Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Troll_Happens

#1 Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by Troll_Happens »

GOOD DAY SIR/MADAM THIS IS TO OFFICIALLY ACKNOWLEDGE YOU THAT $150,000 USD (ONE HUNDRED AND FIFTY UNITED STATES DOLLARS) WILL BE CREDITED INTO ATM CARD IN YOUR FAVOR AS A SOLE BENEFICIARY FOR THE UNITED NATION AWARD FOR THIS FISCAL YEAR 2009 BY OUR CORRESPONDING CARD REMITTANCE BANK IN CAMBODIA (ASIA).YOUR PAYMENT CODE IS (ATMPPC82TAG) AND THIS AWARD IS IN COLLABORATION WITH THE TAGGED TEAM.YOU ARE INSTRUCTED TO SEND YOUR CONTACT DETAILS SUCH AS SHORTLISTED BELOW TO OUR PAYING BANK IN CAMBODIA TO THEIR CONTACT INFORMATION BELOW FOR THE IMMEDIATE RELEASE OF YOUR ATM CARD TO YOU MEANWHILE BEAR IN MIND THAT YOU HAVE NO CHARGE TO PAY SINCE THE WHOLE DOCUMENTS BACKING UP YOUR PAYMENT HAS BEEN FORWARDED TO THEIR CUSTODY. NAME:AGE,SEX,COUNTRY,HOUSE ADDRESS,OCCUPATION,TELEPHONE NUMBER AND ID CARD IF ANY.YOUR IMMEDIATE RESPONSE IS NEEDED TO CONFIRM THAT YOU HAVE RECEIVED THIS EMAIL AND NOTE THAT YOUR PAYMENT (ATMPPC82TAG) VERY IMPORTANT AND HAS TO BE KEPT CONFIDENTIAL TO AVOID COMPLICATION FROM YOUR SIDE. SEND TO: CANADIAN BANK OF CAMBODIA, MR. LUTTAGE SOLOMON KIRBY, THE DIRECTOR ATM PAYMENT UNIT TEL:+85599627013 EMAIL: [email protected]. CONGRATULATIONS, MR. LAWRENCE GABRINO,INFORMATION DEPARTMENT, UNITED NATIONS, NEW YORK.
Sincerely yours
Ban KI-Moon

Cak mislim da i ovaj broj koji pocinje sa 85 je jedan od onih satelitskih koji nabijaju racun kad se zovu jer je bilo poziva na nase brojeve sa pozivnim 88....
Zato pamet u glavu :oops:
karanana

#2 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by karanana »

o ne. pa sto ne javi ranije. ja se obradovo da sam dobio 150 tisuca i zovem ih sinoc i danas cijelo jutro ali mi se neki automat javlja i nesta prica na kineskom.

jao jao jao, sto ne rece prije da ne nasjedam na ovo. kako sam samo mogao nasjesti.
awekenings

#3 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by awekenings »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Troll_Happens

#4 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by Troll_Happens »

karanana wrote:o ne. pa sto ne javi ranije. ja se obradovo da sam dobio 150 tisuca i zovem ih sinoc i danas cijelo jutro ali mi se neki automat javlja i nesta prica na kineskom.

jao jao jao, sto ne rece prije da ne nasjedam na ovo. kako sam samo mogao nasjesti.
pa okey ti znas... ali ima i ne upucenih u ovu problematiku pa zasto da ne jos jednom skrenuti ljudima paznju da se ne zalijecu da ne bude kao sa onim sklapanjem olovaka i slichnih gluposti kod kuce :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by PipiDugaDevetka »

I meni je isto ovo poslao Ban-ki-moon-aga======>Delete!
gumifufna

#6 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by gumifufna »

Ja sam dobio do sada jedno milon takvih poruka,mozda sam postao i milioner.Sreca pa ne znam engleski tako da me savjest ne grize da sam nesto propustio :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#7 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by karabaja-x »

to su oni prevaranti iz nake africke zemlje, prica se :mrgreen:
chuchumbamayumbe

#8 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by chuchumbamayumbe »

Ja sam dobio $150k, uradio sam sve sto su mi rekli, pa vi gledajte.
Od prosle sedmice vozam g2 td, 90, niskoprofilne gume, shiberdah, full oprema osim koze i klime, a ostatak para sam oKrochio u banku.
ha ja
8-)
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#9 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by karabaja-x »

sjo sto ga slaga
chuchumbamayumbe

#10 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

karabaja-x wrote:sjo sto ga slaga
rahmeta mi Azizinog
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#11 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

chuchumbamayumbe wrote:Ja sam dobio $150k, uradio sam sve sto su mi rekli, pa vi gledajte.
Od prosle sedmice vozam g2 td, 90, niskoprofilne gume, shiberdah, full oprema osim koze i klime, a ostatak para sam oKrochio u banku.
ha ja
8-)
Je li bilo posjeta, nepoznatih ili poznatih a-la oni šajini. Hoće li ih biti ili si ''nekako inkognito i elektronski i zemaljski'' ostao nepoznat. Ne vjerujem, oni šalju tek nakon što utvrde ko si, šta si, kolika ti je plata, gdje ti je obitelj,...Je li te iko od naših upitao, pa otkuda, ili si prvo sve stavio u perilicu-sušilicu,...?
chuchumbamayumbe

#12 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

PipiDugaDevetka wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Ja sam dobio $150k, uradio sam sve sto su mi rekli, pa vi gledajte.
ha ja
8-)
Je li bilo posjeta, nepoznatih ili poznatih a-la oni šajini. Hoće li ih biti ili si ''nekako inkognito i elektronski i zemaljski'' ostao nepoznat. Ne vjerujem, oni šalju tek nakon što utvrde ko si, šta si, kolika ti je plata, gdje ti je obitelj,...Je li te iko od naših upitao, pa otkuda, ili si prvo sve stavio u perilicu-sušilicu,...?
Sve po zakonu, a pare sam, kako već rekoh, oročio, tako da se džaba raspitujete za podatke.
LOVE NEMA!
8-) :D
PipiDugaDevetka

#13 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Ne raspitujem se ja, niti me interesuje, a svakA banka mora prijaviti poreznicima svaku transakciju od 30k i više KM.
Jedno jutro će ti zakucati/pozvoniti na vrata jedan tamnoputi i reći:
Nous, fils de Mobutu Sese Seko Nkuku Ngbendu wa Za Banga y Masharata...

Zbog toga te pitam, jesi li za ''njih'' i elektronski i zemaljski nepoznat, jesi li koristio perilicu-sušilicu novca u obliku manjeg hotela?
chuchumbamayumbe

#14 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

PipiDugaDevetka wrote:Ne raspitujem se ja, niti me interesuje, a svakA banka mora prijaviti poreznicima svaku transakciju od 30k i više KM.
Jedno jutro će ti zakucati/pozvoniti na vrata jedan tamnoputi i reći:
Nous, fils de Mobutu Sese Seko Nkuku Ngbendu wa Za Banga y Masharata...

Zbog toga te pitam, jesi li za ''njih'' i elektronski i zemaljski nepoznat, jesi li koristio perilicu-sušilicu novca u obliku manjeg hotela?
Pa nisam ja dzaba Chuchumbamayumbe!
8-)
PipiDugaDevetka

#15 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

E, onda te znam, sjedio si 21. februara na Bjelašnici, vanjski dio restorančića, tamne naočale, raja se skija, ti uživaš na zimskom suncu ispijajući crni mirisni aromatski napitak,...Paprika u Africi rodila,...
chuchumbamayumbe

#16 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

PipiDugaDevetka wrote:E, onda te znam, sjedio si 21. februara na Bjelašnici, vanjski dio restorančića, tamne naočale, raja se skija, ti uživaš na zimskom suncu ispijajući crni mirisni aromatski napitak,...Paprika u Africi rodila,...
ma ja...folovi-golovi...
8-)
Skyfox

#17 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by Skyfox »

cudo jos nisu preveli na balkanske jezike da navuku sto vise levata
Edin H.

#18 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by Edin H. »

ha ja
8-)

Dobar izbor :oops:

Ali lako mi je za tebe, ima se, moze se... :-)
Troll_Happens

#19 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by Troll_Happens »

Skyfox wrote:cudo jos nisu preveli na balkanske jezike da navuku sto vise levata
sta ce prevoditi ovo je za one obrazovanije koji znaju engleski, a za nase imamo tarota aziru i ostale koji prodaju maglu i lopatama uzimaju pare :lol: :lol:
Skyfox

#20 Re: Ban ki moon mi pisao ne nasjedajte

Post by Skyfox »

Jedan001 wrote:
Skyfox wrote:cudo jos nisu preveli na balkanske jezike da navuku sto vise levata
sta ce prevoditi ovo je za one obrazovanije koji znaju engleski, a za nase imamo tarota aziru i ostale koji prodaju maglu i lopatama uzimaju pare :lol: :lol:
ih da znaju kako ovdje ide Tarot odmah bi preveli 8-)
Post Reply