Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
burekodsira

#176 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by burekodsira »

pa turite koji link yebo vas amir, ko da svi znamo o kome pricate :D
hekaton

#177 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by hekaton »

ciza_bliza wrote:Zvoganj je solidan, mislim da je Dnevnjak imao dobrih fazona, ostalo sitna nula...
zvoganj :thumbup: unikatan sa meni super humorom
dnevnjak je imao dobrih fazona a onda je to otislo u krivnom smjeru, mzoda ce snimati pocetkom jeseni ponovo :?
BajramBarecula

#178 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by BajramBarecula »

Foxx wrote:
Hasan006 wrote:Amir se nekad fakat zna zanijet i glupost odvalit u klipu, ali sve u svemu je :thumbup: lik, čudi me da je neko ko je proveo skoro čitavu svoju mladost u domu za nezbrinutu djecu ispao onakav
Da, fakat. Njegovi rani klipovi, iz srednje su bili oprilike bili ono sto mozes ocekivati od nekog lika ko je prosao to sto je on prosao.
Ovo u zadnje vrijeme, mozda pola godine je nesto najkvalitetnije sto se balkanske yt scene tice. Lik raspravlja o ozbiljnim temama i ima ozbiljniju publiku za razliku od vecine ovih vlogera koji snimaju kako ujtro prave frizuru i ispijaju kafe, i to je sad kao nesto.
Mislim, svaka njima cast. Ljudi su nasli nacin da zarade i to je to... Ali, cisto gledajuci trud i kvalitet, Amir je ipak daleko ispred ostalih (barem od ovih sto ih ja pratim)
Ako je tebi ozbiljno to sto lik od rijeci do rijeci kopira tudji sadrzaj,
sto na najprimitivniji nacin ismijava sve sto se ne slaze sa njegovim pogledima itd itd onda ok.

Ako je najjaci lik na nasoj yt sceni neko ko seljacki podjebava svakoga ko se drugacije od njega oblaci, jede, izlazi itd itd, sve to na fazon sta ce ono, vidi mu glave, ako je to tako onda jebo nas.
Rofix

#179 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Rofix »

Ovdje pročitah neka imena, pa reko da vidim o čemu se radi. Zapade mi za oko "omčo".
Kretenska kreveljenja, i to je nekome smiješno?? :-) :-)
meteorit135531

#180 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by meteorit135531 »

Amir Hadzic je kopija. Cak nije ni zanimljiv. Koja je razlika izmedju ovog tipa, i Amira Hadzica sa svojim seljackim naglaskom? Ovo sto Amir radi ovaj Ray je radio prije 5 godina, i sad vise nikome nije ni zanimljiv.

Znaci, Amir tako je losa kopija, da mozak naprasto ne moze da vjeruje da ono sto je davno prestalo postojati, sad je taj tip IN i broj 1 na Balkanu.
Daj ba
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#181 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by mk ultra »

https://www.youtube.com/user/komplexash

Ovaj je jedini što fura svoj fazon

Ovaj je zasnovao svoj vlog na odlazak iz Kaknja u Sarajevo :mrgreen:

https://www.youtube.com/channel/UCmEH5N ... tBhAjfsSYQ

5:40 :skoljka:

https://www.youtube.com/channel/UC8nmTw ... yzGI4iLOIw

ovaj je najbolji :lol: :lol:

dosta od mene :run:
soul_eclipse

#182 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by soul_eclipse »

Vanimy je brat :D
BajramBarecula

#183 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by BajramBarecula »

Postoji li barem jedan balkanski youtuber koji radi originalan sadrzaj, nesto stvarno svjeze i inovativno ili se uglavnom samo reciklira ono sto se na zapadu furalo prije 4 godine?
Last edited by BajramBarecula on 08/07/2017 19:12, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#184 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by It_is_a_Leclerc »

BajramBarecula wrote:Postoji li barem jedan balkanski youtuber koji radi originalan sadrzaj, nesto stvarno svjeze i inovativno?
i ako smijem dodati, postoji li neko da kreira neki sadržaj koji nije obavezno "duhovit" tipa nauka, politika, sport, fun facts, geografija i to.

nešto tipa Jelena Kalinić, al' na YT.
bersK

#185 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

BajramBarecula wrote:Postoji li barem jedan balkanski youtuber koji radi originalan sadrzaj, nesto stvarno svjeze i inovativno ili se uglavnom samo reciklira ono sto se na zapadu furalo prije 4 godine?

Ajdin Hasanić i uvijek neugodni Miris Ramazana :lol: :lol: :lol:
Vega_Brothers

#186 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Vega_Brothers »

Gastozz se mogao gledati. On je meni kao Esmeralda, postojale su vjerovatno i španske sapunice prije nje i ljudi koji su se snimali i postavljali na youtube prije njeg, ali oni su prvi za koje sam ja čuo.
BajramBarecula

#187 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by BajramBarecula »

bersK wrote:
BajramBarecula wrote:Postoji li barem jedan balkanski youtuber koji radi originalan sadrzaj, nesto stvarno svjeze i inovativno ili se uglavnom samo reciklira ono sto se na zapadu furalo prije 4 godine?

za ovih 6 minuta kolko traje video brada mi 4 centa narasla
Foxx

#188 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Foxx »

BajramBarecula wrote:
Foxx wrote:
Hasan006 wrote:Amir se nekad fakat zna zanijet i glupost odvalit u klipu, ali sve u svemu je :thumbup: lik, čudi me da je neko ko je proveo skoro čitavu svoju mladost u domu za nezbrinutu djecu ispao onakav
Da, fakat. Njegovi rani klipovi, iz srednje su bili oprilike bili ono sto mozes ocekivati od nekog lika ko je prosao to sto je on prosao.
Ovo u zadnje vrijeme, mozda pola godine je nesto najkvalitetnije sto se balkanske yt scene tice. Lik raspravlja o ozbiljnim temama i ima ozbiljniju publiku za razliku od vecine ovih vlogera koji snimaju kako ujtro prave frizuru i ispijaju kafe, i to je sad kao nesto.
Mislim, svaka njima cast. Ljudi su nasli nacin da zarade i to je to... Ali, cisto gledajuci trud i kvalitet, Amir je ipak daleko ispred ostalih (barem od ovih sto ih ja pratim)
Ako je tebi ozbiljno to sto lik od rijeci do rijeci kopira tudji sadrzaj,
sto na najprimitivniji nacin ismijava sve sto se ne slaze sa njegovim pogledima itd itd onda ok.

Ako je najjaci lik na nasoj yt sceni neko ko seljacki podjebava svakoga ko se drugacije od njega oblaci, jede, izlazi itd itd, sve to na fazon sta ce ono, vidi mu glave, ako je to tako onda jebo nas.
Covjek ima svoju publiku. Jel publici Nadrealista bilo bitno sto je Monty Python godinama ranije radio iste ili skoro pa iste fazone? Ja mislim da nije... Da se razumijemo. Hadzic je daleko od nekog top kreatora, ali kad se uporedi sa ovim vlogerima, koji snimaju voznje i kako jedu ujutro, onda je on drugi svijet.
Sto ne bi nekog ismijavao i podjebavao? To je njegov kanal, nije centralni dnevnik...Dislajkujte brate :kiss:
BajramBarecula

#189 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by BajramBarecula »

Foxx wrote:
Covjek ima svoju publiku. Jel publici Nadrealista bilo bitno sto je Monty Python godinama ranije radio iste ili skoro pa iste fazone? Ja mislim da nije... Da se razumijemo. Hadzic je daleko od nekog top kreatora, ali kad se uporedi sa ovim vlogerima, koji snimaju voznje i kako jedu ujutro, onda je on drugi svijet.
Sto ne bi nekog ismijavao i podjebavao? To je njegov kanal, nije centralni dnevnik...Dislajkujte brate :kiss:
Ima i Kemal Malovcic svoju publiku, nikakvo to mjerilo nije

edit:

to sto je on drugi svijet za ostale samo govori o tome koliko je balkanska scena za kurac
SpecialOffer

#190 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SpecialOffer »

bersK wrote:

Ovaj lik je smor teski kao i onaj Nedim. Ko ono moze gledati boga mu poljubim :-)
mufa1

#191 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by mufa1 »

Ne pratim ni jedan domaci kanal, jednostavno jer ne postoji ya tematikom koja mene interesuje (fotografija), ali biti toliki mufljuz i pljuvat po momcima koji hajmo rec hljeb zaradjuju tako sto se snimaju, stvarno debilizam na kvadrat.. Pa de eto uzmi kameru i snimi nesto originalno, ako imas muda uopste stat pred kameru.. Sad ce rec mufljuzi, sigurno ti jaran neki snima. Ne paša moj, nego samo pogledaj prve klipove od recimo MKBHD, ili Jared Polin iz oblasti fotografije.. Debili malo je rec, a vidi gdje su danas..
bersK

#192 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

SpecialOffer wrote:
bersK wrote:

Ovaj lik je smor teski kao i onaj Nedim. Ko ono moze gledati boga mu poljubim :-)
Haha čuo sam priče da je ucjenjivao Amira da ga reklamira i da je prijetio. Nekidan su ga Amir i Vanimy isprozivali kako za sebe kaže da je najbolji balkanski jutjuber.
sunceKOtepsija

#193 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by sunceKOtepsija »

Hasan006 wrote:Meni je Omčo žešći debil od lika...
sta ti imas protiv omce?
Zoya wrote:
KB9 wrote:kakva je seljacina ovaj amir sto ga postavljate u zadnje vrijeme
Odron.
sta vi imate protiv amira?
Mega Man X wrote:Kako onaj ufurani debilkos nesposobni Nedim baca djeci prašinu u oči to nije normalno. Glumi nekog i nešta, a obična zaostala nula od seljaka.
ljubomora? momak ima kafanu, trgovinu i golfa 6 :thumbup: moze biti uzor ne samo maloljetnicima vec i mnogo starijim osobama-nista mu nije palo s neba-nisu mu prsti otekli od kafa vec od rada :thumbup:
SpecialOffer

#194 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SpecialOffer »

.
Last edited by SpecialOffer on 18/07/2018 18:06, edited 1 time in total.
mufa1

#195 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by mufa1 »

Pa de postavi kanal junačino pa da malo hraknemo...
SpecialOffer

#196 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SpecialOffer »

mufa1 wrote:Pa de postavi kanal junačino pa da malo hraknemo...

Image
bersK

#197 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

sunceKOtepsija wrote: ljubomora? momak ima kafanu, trgovinu i golfa 6 :thumbup: moze biti uzor ne samo maloljetnicima vec i mnogo starijim osobama-nista mu nije palo s neba-nisu mu prsti otekli od kafa vec od rada :thumbup:

Tebra, kafana i trgovina nisu njegove. Od roditelja su. Onaj mu stari, Hamza se zove msm, radio u Njemačkoj za vrijeme sranja ovdje ko konobar/kuhar i zaradio pare i otvorio kafanu. A i Golf nije njegov također, od starog mu je, samo što očigledno stari ne hoda nikuda pa mu i ne uzima auto. Uostalom, on što zaradi je možda nekih 400 500 eura od Instantgaminga i do Yt isto toliko. A inače dok nije snimao, tj dok je kanal zapostavio radio je u svom kafiću. Hmm da dodam i to da izdaje poslovni prostor Premier kladionicama.
It_is_a_Leclerc

#198 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo ponavljajte u sebi - "Javne ličnosti su izložene javnoj kritici, Javne ličnosti su izložene javnoj kritici..." i sve će to biti dobro.
nema me tamo

#199 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

SpecialOffer wrote:
mufa1 wrote:Pa de postavi kanal junačino pa da malo hraknemo...

Image

Koga ti lazes da mi je znat.. :lol: :lol: :lol:
SpecialOffer

#200 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SpecialOffer »

.
Last edited by SpecialOffer on 18/07/2018 18:06, edited 1 time in total.
Post Reply