Sincerely yours
Ban KI-Moon
Cak mislim da i ovaj broj koji pocinje sa 85 je jedan od onih satelitskih koji nabijaju racun kad se zovu jer je bilo poziva na nase brojeve sa pozivnim 88....
Zato pamet u glavu
pa okey ti znas... ali ima i ne upucenih u ovu problematiku pa zasto da ne jos jednom skrenuti ljudima paznju da se ne zalijecu da ne bude kao sa onim sklapanjem olovaka i slichnih gluposti kod kucekaranana wrote:o ne. pa sto ne javi ranije. ja se obradovo da sam dobio 150 tisuca i zovem ih sinoc i danas cijelo jutro ali mi se neki automat javlja i nesta prica na kineskom.
jao jao jao, sto ne rece prije da ne nasjedam na ovo. kako sam samo mogao nasjesti.
rahmeta mi Azizinogkarabaja-x wrote:sjo sto ga slaga
Je li bilo posjeta, nepoznatih ili poznatih a-la oni šajini. Hoće li ih biti ili si ''nekako inkognito i elektronski i zemaljski'' ostao nepoznat. Ne vjerujem, oni šalju tek nakon što utvrde ko si, šta si, kolika ti je plata, gdje ti je obitelj,...Je li te iko od naših upitao, pa otkuda, ili si prvo sve stavio u perilicu-sušilicu,...?chuchumbamayumbe wrote:Ja sam dobio $150k, uradio sam sve sto su mi rekli, pa vi gledajte.
Od prosle sedmice vozam g2 td, 90, niskoprofilne gume, shiberdah, full oprema osim koze i klime, a ostatak para sam oKrochio u banku.
ha ja
Sve po zakonu, a pare sam, kako već rekoh, oročio, tako da se džaba raspitujete za podatke.PipiDugaDevetka wrote:Je li bilo posjeta, nepoznatih ili poznatih a-la oni šajini. Hoće li ih biti ili si ''nekako inkognito i elektronski i zemaljski'' ostao nepoznat. Ne vjerujem, oni šalju tek nakon što utvrde ko si, šta si, kolika ti je plata, gdje ti je obitelj,...Je li te iko od naših upitao, pa otkuda, ili si prvo sve stavio u perilicu-sušilicu,...?chuchumbamayumbe wrote:Ja sam dobio $150k, uradio sam sve sto su mi rekli, pa vi gledajte.
Od prosle sedmice vozam g2 td, 90, niskoprofilne gume, shiberdah, full oprema osim koze i klime, a ostatak para sam oKrochio u banku.
ha ja
Pa nisam ja dzaba Chuchumbamayumbe!PipiDugaDevetka wrote:Ne raspitujem se ja, niti me interesuje, a svakA banka mora prijaviti poreznicima svaku transakciju od 30k i više KM.
Jedno jutro će ti zakucati/pozvoniti na vrata jedan tamnoputi i reći:
Nous, fils de Mobutu Sese Seko Nkuku Ngbendu wa Za Banga y Masharata...
Zbog toga te pitam, jesi li za ''njih'' i elektronski i zemaljski nepoznat, jesi li koristio perilicu-sušilicu novca u obliku manjeg hotela?
ma ja...folovi-golovi...PipiDugaDevetka wrote:E, onda te znam, sjedio si 21. februara na Bjelašnici, vanjski dio restorančića, tamne naočale, raja se skija, ti uživaš na zimskom suncu ispijajući crni mirisni aromatski napitak,...Paprika u Africi rodila,...
chuchumbamayumbe wrote:Ja sam dobio $150k, uradio sam sve sto su mi rekli, pa vi gledajte.
ha ja
sta ce prevoditi ovo je za one obrazovanije koji znaju engleski, a za nase imamo tarota aziru i ostale koji prodaju maglu i lopatama uzimaju pareSkyfox wrote:cudo jos nisu preveli na balkanske jezike da navuku sto vise levata
ih da znaju kako ovdje ide Tarot odmah bi preveliJedan001 wrote:sta ce prevoditi ovo je za one obrazovanije koji znaju engleski, a za nase imamo tarota aziru i ostale koji prodaju maglu i lopatama uzimaju pareSkyfox wrote:cudo jos nisu preveli na balkanske jezike da navuku sto vise levata![]()