Balkanski "Arijevci" na fasitickom StormFront foru

Post Reply
Unjustice

#1 Balkanski "Arijevci" na fasitickom StormFront foru

Post by Unjustice »

Ne znam da li ste upoznati da na netu postoji jedan forum fasisticki forum u kojem je zabranjeno diskutovati Muslimanima i Jevrejima i ostalim "nearijevcima". Vjerovali ili ne na tom forumu Srbi su "arijevci" i imaju veliku sekciju tog fasistickog foruma?

Nasi istocni susjedi imaju zapazen dio tog foruma pod nazivom Stormfront Srbija koji je jedan od zapazenijih na toj fasistickoj stranici.

Moderator tog "arijevskog" ( :D ) srpskog foruma ima nick "Omarska" i tu se mogu procitati razne bljuvotine koje manje vise vidimo u stvarnom zivotu ziveci sa ili pored "arijevaca" ( :D ) sa Istoka. Ne znam samo kako su zeznuli americke fasiste da ih u opste stave u tu grupu, kad je dobro znano fasisticko misljenje oca "arijevaca" Adolfa Hitlera o toj temi? Mislim jesu li im ikad pokazali "arijevcu" Cecu? Naravno jako puno postoji tamo i clanova iz dijele Bosne gdje vlada fasizam, sto i ne zacudjuje.

http://www.stormfront.org/forum/forumdi ... ja-43.html

Opet nasi susjedi sa zapada se slomise ne bi li i oni dobili svoju sekciju gdje ih srpski fasisti koji su jedni od najbrojnih posjetilaca tog foruma stalno blokiraju, tako da "arijevci" sa nase zapadne strane i porijeklom iz Irana upotrebljavaju recimo sliku srusene dzamije u Ahmicima kao dokaz da su i oni "arijevci"?

:D

http://www.stormfront.org/forum/showthr ... 01929.html

Vrijedi posjetiti ovaj forum i vidjeti kako Europa gaji svoju "antifasisticku" tradiciju.
pike

Post by pike »

Ma tu balavurdiju treba naulicu pa ih malo namakljat da vide svog boga.

Ma komunisti su za ove bolesnike bili pencilin.
GaZiJa_20

Post by GaZiJa_20 »

Zabranjeno diskutovat o Muslimanima a Iranci su ti najčistija Arijska rasa. I zanima me kolko je Hitler i njegov režim pobio Srba a oni ga još uveličavaju. Stvarno glup narod i nacija.
rashomon

Post by rashomon »

pike wrote:Ma tu balavurdiju treba naulicu pa ih malo namakljat da vide svog boga.

Ma komunisti su za ove bolesnike bili pencilin.
Za ovu bolest nema pencilina.

Forum kao forum je mjesto gdje se ljudi okupljaju i iznose svoja mišljenja. Najčešće su to specijalizirani forumi koji privlače čovjeka u skladu sa njegovim interesima.

U ovom slučaju je to boja kože, prije svega.

Ako pogledaš forum stormfront.org sa statističke strane, ima puno više posjetitelje nego ijedan drugi koji sam do sada vidio, a gotovo najveći broj posjetitelja bilježe sekcije u kojima se prepoznaju nekadašnje komunističke zemlje.
neshto

Post by neshto »

pa stvarno je nevjerovatno :o
uvjek sam se smijao "srpskim skinsima" al kad pročitah ovo još na ćirilici
"Понос на своју расу, који не садржи мржњу према другим расама, је нормално и здраво осећање." - Адолф Хитлер" :lol: :lol: :lol: :lol:
vrhunac ljudske gluposti fakat, adolfaga ih je pobio skoro pa milion po njihovim podatcima...
ojjj majko :o
schnjufko

Post by schnjufko »

Ja arijevaca i govana
Sogan

Post by Sogan »

Ne znam cemu cudjenje... prije samo petnaestak godina su bili ni manje ni vise nego Nebeski narod :lol::lol::lol::lol:
neshto

Post by neshto »

Sogan wrote:Ne znam cemu cudjenje... prije samo petnaestak godina su bili Nebeski narod :lol::lol::lol::lol:
e pa to, može bit da su uskrsnuli kao sasvim drugi narod, čisti arijevci :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

rashomon wrote:
Za ovu bolest nema pencilina.

Forum kao forum je mjesto gdje se ljudi okupljaju i iznose svoja mišljenja. Najčešće su to specijalizirani forumi koji privlače čovjeka u skladu sa njegovim interesima.

U ovom slučaju je to boja kože, prije svega.

Ako pogledaš forum stormfront.org sa statističke strane, ima puno više posjetitelje nego ijedan drugi koji sam do sada vidio, a gotovo najveći broj posjetitelja bilježe sekcije u kojima se prepoznaju nekadašnje komunističke zemlje.
fakat je rasizam sve rahsireniji u bivshim komunistichkim zemljama. shto ne znachi da ne raste i na zapadu, dabome da jeste :(:(:(.
ima tu dosta razloga (losha ekonomska situacija, nezaposlenost, nezadovoljstvo i nesigurnost u drushtvenoj situaciji koja se jako brzo mijenja... sve to utiche na to da pogotovo mladji narod trazhi oslonac u nechemu shto ce im na jednostavan nachin objasniti svijet i jasno obiljezhiti "krivca"), ali ja mislim da su presudna dva: kao prvo kontinuitet totalitaristichkog nachina razmishljanja (pa se jedna dogma zamijeni drugom, i promijeni se sadrzhaj, ali forma ostaje ista... za mene naprimjer ti chesti poklici za "chvrstom rukom" koja bi trebala da vodi zemlju nisu nishta drugo do refleksija toga totalitaristichkog uma); a kao drugo chinjenica da u istochnoj evropi poslije drugog svjetskog rata nikada nije ni dolazilo do sucheljavanja sa rasizmom i preispitivanja stepena rasizma u vlastitom drushtvu. odnijevshi pobjedu nad fashistichkim silama, sovjeti, pa i komunistichke partije u njihovim satelitima su se zadovoljili time da su bili na "pravoj" strani, te da su samim tim automatski "oslobodjeni" takvih stvari kao shto je fashizam, shovinizam, rasizam...te prema tome nisu ni nalazili za potrebno da se rasizmom kao opshtim fenomenom pozabave na samokritichan nachin, recimo kroz obrazovanje i nauchno istrazhivanje, a pogotovo u politichkoj javnosti.
na zapadu su tu lekciju nauchili vec mnogo bolje pa je prema tome vlastiti rasizam kao tema uvijek bio prisutan u raznoraznim politichkim i kulturnim agendama (a koliko ga je teshko iskorijeniti pokazuje i to da je i na zapadu pored svega toga latentni rasizam uvijek postojao i da u kriznim situacijama opet iznova ispliva na povrshinu). dochim se na "istoku" slavljenje vlastite antifashistichke borbe smatralo sasvim dovoljno kao izraz protivljenja rasizmu; ali chinjenica je da je u prvoj polovini dvadesetog vijeka rasizam bio ukorijenjen u cijeloj evropi (i francuska i engelska su imale jake fashistichke pokrete), pa i na istoku, a takve stvari ne nestaju samim tim shto ce se rezhim promijeniti niti chisto velichanjem, pa i mitologiziranjem vlastite borbe.
a onda je i politika u mnogim komunistichkim zemljama sasvim otvoreno bila rasistichka prema manjinama, sovjetski savez (i odnos rusa prema ljudima iz kavkaza ili centralne azije) i bugarska (politika prema turskoj i romskoj manjini) mi ovdje padaju na pamet, ali i antisemitizam u poljskoj, te uzhasi kroz koje su prolazili romi u zemljama istochne evrope, pochevshi od progona i iskljuchivanja iz drushtva pa do nasilne sterilizacije zhena po bolnicama...

a sada im internet i raznorazni forumi pruzhaju mogucnost ne samo da se "okupe", barem virtuelno, nego i da pokupe josh pokoji ideolohki impuls sa strane, koji se adaptira na vec postojeci model rasizma...tako i dolazi do paradoksa da srpski fashisti velichaju nacistichku idologiju koja je slavene, a pogotove srbe, smatrala "najnizhom rasom".
uozo

Post by uozo »

I mi imamo interesantnih arijevaca,
http://de.wikipedia.org/wiki/Safet_Babic
"europäischer Befreiungsnationaliste bosnischer Herkunft"
Europski oslobodilacki nacionalista bosanskog podrijetla. :shock:
Zamjenik precjednika i portparol NPD u Rheinland-Pfalz :shock:
A, The NPD's is viewed by its opponents and the mainstream media as as a de facto neo-Nazi party, which only denies such ideology to avoid being banned by Germany's constitution which forbids neo-Nazi parties.

pirmin

#11 Re: Balkanski "Arijevci" na fasitickom StormFront

Post by pirmin »

Unjustice wrote:Ne znam da li ste upoznati da na netu postoji jedan forum fasisticki forum u kojem je zabranjeno diskutovati Muslimanima i Jevrejima i ostalim "nearijevcima". Vjerovali ili ne na tom forumu Srbi su "arijevci" i imaju veliku sekciju tog fasistickog foruma?
Ne nismo upoznati :oops: :

http://www.sarajevo-x.com/forum/search.php?mode=results

Bas neka si nam otkrio toplu vodu.
marijindvorac

Post by marijindvorac »

Sta se moze kada ima i foruma za budale.

Nego, evo malo zabave kako je slicne iz Srbije odlicno opisao jedan njihov sunarodnjak:

Jerbo Srbin vojnik treba da je lep visok i plav, nadasve produhovljen, hrabar, posten i milosrdan, i da mu je kita najveca, i zna se da srpska vojska nikada u istoriji nije zlocin pocinila i da su se Srbi uvek samo branili. A ono - prosecan srpski dobrovoljac nema vise od 5 zuba u glavi i 3 razreda osnovne skole, non-stop pijan urla "ubicemo, zaklacemo", izivljava se nad zarobljenima i civilima, prvo sto mu je u mislima je sta moze da se ukrade i opljacka a cim se negde u blizini zapuca on bezi glavom bez obzira, iza njega ostaju samo lesevi preklanih baba.
Shahab

Post by Shahab »

uozo wrote:I mi imamo interesantnih arijevaca,
http://de.wikipedia.org/wiki/Safet_Babic
"europäischer Befreiungsnationaliste bosnischer Herkunft"
Europski oslobodilacki nacionalista bosanskog podrijetla. :shock:
Zamjenik precjednika i portparol NPD u Rheinland-Pfalz :shock:
A, The NPD's is viewed by its opponents and the mainstream media as as a de facto neo-Nazi party, which only denies such ideology to avoid being banned by Germany's constitution which forbids neo-Nazi parties.

Ko je taj covjek...imas li vise linkova o njemu...?
Post Reply