Balašević u Sarajevu ?!
-
weltschmertz
#251 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Evo dobio sam ja mail za ove ranije rezervacije.. Kažu u naredna 2 dana ćemo biti kontaktirani od strane uposlenika portala ili sl.
, a vezano za uplatu i preuzimanje paketa.. Et.. 
- rinna0304
#252 Re: Balašević u Sarajevu ?!
aha hvalafoxy13 wrote:@rinna0304: i ja sam kupila sinoć, i u mailu imam samo broj narudžbe. Nisam do sad kupovala preko kupikartu.ba, ali neko reče da su šifre dobili oni koji su rezervisali, pa mislim da je ovo naše u redu. Bar se iskreno nadam da jeste
- phillie
#253 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ako neko misli na koncert ici iz Zenice a ima dva slobodna mjesta u automobilu, nek me kontaktira preko pm-a. Ucestvujem u gorivu
hvala
-
mokosh
#254 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Hvala, već sam umislila da je moja rezervacija nekako nestaalaweltschmertz wrote:Evo dobio sam ja mail za ove ranije rezervacije.. Kažu u naredna 2 dana ćemo biti kontaktirani od strane uposlenika portala ili sl., a vezano za uplatu i preuzimanje paketa.. Et..
- Erzsebet
#255 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam im poslao mail, ali nisam dobio odgovor, a onaj telefon 943111 ne radi, ili je zagušen usljed broja poziva. Naime, kupio sam karte i platio sam ih kreditnom karticom, ali mi je došao samo mail sa nekakvim brojčanim kodom, dok bar kodove nisam dobio. Ima li neko više informacija o ovome?
-
ella.ella
#256 Re: Balašević u Sarajevu ?!
I ja se isto ppitam. Citam ovdje o nacinu dostave i placanja, mi koji smo rezervisali ranije pakete - ulaznice, nismo nista dobili za nacin placanja?! I da li se paketi ulaznica odnose na parter ili na tribine? Da li neko zna.Karen wrote:Kako ovo, nama što smo rezervirali pakete ništa ne piše za plaćanje dostave, niti nas je ko kontaktirao niti išta? Trebam li dizati uzbunu?
- banovan
#257 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Hoce li biti karata samo za koncert nekoliko dana prije koncerta,ili sve ide ovako online i samo u paketima 
-
mistek
#258 Re: Balašević u Sarajevu ?!
U utorak će dio karti biti pušten u slobodnu prodaju. Mislim da taj dio i nije prevelik, pa poranibanovan wrote:Hoce li biti karata samo za koncert nekoliko dana prije koncerta,ili sve ide ovako online i samo u paketima
- VeriBizi
#259 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Al' ću da se iskačem, ismijem i isplačem ... odavno nisam. 
-
djes_ba
#260 Re: Balašević u Sarajevu ?!
jeli zna iko sta se desava
rezerviso sam karte d0obio sdma one sifree i
i sad ocekujem upustvo kako da ih platim
niti mi je dosao mail sa upustvom niti se javljaju na telefon
???????
rezerviso sam karte d0obio sdma one sifree i
i sad ocekujem upustvo kako da ih platim
niti mi je dosao mail sa upustvom niti se javljaju na telefon
???????
-
weltschmertz
#261 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Joj al' mi gnječe jaja sa ovim nedostatkom informacija.. Uh ako se desi da mi propadnu rezervacije..
Ako neko dobije kakvu informaciju javljajte..
Ako neko dobije kakvu informaciju javljajte..
- orangina
#262 Re: Balašević u Sarajevu ?!
evo sta su meni odgovorili na mail:
Ako ste rezervisali, kolege ce Vas u narednih 2,3 dana kontaktirati i javiti Vam gdje placate i izvrsavate preuzimanje.Hvala
From: XXXXX <[email protected]>
To: [email protected]
Sent: Friday, October 14, 2011 9:09 AM
Subject: paket ulaznice - Balasevic
Postovani,
Da li ovo znaci da rezervisane paket ulaznice koje sam predhodno rezervisala ne treba kupovati (Kupi kartu), nego samo doci po paket karte i platiti.
Ako ste rezervisali, kolege ce Vas u narednih 2,3 dana kontaktirati i javiti Vam gdje placate i izvrsavate preuzimanje.Hvala
Postovani,
Da li ovo znaci da rezervisane paket ulaznice koje sam predhodno rezervisala ne treba kupovati (Kupi kartu), nego samo doci po paket karte i platiti.
- alphonse kauders
#263 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Otiđi na Skenderiju, uzmi karte direktno, otkaži poslije toga rezervaciju i kraj priče. Ne zham šta ih čekate da se smiluju i nazovu?orangina wrote:evo sta su meni odgovorili na mail:
Postovani,
EDIT: sad vidim da si rezervisala paket - e onda ništa, strpljen-spašen:)
- rinna0304
#264 Re: Balašević u Sarajevu ?!
mene danas zvali za donesu karte pa kazu sutra ce nazvati opet jer nisam bila kuci xD
-
bordo_boy
#265 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam danas (ponedjeljak 17.10.) kupio karte za koncert na platou Skenderije u maloj kućici na sredini. Navodno nema više karata za film, pa sam kupio samo karte za koncert (25KM po karti za koncert). Pitao sam šta je za film, kažu: "to ni ne pokušavaj naći, nema..."
Kako god, postoji li neko drugo prodajno mjesto u Sarajevu gdje bi se mogle naći karte za film? Na kupikartu.ba su stavili da je prodajno mjesto Relax Tours Sarajevo, i Unitic, ali na vratima im piše "nemamo karte za koncert"...
Kako god, postoji li neko drugo prodajno mjesto u Sarajevu gdje bi se mogle naći karte za film? Na kupikartu.ba su stavili da je prodajno mjesto Relax Tours Sarajevo, i Unitic, ali na vratima im piše "nemamo karte za koncert"...
-
Anne Boleyn
#266 Re: Balašević u Sarajevu ?!
@bordo_boy prati temu, možda će ko ovdje prodavati karte.
-
natascha
#267 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ne kontam, bilo je rečeno da će na portalu kupikartu.ba objaviti preko vikenda kako će se preuzimati rezervisane karte, li ja ne nađoh nikakvu obavijest. Ili sam je previdila. Niko me nije još kontaktirao, doduše nisam iz Sarajeva, možda će prvo raspodijeliti taj dio.....
-
Lekica88
#268 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Preko grupe na fejsu kupikartu.ba pise sljedece:
VAŽNO OBAVJEŠTENJE:
Poštovani korisnici naših usluga. paketi ulaznica za koncert Đorđa Balaševića će se preuzimati na biletarnici platoa Skenderija od srijede (19.10.2011.) do petka (21.10.2011.), od 10h do 17h .Ukoliko ne preuzmete ulaznice, Vaša rezervacija će se smatrati nevažećom.
Distribucija pojedinačnih karata je počela danas.
Ovo obavjestenje vazi samo za one koji su iz Sarajeva.. Nama ostalim koji nismo iz Sa, bar su mi tako odgovorili, pakete ce dostaviti na naznacenu adresu.. Pitala sam mogu li ipak podici kartu na platou , jer cu u toku sedmice biti u Sa, rekli su mi da ce ipak biti dostavljene na kucnu adresu.. Po ovom ne trebamo dizati uzbunu
, valjda bude kako su rekli.. Paketi se podizu na platou uz licnu kartu i sifru rezervacije, tako da neko drugi moze za vas podici karte uz navedeno.. Ako ste maloljetni dovoljna je samo sifra.. Tacnije sve procitajte u grupi
http://www.facebook.com/groups/kupikartu/ ili
http://www.facebook.com/pages/wwwkupika ... 0704815563
VAŽNO OBAVJEŠTENJE:
Poštovani korisnici naših usluga. paketi ulaznica za koncert Đorđa Balaševića će se preuzimati na biletarnici platoa Skenderija od srijede (19.10.2011.) do petka (21.10.2011.), od 10h do 17h .Ukoliko ne preuzmete ulaznice, Vaša rezervacija će se smatrati nevažećom.
Ovo obavjestenje vazi samo za one koji su iz Sarajeva.. Nama ostalim koji nismo iz Sa, bar su mi tako odgovorili, pakete ce dostaviti na naznacenu adresu.. Pitala sam mogu li ipak podici kartu na platou , jer cu u toku sedmice biti u Sa, rekli su mi da ce ipak biti dostavljene na kucnu adresu.. Po ovom ne trebamo dizati uzbunu
- stochar
-
Lekica88
#270 Re: Balašević u Sarajevu ?!
sorry na cekanju..stvarno ne znam sta dalje za vas sto ste samo narucili ulaznici, mislim da ce i vama biti dostavljene, jer kako sam po komentarima skontala u cijenu je uracunata i dostava, al' opet kazem da slabo sta znam, jer se vise zanimam za pakete
.. e i jedino sto na ovom forumu pratim je ova tema, al' ipak nisam uvijek tu..
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#271 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Biletarnica
To ona improvizirana kucica kod ulaza u dom mladih 
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#272 Re: Balašević u Sarajevu ?!
trcicu trceci wrote:opet imam pitanje...a sta je sa ovim sto su narucili samo karte, tj. ulaznice za koncert...ovdje se spominju samo paketi ?Lekica88 wrote:Preko grupe na fejsu kupikartu.ba pise sljedece:
VAŽNO OBAVJEŠTENJE:
Ovo obavjestenje vazi samo za one koji su iz Sarajeva.. Nama ostalim koji nismo iz Sa, bar su mi tako odgovorili, pakete ce dostaviti na naznacenu adresu.. Pitala sam mogu li ipak podici kartu na platou , jer cu u toku sedmice biti u Sa, rekli su mi da ce ipak biti dostavljene na kucnu adresu.. Po ovom ne trebamo dizati uzbunu, valjda bude kako su rekli.. Paketi se podizu na platou uz licnu kartu i sifru rezervacije, tako da neko drugi moze za vas podici karte uz navedeno.. Ako ste maloljetni dovoljna je samo sifra.. Tacnije sve procitajte u grupi
ti ces uredno dobiti kartu na kucnu adresu ili adresu koju si naznacio
dosad sam narucivao nekoliko puta karte preko kupikartu.ba, cak i za balasev koncert u slavonskom brodu i uvijek su regularno dostavljali, tako da ne vidim razlog da sada bude drugacije
- Jeff Bingham
#273 Re: Balašević u Sarajevu ?!
stochar wrote:
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#274 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Jeff Bingham wrote:stochar wrote:kakvi mentoli, da bog sacuva
bolest nije kraj, barem tako kazu
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#275 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Pre ih pustali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere...carlos acosta wrote:Jeff Bingham wrote:stochar wrote:kakvi mentoli, da bog sacuva
bolest nije kraj, barem tako kazu