nasa i portugalska kugla bile hladnije za 10 stepeni u odnosu na ostale.sistematski pregled wrote:Čista namještaljka! J.ebem im mater mafijašku! Dabogda Ronaldo obije noge slomio, j.ebo ih on, pa ako nas i prođu da ga ne bude na EP. Ma Maradona je u pravu za sve što je rekao o FIFI i UEFI!
hz__semir wrote:Bolje se roditi bez kurca, nego bez sreće.
Kad si sretan, možda ti i kurac naraste.