Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
........valjda ovo pravilno napisah!!!!!!!!
E JEL ZNA NEKO GDJE SE U BIH (NAJBLIZE SARAJEVU) MOZE SKAKATI BANDZI????????TO MI JE ZIVOTNA ZELJA A DOGOVORILA SAM SE SA JARANOM DA TO PROBAMO!
PRIJE NEKI DAN GLEDAM NA HAJATU NEKE MOMKE AL NE UHVATIH GDJE,KAKO..........
Ne znam sta si gledala, ali mislim da nadaleko nema bungee-a. Ja se lozim bar 10 godina da skacem, ali ne znam gdje..Hajmo skontati gdje ima (hr, slo, madjarska, bilo gdje) Pokupit se i otici..Jeste'l za ?!
Ne znam sta si gledala, ali mislim da nadaleko nema bungee-a. Ja se lozim bar 10 godina da skacem, ali ne znam gdje..Hajmo skontati gdje ima (hr, slo, madjarska, bilo gdje) Pokupit se i otici..Jeste'l za ?!
Pa naravno da sam za!Pao dogovor!
Nego....u Budvi ima 100%....ja htjela skakat al tada stara bila sa mnom i nedade!Tamo kosta 30 Eura!
Slusaj,ovo je neko extreme drustvo kod Konjca i gledala ja prije 4 dana na Hayatu!Fino frajer kaze pozivam sve zainteresovane....i tako
Last_one wrote:
Pa naravno da sam za!Pao dogovor!
Nego....u Budvi ima 100%....ja htjela skakat al tada stara bila sa mnom i nedade!Tamo kosta 30 Eura!
Slusaj,ovo je neko extreme drustvo kod Konjca i gledala ja prije 4 dana na Hayatu!Fino frajer kaze pozivam sve zainteresovane....i tako
Sjooo pa to je krasno, ali kako da skontamo vise informacija..Znam to u budvi , htio ja prosle godine, ali me put odveo na drugu stranu..a ja spremio i lovu bio i sve : )
Dobio sam takodjer informaciju da ima u Bg, zove se water touching, navodno, i negdje je na Adi..trebao bih dobiti vise informacija o ovome
Cut cemo se jos..
ehh i moja zelja je to...a ta info da ima nedze kod Konjica nije tachna..mislim da to shto je bilo na hayatu da su to momci koliko sam chuo iz Varesha i da tamo nedze i skachu...ako saznam javim...
Last_one wrote:........valjda ovo pravilno napisah!!!!!!!!
E JEL ZNA NEKO GDJE SE U BIH (NAJBLIZE SARAJEVU) MOZE SKAKATI BANDZI????????TO MI JE ZIVOTNA ZELJA A DOGOVORILA SAM SE SA JARANOM DA TO PROBAMO!
oh, pa ovo se vec zakuhalo : )
Da sumiramo trenutno stanje:
*Budva, cca 50 KM, ne znamo ni kad ni gdje ni kako
*Beograd, na Adi, visina 55 metara, cijena upitna
*Sibenik, ili gdje vec, visina 40 m, cca 50 KM...
Sad jos da skontamo gdje skacemo i da se dogovorimo kad idemo :p
koma wrote:oh, pa ovo se vec zakuhalo : )
Da sumiramo trenutno stanje:
*Budva, cca 50 KM, ne znamo ni kad ni gdje ni kako
*Beograd, na Adi, visina 55 metara, cijena upitna
*Sibenik, ili gdje vec, visina 40 m, cca 50 KM...
Sad jos da skontamo gdje skacemo i da se dogovorimo kad idemo :p
E 'vakooooo
Idemo sto prije...a skacemo cim tamo stignemo!!!!!
Last_one wrote:........valjda ovo pravilno napisah!!!!!!!!
Dubrovnik definitivno!
Sa mosta, visina 55 metara.
Cijena krajnje problematicna: 60 EUR
Mislim da ne vrijedi tih para...