Balkanski nazovi "youtuberi"
- Ommadawn
#1501 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ima kanal “rici raja”.
Lik koji traži vodu ljudima pomoću bioenergije, rašlji, anteni, viska, jajeta...
Interesantno kuda sve putuje i sa kakvim se ljudima sreće.
Lik koji traži vodu ljudima pomoću bioenergije, rašlji, anteni, viska, jajeta...
- dječak sa šibicama
#1502 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Rici je dobar, odlicno zapazanje.Ommadawn wrote:Ima kanal “rici raja”.
-
Sociolog
#1503 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
https://m.youtube.com/watch?v=sUpswmuxakEdječak sa šibicama wrote:Rici je dobar, odlicno zapazanje.Ommadawn wrote:Ima kanal “rici raja”.
Djecak,preporucio bih ti njegova predavanja,Dragan Ivanov
- Ommadawn
#1504 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Mislim, nije da ja u to vjerujem nesto ali je nekako lik sav pozitivan.dječak sa šibicama wrote:Rici je dobar, odlicno zapazanje.Ommadawn wrote:Ima kanal “rici raja”.
Jedino bih mu postavio pitanje - koliko je zapravo ta voda koju nadjes zapravo zdrava?
Jer ne bi bilo lose ispitati tu vodu u nekoj laboratoriji. Ko zna kuda to sve prolazi bolan...
Ali je ekstra lik.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1505 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ja ricija upalim nakon radnog dana da me malo opusti. Zanimljiv je i pozitivan. A sto se tice vode, rekao je u nekom videu da se ta voda skoro uvijek koristi za zalijevanje/navodnjavanje, a ako ce se piti, onda odnesu u neki lab na provjeru.
- dječak sa šibicama
#1506 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma da, ne vjerujem da je iko toliko blesav da pije tu vodu neprovjereno. Mada su te podzemne prirodne vode uglavnom pitke, ovisi samo kroz kakvo tlo prolaze.
To ljudi koriste za zaljevanje usjeva i slicno, napoj stoke, ima video kad je autopranici negdje dole na Alipasinom Mostu nasao vodu, pa se raja zajebavala da nije slucajno potrefio cijev VIKa
I bogami, gazda autopraonice napravio lijep bunar, ozidao i sve, dobio covjek besplatnu vodu.
To ljudi koriste za zaljevanje usjeva i slicno, napoj stoke, ima video kad je autopranici negdje dole na Alipasinom Mostu nasao vodu, pa se raja zajebavala da nije slucajno potrefio cijev VIKa
I bogami, gazda autopraonice napravio lijep bunar, ozidao i sve, dobio covjek besplatnu vodu.
- dječak sa šibicama
#1507 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
novi ministar prostornog uredjenja, prometa, komunikacija itd Arnel Isak Brudaburekodsira wrote:kad ga prije izbrisa... šta je bilo na videu?

- dječak sa šibicama
#1508 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
nije balkanski ali vrijedi spomena, Daze Fotis kanal, ja nisam vidio kvalitetnije digitalno obradjene snimke iz drugog svjetskog rata. Vrhunski uradjeno.
-
sarajevo-x.com
#1509 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Svaka čast onome ko organizira onaj skup jućubera, odličan način za zgrnuti lovu, respect stvarno 
-
Pale Rider
#1510 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
https://www.youtube.com/watch?v=e3N3-QCgD94 ima dobrih radio emsija, sa HRT-a
- dječak sa šibicama
#1511 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Povijest cetvrtkom je legendarna emisija HRPale Rider wrote:https://www.youtube.com/watch?v=e3N3-QCgD94 ima dobrih radio emsija, sa HRT-a
Vjerujem da sam uspio bar pola odslusati
-
Sociolog
#1512 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Preporuka Agape kanal s voditeljom Aleksandrom Gajsekomdječak sa šibicama wrote:Povijest cetvrtkom je legendarna emisija HRPale Rider wrote:https://www.youtube.com/watch?v=e3N3-QCgD94 ima dobrih radio emsija, sa HRT-a
- HardcoreMX
#1513 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
dječak sa šibicama wrote:Ono sto sam ja do sada "ubrao", Srecko Stipkovic, Almazankitchen, Vedran Badjun, nesto zanimljivo i odlicno za pratiti
- bingov buraz
#1514 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Dobar Riči,
za preporuku
- HardcoreMX
#1515 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
znaci i tebi pronaso vodu..
- Ommadawn
#1516 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Interesantno gdje sve čovjek stižebingov buraz wrote:Dobar Riči,za preporuku
- Ommadawn
#1517 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ah znaš kako, radiesteziju su proučavali naučnici i svaki je došao do zaključka da je vjerovatnoća njihovog pronalaska jednaka sa slučajnim.HardcoreMX wrote:znaci i tebi pronaso vodu..
- VrliBosnjanin
#1518 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Odavno ne gledam TV, prebacio sam se na youtube, nekako mi je bolji osjecaj kad sam potrazim video sadrzaj koji me interesuje a ne ovako po programskoj šemi pa da se izdrkavam sa daljinskim.
Od balkanskih kanala pratim:
Rici Raja, lik trazi vodu po bosanskim vrletima, buši sa nekim kompanjonom rupe rucnim svrdlom, malkice me podsjeca na reportaze rahmetli Nisveta Džanke na nekom amaterskom nivou.
Kamion King, Bošnjo šofer putuje širom USA ima te dugotrajne video klipove, dobro za opustiti se.
Od gejmera pratim onog Hrvata CholaPC streamuje dobre igre po mom ukusu.
Beogradska Marka Žvaka je nesvakidasnji kanal sa zanimljivim obrađenim temama, fokus na obicne ljude, okupljanja, reportaze o raznim fenomenima, preporucujem.
Od politickog youtube sadržaja pogledam Nenada Kulacina i Marka Vidojkovica u emisiji Dobar Loš Zao, kao i Kesića ponekad.
Tu je relativno novi kanal Balkan UFO dobro radi decko posao, zanimljiv koncept ima. Ako neko ima ko je ljubitelj ovakve tematike toplo preporucujem.
Od stranih kanala preporucujem DIY kanale HABU, također i Jimmy Diresta, snimaju razne projekte od restauriacija do kreiranja novih unikatnih korisnih alata.
Od balkanskih kanala pratim:
Rici Raja, lik trazi vodu po bosanskim vrletima, buši sa nekim kompanjonom rupe rucnim svrdlom, malkice me podsjeca na reportaze rahmetli Nisveta Džanke na nekom amaterskom nivou.
Kamion King, Bošnjo šofer putuje širom USA ima te dugotrajne video klipove, dobro za opustiti se.
Od gejmera pratim onog Hrvata CholaPC streamuje dobre igre po mom ukusu.
Beogradska Marka Žvaka je nesvakidasnji kanal sa zanimljivim obrađenim temama, fokus na obicne ljude, okupljanja, reportaze o raznim fenomenima, preporucujem.
Od politickog youtube sadržaja pogledam Nenada Kulacina i Marka Vidojkovica u emisiji Dobar Loš Zao, kao i Kesića ponekad.
Tu je relativno novi kanal Balkan UFO dobro radi decko posao, zanimljiv koncept ima. Ako neko ima ko je ljubitelj ovakve tematike toplo preporucujem.
Od stranih kanala preporucujem DIY kanale HABU, također i Jimmy Diresta, snimaju razne projekte od restauriacija do kreiranja novih unikatnih korisnih alata.
-
Alminjo
#1519 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
U zadnje vrijeme pogledam ovog Nunija, live Omegle.
Čini se ok.
Čini se ok.
- HardcoreMX
#1520 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
naucnici koji bi se u prirodi izgubili ko pile u 2 hektara..Ommadawn wrote: Ah znaš kako, radiesteziju su proučavali naučnici i svaki je došao do zaključka da je vjerovatnoća njihovog pronalaska jednaka sa slučajnim.
-
_Scarlett_
#1521 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sto mi ide na zivce onaj Alija Cesko.
Njega je cak blo zanimljivo na pocetku gledati jer ima opusten ton s ljudima na ulici, ali fakat me sve vise nervira. Kretensko ponasanje totalno.
Njega je cak blo zanimljivo na pocetku gledati jer ima opusten ton s ljudima na ulici, ali fakat me sve vise nervira. Kretensko ponasanje totalno.
- asurbanipal
#1522 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sociolog wrote:Preporuka Agape kanal s voditeljom Aleksandrom Gajsekomdječak sa šibicama wrote:Povijest cetvrtkom je legendarna emisija HRPale Rider wrote:https://www.youtube.com/watch?v=e3N3-QCgD94 ima dobrih radio emsija, sa HRT-a
Povijest četvrtkom
Nije balkanski, ali odličan kanal za pasionirane ljubitelje učiteljice života
https://www.youtube.com/channel/UC88lvy ... FRg/videos
-
todd_smith
#1523 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Zanimljivo bi bilo vidjeti koliko zaradjuju od ovoga. To bi objasnilo dosta toga.
-
_someone
#1524 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Naletih na ovog Mostarca, nije los, nasmije se covjek nekim forama
-
90minut