Banjalucki

Sarajevski

Travnicki

Probo sve tri vrste i mogu komotno reci da su nasi, banjalucki vrh.
Ako je bila tema, halalite jebaji ga.

Nije isto, travnicki damfaju na ovcetinu toliko da su tesko jestivi onima koji nisu naucili na taj smekJack Be Nimble wrote:Meso ko meso svugdje isto, razlike su u lepinji. Zato Travnicki
Je'l banjalucki sa svinjetinom?plinas wrote:Nije isto, travnicki damfaju na ovcetinu toliko da su tesko jestivi onima koji nisu naucili na taj smekJack Be Nimble wrote:Meso ko meso svugdje isto, razlike su u lepinji. Zato Travnicki
U banjaluci garant jeste,jer je svinjetina najeftinija od sveg mesa pa mi sama se logika nabacujeEdin H. wrote:Je'l banjalucki sa svinjetinom?plinas wrote:Nije isto, travnicki damfaju na ovcetinu toliko da su tesko jestivi onima koji nisu naucili na taj smekJack Be Nimble wrote:Meso ko meso svugdje isto, razlike su u lepinji. Zato Travnicki
Haj provjeri pa javi, nije tacno, naprotivObrezani Ajvar wrote:svinjetina je najskuplje mesoplinas wrote: U banjaluci garant jeste,jer je svinjetina najeftinija od sveg mesa pa mi sama se logika nabacuje
ono sto sam ja u sarajevu pojeo , u "zelji" ne bih ni psu dao ...Bodkin wrote:Sarajevski bez konkurencije

Pa nije zeljo sarajevski cevapmO k3 wrote:ono sto sam ja u sarajevu pojeo , u "zelji" ne bih ni psu dao ...Bodkin wrote:Sarajevski bez konkurencije
Kako god , izvikani željin ćevapBodkin wrote:Pa nije zeljo sarajevski cevapmO k3 wrote:ono sto sam ja u sarajevu pojeo , u "zelji" ne bih ni psu dao ...Bodkin wrote:Sarajevski bez konkurencije