Koji servis koristite za (virtuelnu) bakovnu karticu sa USA adresom kako bi mogli kupovati na stranicama gdje je naznaceno za USA gradjane samo. Primjer knjiga ili magazin za kindle dostupan samo za US.
Probao sam sa us unlocked servisom ali ne podrzava BiH samo Hrvatsku pa onda ne mogu verifikovati svoj racun...
Bankovna kartica sa USA adresom
Moderator: anex
-
Puf
#2 Re: Bankovna kartica sa USA adresom
Payoneer? Ja koristim payoneer, znam da su USA based, ali ne znam da li bi mogao kupiti , probaj.hekaton wrote:Koji servis koristite za (virtuelnu) bakovnu karticu sa USA adresom kako bi mogli kupovati na stranicama gdje je naznaceno za USA gradjane samo. Primjer knjiga ili magazin za kindle dostupan samo za US.
Probao sam sa us unlocked servisom ali ne podrzava BiH samo Hrvatsku pa onda ne mogu verifikovati svoj racun...
- Roccohljup
#3 Re: Bankovna kartica sa USA adresom
Ja sam imao problem da cak ni sa pravom USA karticom nisam mogao obaviti transakciju jer nije problem oko plaćanja već oko dostave (ako adresa nije u USA onda nece).
-
Last December
#4 Re: Bankovna kartica sa USA adresom
Tako je, plaćanje uglavnom nije problem. Dostava je ograničena na US.
-
Amko80
#5 Re: Bankovna kartica sa USA adresom
Ja sam koristio entropay za američki netflix i google play store, napraviš virtuelnu visa karticu koju nadopunjuješ po potrebi, 5$ minimalna uplata (bar bila nekad). Neke stranice onemogućuju kupovinu po osnovu ip adrese, pa sam onda koristio getflix i njihov smart dns. Sve je ferceralo bez problema. Pomoću getflixa mogu se koristiti uređaji koji su zaključani za američko tržište poput amazon fire, apple tv i slično. Ja sam koristio Roku...
-
pinkman
#6 Re: Bankovna kartica sa USA adresom
Imas one servise tipa Shipito i Viabox kod kojih dobijes virtuelnu adresu, pa na tu adresu narucis, a onda oni proslijede paket na tvoju adresu. Tako se mogu sa Amazona naruciti proizvodi koje ne salju u BiH.