http://en.wikipedia.org/wiki/Baoding_Balls
Pretpostavljam da ih se moze naci u kineskim prodavnicama, al reko da pitam pa da ne skitam
Moderator: anex
Jes' da mi je saka velika ali ipak nije tolika da u njoj vrtim dvije bilijarske kugleshin wrote:Dvije bilijarske ''osmice'', ovo ako ne nađeš tu orginalnu ublehu.
Moze li malo poblize gdje se nalaze takve radnje posto nisam na njih obracao paznju?Jara wrote: Vidi da nema u onim radnjama sa egzotičnom robom( Indija, Kina, Nepal ).
Ne znam da li su tamo gdje su bile, ni kako se zovu, ali evo nekih koje ranije zapazih ( prodaju razne istočnjačke "džidže"2407 wrote:Moze li malo poblize gdje se nalaze takve radnje posto nisam na njih obracao paznju?Jara wrote: Vidi da nema u onim radnjama sa egzotičnom robom( Indija, Kina, Nepal ).
Budem pogledao, hvala tiJara wrote:Ne znam da li su tamo gdje su bile, ni kako se zovu, ali evo nekih koje ranije zapazih ( prodaju razne istočnjačke "džidže"2407 wrote:Moze li malo poblize gdje se nalaze takve radnje posto nisam na njih obracao paznju?Jara wrote: Vidi da nema u onim radnjama sa egzotičnom robom( Indija, Kina, Nepal )., odjeću, namještaj - kako koja): na Ciglanama, na Baščaršiji, u GHB-ovom bezistanu, u Robotu, iza Skupštine prema mostu Suade i Olge (na početku Wilsonovog). Prošetaj, provjeri...