Balašević u Sarajevu ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kmirsad

#476 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by kmirsad »

Šta on zna o Londonu... misli na Arizonu... pijacu... :lol: :lol: :lol:
Lipstick Jungle

#477 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Lipstick Jungle »

Sitijevac2011 wrote: Ja sam bio onda debelo sretan, ja sam preko kupikartu.ba rezervisao i neki dan pokupio (usput mi) i dobio tribine regularno, iako nisam nigdje imao da biram sta cu.
Meni su takodjer stigle karte,
ali vidis nisam ni pogledala sta pise na njima.... :-)
kamo srece da su i kod mene tribine...

No kao to su ljudi vec i prije pisali, ne sjecam se npr. na Gibonnijevom koncertu, da je bilo nekoga ko je provjeravao sta vam pise na karti... ljudi su isli gdje su stigli.
Masha.sa

#478 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Masha.sa »

Goldyna wrote:Zanima me mogu li foto aparat unijeti na koncert? :)
na koncert ces moci unijeti sigurno (ne profesionalni). a za film sumnjam. na premijeri u beogradu, nisu dali nikakve aparate... a njihovi kluturni zastitari su svo vrijeme vrebali da neko nesto ne snimi mobitelom. mene uhvatili kako snimam par sec scene kad se Mala Vidra i Vasa oprastaju pred rat (MALA VIDRA: Nemoj sad da mi pogineš tamo...
On joj se osmehnu, kako je i mogla pomisliti da bi ga dripci mogli nagovoriti na tako nešto?
VASA: Ma, daj, za šta ti mene smatraš? Smrt bi bila jeftin izgovor za ovako nešto...
Približavali su se skupu spremnom za zdravicu i gašenje svećica, Vasa je pogleda još jednom
i iznenadi se primetivši svoj lančić na njenom vratu, ona brzo ispusti sidro kojim se u koraku
igrala i krenu da potraži kopču kako bi ga skinula, ali je on blago zaustavi u pokretu,
koristeći priliku da je još jednom dotakne...
VASA: A da mi ga vratiš... Posle? Pre ću dobiti rat budem li znao da se po završetku
nalazim s tobom...
Tobož je malo razmislila, da ne bude da se nije nećkala, a onda dade svoj pristanak
klimnuvši dostojanstveno, kao prava damica...
MALA VIDRA: Dogovoreno... Dakle: posle rata u šest!
) :D :D :D
i ispala drama: oduzimanja mobitela, brisanja clipa, provjeravanja imam li jos nesto snimljeno... uh!

sad... poznavajuci nas i nasa posla s postivanjem pravila, mozda kod nas ne bude bas toliko rigorozno, ali vjerujem da ce organizacija pokusati sve da ne dodje do snimanja scena iz filma.
Dr.Cuddy

#479 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dr.Cuddy »

Masha.sa wrote:
Goldyna wrote:Zanima me mogu li foto aparat unijeti na koncert? :)
na koncert ces moci unijeti sigurno (ne profesionalni). a za film sumnjam. na premijeri u beogradu, nisu dali nikakve aparate... a njihovi kluturni zastitari su svo vrijeme vrebali da neko nesto ne snimi mobitelom. mene uhvatili kako snimam par sec scene kad se Mala Vidra i Vasa oprastaju pred rat (MALA VIDRA: Nemoj sad da mi pogineš tamo...
On joj se osmehnu, kako je i mogla pomisliti da bi ga dripci mogli nagovoriti na tako nešto?
VASA: Ma, daj, za šta ti mene smatraš? Smrt bi bila jeftin izgovor za ovako nešto...
Približavali su se skupu spremnom za zdravicu i gašenje svećica, Vasa je pogleda još jednom
i iznenadi se primetivši svoj lančić na njenom vratu, ona brzo ispusti sidro kojim se u koraku
igrala i krenu da potraži kopču kako bi ga skinula, ali je on blago zaustavi u pokretu,
koristeći priliku da je još jednom dotakne...
VASA: A da mi ga vratiš... Posle? Pre ću dobiti rat budem li znao da se po završetku
nalazim s tobom...
Tobož je malo razmislila, da ne bude da se nije nećkala, a onda dade svoj pristanak
klimnuvši dostojanstveno, kao prava damica...
MALA VIDRA: Dogovoreno... Dakle: posle rata u šest!
) :D :D :D
i ispala drama: oduzimanja mobitela, brisanja clipa, provjeravanja imam li jos nesto snimljeno... uh!

sad... poznavajuci nas i nasa posla s postivanjem pravila, mozda kod nas ne bude bas toliko rigorozno, ali vjerujem da ce organizacija pokusati sve da ne dodje do snimanja scena iz filma.
Stavi SPOILER alert živa bila!
Simply_Red

#480 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Simply_Red »

Ima li još karata?
Urban B.

#481 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Urban B. »

Mjenjam 3 karte za tribine za dobro ocuvanog golfa!

ajmo obozavatelji :D
Dori

#482 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dori »

Sodalive wrote:Jel ima neki link gdje se moze pricitati spisak pjesama koje ce ici za koncert.
Kako vidim neki govore o vremenu od 3h trajanja, pa me interesuej dali je tako i kada koncert pocinje posto su ovi intelektualci iz Tuzle(pokusaj od turistickih agencija) da idu u 4 za Sa , sto je kasno po meni jer svejedno mislim da ce biti guzva :-)
U Stokholmu je koncert trajao malo vise od 4 sata, a sve ukupno otpjevao 10-tak pjesama. Sve ostalo njegove price iz djetinstva. Jeste komican i jako zanimljiv, ali sreca njegova pa smo bili u teatru gdje se moglo sjediti. I tako je pola raje vec bilo otislo nakon 2h.
Od pjesama, hmmm...."Ringispil" (postavila sam klip na prethodnoj stranici), "Zivot je more", "Miholjsko leto", "Nedostaje mi nasa ljubav", hmmm...ne mogu se ostalih sjetiti. Uglavnom "Jesen stize dunjo moja", "Vasa Ladacki" nisu bile....
Jeff Bingham

#483 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Jeff Bingham »

ma ne vjerujem da ce isti koncept koncerta biti i ovdje :)
weltschmertz

#484 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by weltschmertz »

kakva je situacija za film..?ima li neko da prodaje karte..?trebaju mi 3 komada..:)
Forsaken

#485 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Forsaken »

Kakva je situacija sa odnosom kolicine karata / kapacitetom zna li iko? Ako je ko na Z. Colicu da odma cancelujem :D
Emilija Kovačev

#486 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Emilija Kovačev »

Sodalive wrote:Jel ima neki link gdje se moze pricitati spisak pjesama koje ce ici za koncert.
Kako vidim neki govore o vremenu od 3h trajanja, pa me interesuej dali je tako i kada koncert pocinje posto su ovi intelektualci iz Tuzle(pokusaj od turistickih agencija) da idu u 4 za Sa , sto je kasno po meni jer svejedno mislim da ce biti guzva :-)
Na kartama piše da koncert počinje u 21h, ali nisam sigurna koliko se to poštuje.

Koliko sam upućena, agencije iz Tuzle uglavnom kreću u 10h, cijeli dan izlet u Sarajevu i povratak nazad odmah nakon koncerta. Ne znam na koje ti misliš.
Last edited by Emilija Kovačev on 02/11/2011 19:37, edited 1 time in total.
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#487 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by carlos acosta »

postuje on to prilicno, bio sam ljetos u slavonskom brodu na balasevom koncertu, i pisalo je na karti u 8, ja ko pravi bosnjo dosao u pola 9, kontam da se malo popravim taman, a i nece pocet sigurno na vrijeme
kad sam dosao uveliko lik pjeva

a sto se tice koncerta, trajao je puna 4 sata
Jeff Bingham

#488 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Jeff Bingham »

carlos acosta wrote:postuje on to prilicno, bio sam ljetos u slavonskom brodu na balasevom koncertu, i pisalo je na karti u 8, ja ko pravi bosnjo dosao u pola 9, kontam da se malo popravim taman, a i nece pocet sigurno na vrijeme

cire nam jel i na tom koncertu, kao sto neko opisa za stockholm, pjevao samo 10 pjesama a ostalo pricao?
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#489 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by carlos acosta »

Jeff Bingham wrote:
carlos acosta wrote:postuje on to prilicno, bio sam ljetos u slavonskom brodu na balasevom koncertu, i pisalo je na karti u 8, ja ko pravi bosnjo dosao u pola 9, kontam da se malo popravim taman, a i nece pocet sigurno na vrijeme

cire nam jel i na tom koncertu, kao sto neko opisa za stockholm, pjevao samo 10 pjesama a ostalo pricao?

ma jok brate, nije progovorio 10 recenica, samo pjevao
i bas neke pjesme iz naftalina vadio, super koncert bio, bez pauze bez icega

a njegovi koncerti se razlikuju, kada pravi manje koncerte, sjedece, tipa pozoriste ili nesto tako, onda puno vise prica, a kad pravi velike koncerte, zetra, pulska arena i slicno onda vecinom pjeva, progovori tu i tamo neku posalicu i to je to
Jeff Bingham

#490 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Jeff Bingham »

super, hvala :)
pippi_sunce

#491 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pippi_sunce »

u stockholmu je trajao koncert 4,5 sata. Vise je bilo price. :)
pippi_sunce

#492 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pippi_sunce »

Nadam se da cu stici u SA na koncert, ali vec sada imamo 3 karte viska :? ovi moji nece moci dobiti slobodno :( :x
majaja85

#493 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by majaja85 »

Ima li tko dvije karte za film viška, da prodaje? Molim vas?
Maybach

#494 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Maybach »

Prodaje li neko karte za film?
pajero

#495 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pajero »

pippi_sunce wrote:Nadam se da cu stici u SA na koncert, ali vec sada imamo 3 karte viska :? ovi moji nece moci dobiti slobodno :( :x
Prodajes li te tri karte?
pippi_sunce

#496 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pippi_sunce »

pajero wrote:
pippi_sunce wrote:Nadam se da cu stici u SA na koncert, ali vec sada imamo 3 karte viska :? ovi moji nece moci dobiti slobodno :( :x
:dance: :dance: moram nazalost :(
pajero

#497 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pajero »

pippi_sunce wrote:
pajero wrote:
:dance: :dance: moram nazalost :(
Ali gledaj to sa druge strane...na neciju radost. Hoces li meni prodati?
pajero

#498 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pajero »

Sorry, upravu si. pipi imas PP.
FnatiC

#499 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by FnatiC »

Prodajem karte po 100 km :D
lerdi

#500 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by lerdi »

Imal neko da prodaje karte za koncert? Trebale bi mi tri.
Post Reply