BANKE U BIH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MRQ

#1 BANKE U BIH

Post by MRQ »

Imam strasno negativno iskustvo sa Raiffeisen Bank u Bosni i Hercegovini. Iskustvo se baziran na drskom personalu, neprofsinalnom pristupu, komplikovanim proceduram itd. Nako danasnjeg odlaska u u navedenu banku definitivno sam odlucio da vise ne koristim njihove usluge. ISto tako koristim Uni credit banku koja isto nije bajna ali imaju puno profesionalni pristup ako nista nemora pisati molbe i zamolnice da dignem svoje pare. Interesuj me vasa iskustva sa "BH" bankam i koju jos da probam pored dvije navedene
Prenj

#2 Re: BANKE U BIH

Post by Prenj »

MRQ wrote:Imam strasno negativno iskustvo sa Raiffeisen Bank u Bosni i Hercegovini. Iskustvo se baziran na drskom personalu, neprofsinalnom pristupu, komplikovanim proceduram itd. Nako danasnjeg odlaska u u navedenu banku definitivno sam odlucio da vise ne koristim njihove usluge.
Potpisujem.
To je ljepota konkurencije, jednostavno odes tamo gdje je bolje ...
Kamo srece kad bi tako lako bilo sa nekim drugim stvarima u BiH ...
Azrijela

#3 Re: BANKE U BIH

Post by Azrijela »

Meni su najgori u Hypo banci, platni promet.
Tako su drski i umisljeni isto kao da monopol drze, bila jedna baba prvo i ode baba, dode neki mali, napuhan i mutav isto kao da joj je sin.

Pozitivna su mi iskustva iz HVB Central Profit Banke.
Lace

#4 Re: BANKE U BIH

Post by Lace »

MRQ wrote:Imam strasno negativno iskustvo sa Raiffeisen Bank u Bosni i Hercegovini. Iskustvo se baziran na drskom personalu, neprofsinalnom pristupu, komplikovanim proceduram itd. Nako danasnjeg odlaska u u navedenu banku definitivno sam odlucio da vise ne koristim njihove usluge. ISto tako koristim Uni credit banku koja isto nije bajna ali imaju puno profesionalni pristup ako nista nemora pisati molbe i zamolnice da dignem svoje pare. Interesuj me vasa iskustva sa "BH" bankam i koju jos da probam pored dvije navedene
ja ima racune u reiffeisen banci i do sada nisam imala problema ni sa osobljem ni sa dizanjem novca (osim ako im padne sistem)...imas vise poslovnica navedene banke pa ako ti ne valja usluga u jednoj odes u drugu...3 se nalaze u u pravoj liniji od skenderije do strosmajerove :-?
Henry Chinaski

Post by Henry Chinaski »

Pa ako ti se ni tu ne svidi, a ti odes u reiffeisen banku u Tesnju. I tako dok ne naletis na jednu prijatnu osobu. Vazno je da je reiffeisen banka...
Mahalac

Post by Mahalac »

Mnoge probao, uvjetno najzadovoljniji sa Zagrebacka Banka

U sirokom luku "detour" Volksbank (ne zbog osmjeha nego cijena istih)

Image
sudnjidan

#7 Re: BANKE U BIH

Post by sudnjidan »

MRQ wrote:Imam strasno negativno iskustvo sa Raiffeisen Bank u Bosni i Hercegovini. Iskustvo se baziran na drskom personalu, neprofsinalnom pristupu, komplikovanim proceduram itd. Nako danasnjeg odlaska u u navedenu banku definitivno sam odlucio da vise ne koristim njihove usluge. ISto tako koristim Uni credit banku koja isto nije bajna ali imaju puno profesionalni pristup ako nista nemora pisati molbe i zamolnice da dignem svoje pare. Interesuj me vasa iskustva sa "BH" bankam i koju jos da probam pored dvije navedene
Ja sam imao takodje losa iskustva nakon cega Raiffeisen banku zaobilazim u sirokom luku. Koristim usluge Volks banke BH i zadovoljan sam.
Raiffeisen banka OFF
Volks banka IN
O drugima ne mogu suditi.
Lace

Post by Lace »

izgleda da ili samo ja nisam imala negativno iskustvo sa reiffeisen bankom ili sam imala lose iskustvo sa drugim "salterima" pa mi ovi jos i dobri :D

a mozda je do vas ...mozda se jednostavno ljudima smraci kada vas vide :D pa ne mogu da budu fini :D
doktorsa

#9 dali smo svjesni gdje zivimo

Post by doktorsa »

Pa ljudi moji evo i ja odlucih da nesto napisem.malo je fakat cudan ovaj naziv moje teme ali to je iz razloga da sam se zapitao dali u opce vrijedi zivjeti u ovoj nenormalnoj sredini ili da kazem drzavi.Izgleda da je ovde sve normalnoo sto je u drugim drzavama nenormalno i obratno.Pa ljudi moji vise ne mogu da hodam po trotuaru,za kredit mi treba kila papira i ako imam ok posao,svadjam se sa ovim lihvarskim bankama,stalno neke pucnjave po gradu,autoput imamo samo u glavama a ljudi nemaju za kifle,zdravstvo nam propada,obrazovanje jos gore...pa ne znam sta da vam kazem valda jebi ga vidite sta se desava,sve je u totalnom kurcu....Pa ja vas pitam imal ikakve nafake na ovim zatucanim prostorima...ilii je fakat dosao momenat da se covjek zapita dali treba ovde da provede ostatak svog zivota...
CiCiban

Post by CiCiban »

Henry Chinaski wrote:Pa ako ti se ni tu ne svidi, a ti odes u reiffeisen banku u Tesnju. I tako dok ne naletis na jednu prijatnu osobu. Vazno je da je reiffeisen banka...
aaaaaaaaaaj :D :D Gdje je leŠ ?!!!!111? :D :? :P
:-)

(sori nastavite.. :-) )
Post Reply