Baraz(ostale utakmice)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alijagoro
#1 Baraz(ostale utakmice)
Turska-Hrvatska
Ceska-Crna Gora
Estonija-Irska
Volio bih da prodzu Turska i Crna Gora,sto se tice zadnjeg para bit ce mi drago bilo koja reprezentacija da prodze.
Ceska-Crna Gora
Estonija-Irska
Volio bih da prodzu Turska i Crna Gora,sto se tice zadnjeg para bit ce mi drago bilo koja reprezentacija da prodze.
- Logovan
#2 Re: Baraz(ostale utakmice)
Prolaze:
Turska-Hrvatska
Češka-Crna Gora
Estonija-Irska
I naravno i mi.
Turska-Hrvatska
Češka-Crna Gora
Estonija-Irska
I naravno i mi.
- motachjointa
#3 Re: Baraz(ostale utakmice)
turci, crnogorci, estonci i bosanci

- Bosanski_kralj
#4 Re: Baraz(ostale utakmice)
Nadam se da nećemo primiti gol u Zenici.
Sad ozbiljno! Navijam za Crnogorce, Turke i Irce.
Sad ozbiljno! Navijam za Crnogorce, Turke i Irce.
-
udrch
#5 Re: Baraz(ostale utakmice)
Estonci prolaze garant, u ostalim će biti guravo..živi bili, pa vidjeli..
- junkers
#6 Re: Baraz(ostale utakmice)
zlo87 wrote:Prolaze:
Turska-Hrvatska
Češka-Crna Gora
Estonija-Irska
I naravno i mi.
- denimb
#7 Re: Baraz(ostale utakmice)
Turska-Hrvatska 70% - 30%
Ceska-Crna Gora 70% - 30%
Estonija-Irska 50% - 50% (Nesto mi ovi Irci i nisu bas uvjerljivi, a igraju fudbal koji bas i pase Estoncima, izbij - nabij)
Ceska-Crna Gora 70% - 30%
Estonija-Irska 50% - 50% (Nesto mi ovi Irci i nisu bas uvjerljivi, a igraju fudbal koji bas i pase Estoncima, izbij - nabij)
-
bordo_boy
#8 Re: Baraz(ostale utakmice)
TURSKA - HRVATSKAalijagoro wrote:Turska-Hrvatska
Ceska-Crna Gora
Estonija-Irska
ČEŠKA - CRNA GORA
ESTONIJA - IRSKA
a ko da gledam, biće sve obratno
- art vandeley
#9 Re: Baraz(ostale utakmice)
Turska
Czech Rep.
R. Ireland

Czech Rep.
R. Ireland
- Better Man
#10 Re: Baraz(ostale utakmice)
Republic Of Ireland, Crna Gora, Hrvatska i BiH!
-
mikogoago
#11 Re: Baraz(ostale utakmice)
istoBetter Man wrote:Republic Of Ireland, Crna Gora, Hrvatska i BiH!
to bi bila prava stvar da se iz bivse Juge plasiraju tri ekipe
-
Mustang1
#12 Re: Baraz(ostale utakmice)
Onako po razmisljanju nekom najvise bi volio da mi jedini idemo sa balkana da se napijemo krvi ovim "nasim"
A onako sa druge strane radi prijatelja hrvata iz hrvatske volio bih da oni prodju
-
bahonnen
#13 Re: Baraz(ostale utakmice)
subjektivno sam za ovu kombinaciju...Better Man wrote:Republic Of Ireland, Crna Gora, Hrvatska i BiH!
objektivno? zar može objektivno?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14 Re: Baraz(ostale utakmice)
Better Man wrote:Republic Of Ireland, Crna Gora, Hrvatska i BiH!
Upravo po mojoj zelji
- bingov buraz
#15 Re: Baraz(ostale utakmice)
-LIBERO- wrote:Better Man wrote:Republic Of Ireland, Crna Gora, Hrvatska i BiH!
Upravo po mojoj zelji
- ProbuseniDolar
#16 Re: Baraz(ostale utakmice)
Hrvatska - jer su mi uvijek bili simpaticni i jer mi se uvijek svidjala atmosfera u i oko njihove repke. Uz to su nam i komsije.
Crna Gora - cudo su napravili od repke u zadnjih 2-3 godine. I oni su nam komsije pa bolje oni nego Cesi (dovoljno ih na plazama gledam
)
Estonija - samo zato sto je ovo najocitije namjesten zrijeb i zato sto ce sudije opasno siljiti protiv njih (hint. TH
)
Crna Gora - cudo su napravili od repke u zadnjih 2-3 godine. I oni su nam komsije pa bolje oni nego Cesi (dovoljno ih na plazama gledam
Estonija - samo zato sto je ovo najocitije namjesten zrijeb i zato sto ce sudije opasno siljiti protiv njih (hint. TH
- star(i)mo
#17 Re: Baraz(ostale utakmice)
Uvijek bili simpaticni i svidjala ti se atmosfera u i oko njihove repke (hint: protiv nas na Kosevu, redovni neredi u Mostaru, nedavno protiv Izraela...)???
Priznaj da ne pratis fudbal/ nogomet...
Irska
Ceska
Turska
Irska
Ceska
Turska
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#18 Re: Baraz(ostale utakmice)
Jel ima negdje video klip ,izjava Osima za NOVA TV,vezano za duel Turska-Hrvatska ?
- bambina78
#19 Re: Baraz(ostale utakmice)
Gol.hr-LIBERO- wrote:Jel ima negdje video klip ,izjava Osima za NOVA TV,vezano za duel Turska-Hrvatska ?
- BiH-x
#20 Re: Baraz(ostale utakmice)
Koja je to retardirana logika biti protiv Hrvata a za Crnogorce?
Prolaze Turska, Ceska i Irska. Objektivno.
- cyprus
#21 Re: Baraz(ostale utakmice)
Sretno Crnogorcima, Estoncima i Hrvatima

Ali šanse su ovake:
CZE - MNE 75 - 25
EST - IRL 20 - 80
TUR - CRO 45 - 55
BIH - POR 30 - 70
nažalost
Ali šanse su ovake:
CZE - MNE 75 - 25
EST - IRL 20 - 80
TUR - CRO 45 - 55
BIH - POR 30 - 70
nažalost
- ProbuseniDolar
#22 Re: Baraz(ostale utakmice)
Te nerede u Mostaru prave Bosanci i Hercegovci, dakle mi, sto dovoljno govori na nama. Izral kao drzavu i naciju ne volim pa sam misljenja da su trebali vatreni veci belaj izazvatistar(i)mo wrote:Uvijek bili simpaticni i svidjala ti se atmosfera u i oko njihove repke (hint: protiv nas na Kosevu, redovni neredi u Mostaru, nedavno protiv Izraela...)???Priznaj da ne pratis fudbal/ nogomet...
![]()
Irska
Ceska
Turska
Kad sam rekao "atmosfera u i oko repke" mislio sam na njihove nastupe na prvenstvima, posebno onom ´98. Iako su nasi i njihovi odnosi bili gori nego sada, mislim da je vecina Bosanaca i Hercegovaca, na tom prvenstvu naviala za Hrvatsku.
-
sayw0t
#23 Re: Baraz(ostale utakmice)
BiH-x wrote:Koja je to retardirana logika biti protiv Hrvata a za Crnogorce?Prolaze Turska, Ceska i Irska. Objektivno.
Bit ce da pola foruma vuce korijene iz Crne Gore.
-
domi
#24 Re: Baraz(ostale utakmice)
MI, Irci i Hrvati, ne mogu zaboraviti one ljiljane od prije dvije godine na indexu, za Crnogorce me manje vise zaboli. ha isli, ha ne isli...
- BHF_Manijak
#25 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ma naravno, Probuseni inace ne prati BH repku, nekako mu je ono bljak, ne prati je jal dobro jal lose igrala, njegov je samo Manchester i evropski fudbal, kad ono i Hrvatska mu repka simpaticna, njih je pratio naravno, nekako su bas ono mili, al' ko zna, mozda je i Hrvatska ubrojana u taj evropski fudbal, ko zna...
E moja glavo bosanska!
Hrvatskoj zelim ugodan let na relaciji Istanbul-Hrvatska i da se vrate sa jedno tri komada u mrezi uz nula postignutih golova, i to nema nikakve veze sa turskom, tako bih im isto pozelio i da sa Andorom, Grckom, Norveskom ili bilo kojom drugom zemljom igraju...Ja ne zivim u toj nekoj komsijkoj idili, svi se ljube, grle, vole, mir mir niko nije kriv i ostala sranja, za neke sam zatucan i ultranacionalista, ali sta bi, ima nas svakakvih kako kazu, kad bar ovi domaci skutori pocnu navijati za SVOJU zemlju i svoju rerpezentaciju, eh onda mozda i ja budem gledo sa simpatisanjem na ove komsijske zemlje!

Hrvatskoj zelim ugodan let na relaciji Istanbul-Hrvatska i da se vrate sa jedno tri komada u mrezi uz nula postignutih golova, i to nema nikakve veze sa turskom, tako bih im isto pozelio i da sa Andorom, Grckom, Norveskom ili bilo kojom drugom zemljom igraju...Ja ne zivim u toj nekoj komsijkoj idili, svi se ljube, grle, vole, mir mir niko nije kriv i ostala sranja, za neke sam zatucan i ultranacionalista, ali sta bi, ima nas svakakvih kako kazu, kad bar ovi domaci skutori pocnu navijati za SVOJU zemlju i svoju rerpezentaciju, eh onda mozda i ja budem gledo sa simpatisanjem na ove komsijske zemlje!