Možda i poslednja prilika da Kralja gledamo uživo još jednomlerdi wrote:Taman sam kontao ode sve u honduras, kad imam šta vidjet.
Balašević u Sarajevu ?!
- Duffy
#51 Re: Balašević u Sarajevu ?!
- Duffy
#52 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Tako nekako. Svako ko imalo sluša Balaševića bolje bi napisao članak, al' ajd neka ga.atko wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111003144
ja clanka ... pazi naslova
"Đorđe Balašević će vam pjevati..." ... samo fali jos "jebo vas on da vas jebo"![]()
ili
"Najbolji svjetski izvođač balada, kakvim ga smatraju njegovi fanovi ... "
To negdje ima svjetsko takmicenje u izvodjenju balada![]()
haloo novinar ... zamolis bilo kojeg balasevicevca da ti napise clanak ako vec ne umijes napisati clanak kako treba o zivucoj legendi
Jedva čekam koncert pa mu mogu i oprostiti ovo
- Rosebud_
#53 Re: Balašević u Sarajevu ?!
E super. Sta mislite kol'ko ce bit karte? 
-
maxell_sarajevo
#54 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Buraz moj posljednji kralj (Toma) je umro 30. rujna 1991 u Beogradu.Duffy wrote:Možda i poslednja prilika da Kralja gledamo uživo još jednomlerdi wrote:Taman sam kontao ode sve u honduras, kad imam šta vidjet.
- Duffy
#55 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Svi mi imamo svoga Kralja!maxell_sarajevo wrote:Buraz moj posljednji kralj (Toma) je umro 30. rujna 1991 u Beogradu.Duffy wrote:Možda i poslednja prilika da Kralja gledamo uživo još jednomlerdi wrote:Taman sam kontao ode sve u honduras, kad imam šta vidjet.
-
solo2
#56 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ma samo je Saban kralj 
- Mannequin
#57 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Taman kad sam mislila da su sve ladje potonule, gle cuda
Jedva cekam!!
p.s. zamolila bih pojedince da nam ne kvare temu, jednostavno da ne zachataju, imamo mi i bez vas o cemu tabiriti
Jedva cekam!!
p.s. zamolila bih pojedince da nam ne kvare temu, jednostavno da ne zachataju, imamo mi i bez vas o cemu tabiriti
- ProbuseniDolar
#58 Re: Balašević u Sarajevu ?!
solo2 wrote:Ma samo je Saban kralj
- ProbuseniDolar
#59 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Hajde balasevicevac da vidimo kako bi ti srocio text.atko wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111003144
"Đorđe Balašević će vam pjevati..." ... samo fali jos "jebo vas on da vas jebo"![]()
ili
haloo novinar ... zamolis bilo kojeg balasevicevca da ti napise clanak ako vec ne umijes napisati clanak kako treba o zivucoj legendi
- atko
#60 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Evo sve letimProbuseniDolar wrote:Hajde balasevicevac da vidimo kako bi ti srocio text.atko wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111003144
ili
- Mannequin
#61 Re: Balašević u Sarajevu ?!
atko wrote:Evo sve letimProbuseniDolar wrote:
Hajde balasevicevac da vidimo kako bi ti srocio text.koji ste vi likovi ...
da vas nema trebalo bi vas izmisliti
- atko
#62 Re: Balašević u Sarajevu ?!
covjek, genijalac, umjetnik ... najkompletnija pojava ikad ... u ovom kosmosu se vise nece ponoviti ...
odrasto sam na njegovim pjesmama...
a ovom cjenjenom drustvancu sto je za kralja i otadzbinu od mene muzicka numera:
a ovom cjenjenom drustvancu sto je za kralja i otadzbinu od mene muzicka numera:
-
teAMICA
#63 Re: Balašević u Sarajevu ?!
atko wrote:covjek, genijalac, umjetnik ... najkompletnija pojava ikad ... u ovom kosmosu se vise nece ponoviti ...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#64 Re: Balašević u Sarajevu ?!
E pa fala Bogu! Samo cu to da kazem... Sad nastaje drugi problem, kako kupiti karte i za film i za koncert...
Ali to su pak slatke muke
Mozda je najbolja opcija preko kupikartu.ba? Ako oni budu prodavali karte, naravno 
- Pasiflora
#65 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Neko je rekao da ce se prodavati u kompletuanjusha wrote:E pa fala Bogu! Samo cu to da kazem... Sad nastaje drugi problem, kako kupiti karte i za film i za koncert...Ali to su pak slatke muke
Mozda je najbolja opcija preko kupikartu.ba? Ako oni budu prodavali karte, naravno
- Pasiflora
#66 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ne kontam - zasto posljednja prilika?????Duffy wrote:Možda i poslednja prilika da Kralja gledamo uživo još jednom
Pa nece on nigdje sa Balkana, a nisma ni cula da se "oprasta"...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#67 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Po meni, jos bolje, necu se morati muciti ici na dva mjesta da kupim karte vec na jednositno wrote:Neko je rekao da ce se prodavati u kompletuanjusha wrote:E pa fala Bogu! Samo cu to da kazem... Sad nastaje drugi problem, kako kupiti karte i za film i za koncert...Ali to su pak slatke muke
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#68 Re: Balašević u Sarajevu ?!
u onom textu na stranici nigdje se ne spominje film, samo koncerti 18 i 19 novembra 
- Pasiflora
#69 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Znaci mogla bi biti 2 koncertaAdmir_1984 wrote:u onom textu na stranici nigdje se ne spominje film, samo koncerti 18 i 19 novembra
Pa to bi bilo fenomenalno - bojim se da ce krv pasti kad se karte pocnu prodavati (bude li samo jedan)
- FnatiC
#70 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Pa nije Koke na bazenim sta vam je bice karti 
- Pasiflora
#71 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Upravo zasto sto nije Koke na bazenimaFnatiC wrote:Pa nije Koke na bazenim sta vam je bice karti
-
Anne Boleyn
#72 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Napokon, vrijeme je više bilo.
Super što će pjevati dvije noći... 
-
Banovićanin
#73 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Napokon! Ovaj trenutak dugo čekamo.
- Duffy
#74 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam negdje pročitao da neće pjevati dvije noći, nego da je jedna noć rezervisana za film "Kao rani mraz", a druga za koncert. Bar mu je takva praksa bila do sada na turneji.
Sve u svemu, prijatelji iz Srbije i Hrvatske su mi rekli da je film onako sav Balaševićki, pa je i to dobra stvar.
Sve u svemu, prijatelji iz Srbije i Hrvatske su mi rekli da je film onako sav Balaševićki, pa je i to dobra stvar.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#75 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ako si pazljivao citao text na sa-xu, mogao si vidjeti da pishe da je ova vijest oficijalna i da dolazi od tog i tog zaduzenog za org koncerta, a da Balas nema svoj oficijalni fejs profil/grupu i da sve sto se tamo ili negdje drugo na netu procita nije istina. A u ovoj oficijalnoj vijesti nigdje se nije spominjao film, pa sam zato ja zakljucio da ga nikako nece ni biti. Isto tako je pisalo da ce detalje koncerta (karte i to) objaviti za koji dan, pa tako da nam to jedino preostaje da cekamo i vidimo definitivno na cemu smoDuffy wrote:Ja sam negdje pročitao da neće pjevati dvije noći, nego da je jedna noć rezervisana za film "Kao rani mraz", a druga za koncert. Bar mu je takva praksa bila do sada na turneji.