OTIŠLE!!!!mayab wrote: Dakle, dvije karte za tribine A ulaz po nabavnoj cijeni od 46 KM.
Javite se na PP
Balašević u Sarajevu ?!
- mayab
#826 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Last edited by mayab on 18/11/2011 06:30, edited 1 time in total.
- van Basten
#827 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ovo je jadno... i biće nam ovako sve dok oštećeni na ovaj način ne budu adekvatno refundirani a, ako se prave indijacni kao sada, tuženi po sudovima i oglobljeni. Onda će doći pameti i početi cijeniti mušteriju od kojeg i živefoxy13 wrote:Ja sam izgleda zaista imala sreće sa portalom kupikartu.ba, jer sam je uspjela dobiti, na vrijeme. Ali čitajući sve komentare do sada na ovoj temi, ne znam da li je ovo njihovo objašnjenje smiješno ili žalosno!
http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /111117132
- Lillium_lilly
#828 Re: Balašević u Sarajevu ?!
A je li uopšte sigurno da će biti kupiti karata sutra prije koncerta, jer ima nas koji još nemamo kartu, a bojimo se da ih neće biti ni kod švercera, jer su odavno rasprodaneCholina_Lokica wrote:Kad pocne koncert sutra prodavace karte za cenera samo da ih se rjese
-
nerma.
#829 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam cula (dakle nije provjerena informacija) da su danas cike kod Trznice prodavali karte po cijeni od 50KM.Lillium_lilly wrote:A je li uopšte sigurno da će biti kupiti karata sutra prije koncerta, jer ima nas koji još nemamo kartu, a bojimo se da ih neće biti ni kod švercera, jer su odavno rasprodaneCholina_Lokica wrote:Kad pocne koncert sutra prodavace karte za cenera samo da ih se rjese![]()
![]()
![]()
- Lillium_lilly
#830 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Hvala nerma, ja se nadam da će ih biti i sutra pred koncert, stvarno ne bi bilo fer da presjedim čitav koncert ispred Zetrenerma. wrote:Ja sam cula (dakle nije provjerena informacija) da su danas cike kod Trznice prodavali karte po cijeni od 50KM.Lillium_lilly wrote:A je li uopšte sigurno da će biti kupiti karata sutra prije koncerta, jer ima nas koji još nemamo kartu, a bojimo se da ih neće biti ni kod švercera, jer su odavno rasprodaneCholina_Lokica wrote:Kad pocne koncert sutra prodavace karte za cenera samo da ih se rjese![]()
![]()
![]()
- Janjicar
#831 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Inace ne slusam Balasevica ali drago mi je zbog raje koja ga slusa ( a znam vala da ih ima dosta) sto ce doci u SA

-
Mellis
#832 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Potrebna jedna karta za koncert.. Neka se javi neko ako ima..
- Nervozna
#833 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Prodajem jednu kartu za film,cijena 7KM koliko sam i platila...
- atko
#834 Re: Balašević u Sarajevu ?!
e jebes ga ... bas sam pokusavo da se dobro drzim sto nisam u SA u toku filma i koncerta ... al kako vidjeh prilog o dolasku panonske mornarice ... nesto me spucaaa
nek neko i za mene jednom kresne upaljac
- kurty
#835 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ja cu krehnut jednu sibicu za tebe, jer to koristim...atko wrote:e jebes ga ... bas sam pokusavo da se dobro drzim sto nisam u SA u toku filma i koncerta ... al kako vidjeh prilog o dolasku panonske mornarice ... nesto me spucaaa![]()
![]()
p.s. nadam se da cu sutra biti sa ekipom sa foruma ("Haram im bilo...")
-
amar92
#836 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Prodajem kartu za Balasevica, ko je zainteresovan neka mi posalje privatnu poruku 
-
teAMICA
#837 Re: Balašević u Sarajevu ?!
@atko, ja cu upaljacem da kurtyju prsti ne izgorekurty wrote:ja cu krehnut jednu sibicu za tebe, jer to koristim...atko wrote:e jebes ga ... bas sam pokusavo da se dobro drzim sto nisam u SA u toku filma i koncerta ... al kako vidjeh prilog o dolasku panonske mornarice ... nesto me spucaaa![]()
![]()
@kurty, planiraj kafu sa levatima prije koncerta. Zvat cu te
Juhuuuuu, sutra cemo u ovo vrijeme da uzivamooo
- kurty
#838 Re: Balašević u Sarajevu ?!
super... hanuma je mislila melbu sutra zvati...mislim da su vec nesto pricale...teAMICA wrote:@atko, ja cu upaljacem da kurtyju prsti ne izgorekurty wrote:ja cu krehnut jednu sibicu za tebe, jer to koristim...atko wrote:e jebes ga ... bas sam pokusavo da se dobro drzim sto nisam u SA u toku filma i koncerta ... al kako vidjeh prilog o dolasku panonske mornarice ... nesto me spucaaa![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#839 Re: Balašević u Sarajevu ?!
hocu ovo sutra
- amy-ra
#840 Re: Balašević u Sarajevu ?!
sutraaaaaaaaaaaaaaa......
- Not My Idea
#841 Re: Balašević u Sarajevu ?!
taman ko da je isus uskrsno
-
nerma.
#842 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Prijateljica prodaje jednu kartu.
Ko ponudi vise, karta njegova.
Javite u inbox. 
Ko ponudi vise, karta njegova.
- atko
#843 Re: Balašević u Sarajevu ?!
budite mi zagrljeni, nasmijani i uzivajteteAMICA wrote:@atko, ja cu upaljacem da kurtyju prsti ne izgorekurty wrote:ja cu krehnut jednu sibicu za tebe, jer to koristim...atko wrote:e jebes ga ... bas sam pokusavo da se dobro drzim sto nisam u SA u toku filma i koncerta ... al kako vidjeh prilog o dolasku panonske mornarice ... nesto me spucaaa![]()
![]()
-
Phantasmo
#844 Re: Balašević u Sarajevu ?!
jutro, imam dvije karte viska za parter, bolja ponuda na pp i njegove su 
- Alhemicarkaa
#845 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Prodajem jednu kartu za parter, za koncert, po nabavnoj cijeni. Info na pp
- amy-ra
#846 Re: Balašević u Sarajevu ?!
svanuo je i taj daaaaaaaaaaaaaaaaaaannn... Sarajevo HIR AJ KAM!!!
molim sve forumase koji su ovih dana trpili i mene i moje postove "imam kartu/nemam kartu" da veceras, kad me na ulazu budu tukli i hapsili zato sto na silu pokusavam unijeti aparat, priteknu u pomoć.. bila bih zahvalna, a i red je da se uslikam s cika Djoletom kad me vec toliko ganja

molim sve forumase koji su ovih dana trpili i mene i moje postove "imam kartu/nemam kartu" da veceras, kad me na ulazu budu tukli i hapsili zato sto na silu pokusavam unijeti aparat, priteknu u pomoć.. bila bih zahvalna, a i red je da se uslikam s cika Djoletom kad me vec toliko ganja
- sary
#847 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Volim Balasevica, idem i na koncert i gledam film, ali da gradonacelnik priredjuje neki spektakularni, skupi prijem za njega je sramotaaaaaaa [/b]
. Mogao ga je primiti u kabinetu popiti kafu, a ne u domu armije organizovati gala prijem i tako trošiti novac grada kojim se moglo obezbijediti grijanje za puno socijalno ugrozenih.
Aferim gradonacelnice

Aferim gradonacelnice
- Pusti vodu!
#848 Re: Balašević u Sarajevu ?!
da li neko pouzdano zna.....da li se smije ili ne, unijeti foto-aparat na koncert. ne bih volio doci u situaciju da me vrate zbog tog razloga sa vrata.
- hadzinicasa
#849 Re: Balašević u Sarajevu ?!
pik moja!Alhemicarkaa wrote:Prodajem jednu kartu za parter, za koncert, po nabavnoj cijeni. Info na pp
- amy-ra
#850 Re: Balašević u Sarajevu ?!
trebao si malo prelistati prethodne postove.. pisali smo o tome.. puzdano - na koncert se NE SMIJE unijeti aparat.. ni profesionalni ni obicni digitalac.. ali ja cu pokusati, kao i SL. Brodu... 100% ce te vratiti ako te uhvate na ulazu...Pusti vodu! wrote:da li neko pouzdano zna.....da li se smije ili ne, unijeti foto-aparat na koncert. ne bih volio doci u situaciju da me vrate zbog tog razloga sa vrata.