Balašević u Sarajevu ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
irvinx1

#1026 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by irvinx1 »

Cointreau wrote:
Admir_1984 wrote:
ako hoces platit cu ja 15maraka, ti ostalo. poslat cu ti broj na pp, bicu gore sa drustvom pa se javi. valjda ce neko gore prodavati karte za 25-30maraka :roll:
Bravo, uljepša mi dan... kako je lijepo vidjeti da još uvijek ima ovakvih ljudi :thumbup:
:thumbup:
Ne bih da budem patetican, ali bravo Admire. I ostalima koji su se prikljucili.
tinchy

#1027 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by tinchy »

Mijenjam kartu za film- tribine za parter kartu.

ponuda je opet aktivna
bosnianidiot

#1028 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by bosnianidiot »

Better Man wrote:
mokosh wrote:Možda je glupo pitanje, ali hoće li biti stolica na parteru?
Izvini, ali ne mozda, vec jeste glupo pitanje! Gdje si vidio da se film gleda stojeci! Sinoc smo dosli izmedju 19 i 40 i 19 i 50. Ulaz nam je bio B i vidjeli smo veliku guzvu, ali smo usli u roku 3-5 minuta, jer smo snalazljivi i zato sto red nije bio fin, pa stali odmah sa strane do ulaza. Bili smo blize bini i nismo primjetili sav taj haos i guzvu, jer nam je bilo komotno. Tek sam ovdje na forumu to saznao. To se zove klasicna seoska ciganska organizacija. Kad sam bio 2009 na kocertu Springsteena na Hyde Parku pozitivno sam se sokirao da za 3 sata koliko je trajao koncert u masi od 45 hiljada ljudi niko nije gurno, niko mi nije stao na nogu i da sam u roku 5 minuta bio van Hyde parka nakon zavrsetka koncerta, a bio sam blize bini, dok ovdje na puno manjim koncertima ti treba puno vise vremena da napustis prostor. Sto se tice koncerta ja bih izbacio neke brze i umjesto njih ubacio Zivot je More, Ne volim januar, Kad odem, Requiem i Samo da rata ne bude.
Ovo se ne zove snalazljivost, nego papanluk. Ljudi su dosli prije tebe, i treba da imas bar malo osnovne kulture da stanes u red. Jedino ako se i u Londonu ulazi preko reda, onda je uredu, sta mi primitivci znamo...
tinchy

#1029 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by tinchy »

.
Last edited by tinchy on 20/11/2011 12:38, edited 1 time in total.
Swan_

#1030 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Swan_ »

Moze li mi neko brzinski objasniti fino gdje je ovo, imam jos 2 sata do filma tj da uzmem kartu odavde i dodjem na film hehe:

Ulaznice mozete preuzeti u kinu Kriterion na adresi: Obala Kulina bana 2
dona

#1031 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dona »

Swan_ wrote:Moze li mi neko brzinski objasniti fino gdje je ovo, imam jos 2 sata do filma tj da uzmem kartu odavde i dodjem na film hehe:

Ulaznice mozete preuzeti u kinu Kriterion na adresi: Obala Kulina bana 2
Bivse kino ''Tesla'', koliko znam :)
Rosebud_

#1032 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Rosebud_ »

Zox wrote:Najgori koncert Balasa ikad, a slusao sam ih, cini mi se, 4. On je super lik, i njegovi koncerti su UVIJEK dobri zbog toga. Ali opet, ovo nije bio onaj VELIKI koncert koji se pamti i na koje nas je navikao. Nekako, falilo je SVEGA. prosidbu je odradio profi pjevac, to dovoljno govori o ne-spontanosti cijele price.
Svi nesto profi pjevac, pa ko je, kako se zove? I sto to automatski mora znaciti da ono sinoc nije bilo iskreno?
amy-ra

#1033 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

ja sam ulaskom nisam imala nikakvih problema.. imala sam kartu D, ali sam usla na prvi ulaz na koji sam naisla.. islo je brzo, i sve je bilo ok ako zanemarim lika koji mi se trljao o ledja (da ne kazem o dupe) i slinio mi na uho kako mu guzva odgovara...

unutra do mene lik s djevojkom, naglas i to UNAPRIJED govori Balaseve stihove, dovoljno glasno da ga cuju svi oko njega.. valjda da se pohvali.. ali, kao sto neko prije rece, na bezobrazluk odgovoris bezobrazlukom.. tj blago receno podivljam i kazem mu da nije na ispitu i da nismo tu da testiramo njegovo znanje tekstova.. shvatio je.. vise ga nisam cula..

sve u svemu ok.. na Djoleta se nikad ne zalim.. ali bas nikad... shvatam da je sve ono sto je negativno bila ustvari greska organizatora, a nikako njegova.. znam jer je u Sla Brodu sve proslo mnoooooogo bolje.. dosla sam do prvog reda i fino slikala i snimala covjeka.. a u sa ni sa mi je i na ekranima bio minijaturan..

p.s. cijene pica unutra necu ni da komentiram...
amy-ra

#1034 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

Rosebud_ wrote:
Zox wrote:Najgori koncert Balasa ikad, a slusao sam ih, cini mi se, 4. On je super lik, i njegovi koncerti su UVIJEK dobri zbog toga. Ali opet, ovo nije bio onaj VELIKI koncert koji se pamti i na koje nas je navikao. Nekako, falilo je SVEGA. prosidbu je odradio profi pjevac, to dovoljno govori o ne-spontanosti cijele price.
Svi nesto profi pjevac, pa ko je, kako se zove? I sto to automatski mora znaciti da ono sinoc nije bilo iskreno?
latif.. Dah ljubavi.. ako grijesim ispravite me, jer sam bila daleko a prepoznala sam ga po glasu, pa postoji mogucnost i da grijesim.. i meni je to bilo jako simpaticno.. ja im zelim mnogo srece u zivotu..
LeonardoAC

#1035 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by LeonardoAC »

Better Man wrote:
Izvini, ali ne mozda, vec jeste glupo pitanje! Gdje si vidio da se film gleda stojeci! Sinoc smo dosli izmedju 19 i 40 i 19 i 50. Ulaz nam je bio B i vidjeli smo veliku guzvu, ali smo usli u roku 3-5 minuta, jer smo snalazljivi i zato sto red nije bio fin, pa stali odmah sa strane do ulaza. Bili smo blize bini i nismo primjetili sav taj haos i guzvu, jer nam je bilo komotno. Tek sam ovdje na forumu to saznao. To se zove klasicna seoska ciganska organizacija. Kad sam bio 2009 na kocertu Springsteena na Hyde Parku pozitivno sam se sokirao da za 3 sata koliko je trajao koncert u masi od 45 hiljada ljudi niko nije gurno, niko mi nije stao na nogu i da sam u roku 5 minuta bio van Hyde parka nakon zavrsetka koncerta, a bio sam blize bini, dok ovdje na puno manjim koncertima ti treba puno vise vremena da napustis prostor. Sto se tice koncerta ja bih izbacio neke brze i umjesto njih ubacio Zivot je More, Ne volim januar, Kad odem, Requiem i Samo da rata ne bude.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ovaj će i praunicima prepričavat kako je bio u Londonu... jbt život - na svakoj temi to moraš podcrtati :run: :lol:
zbog takvih kao što si ti i tvoja seljačka klapa sinoć i jeste bila onakva gužva. sve neki "snalažljivi"
plavo

#1036 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by plavo »

Sramota!

Sad iscitah komentare ispod clanka SA-X "Na koncertu Balaševića u Sarajevu smijeh, suze i prosidbe"...

ljudi su malo je reći ogorčeni, a veliki je broj onih koji na ulazu B parter nisu uspjeli ući.

SA- x o ovome ni riječi u članku...Sramota!
suncica24

#1037 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by suncica24 »

Rosebud_ wrote:
Latif Mocevic, "Dah ljubavi"
wewewe :D dahljubavi.com
Rosebud_

#1038 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Rosebud_ »

suncica24 wrote:
Rosebud_ wrote:
Latif Mocevic, "Dah ljubavi"
E, to je vec bolje :D
A ne znam, meni je ispalo fino, dok jos nismo znali da ima iskustva i s binom i s mikrofonom "divili" smo se njegovoj hrabrosti. Kako god, nek im je sretno i hairli :)
KPNCTNJAH

#1039 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by KPNCTNJAH »

suncica24 wrote: Latif Mocevic, "Dah ljubavi"

Morao sam to provjeriti, mahalski :D

oplakah :lol: :lol: :lol:
spot je strasan

najjaci su ovi na 2:00 sto guraju ovo cudo... :lol: jos ovaj jedan pedala, ali valjda nije dovoljno :D

ovaj pjevac je isao u moju osnovnu, fin momak bio, ne sjecam se da smo ga maltretirali... :thumbup:

@better_man jesi to sa starim isao na koncert ?
weltschmertz

#1040 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by weltschmertz »

Danas je moja drugarica krenula da kupi karte za film.. Našla kod nekog lika za 20,00KM, 2 karte.. I dogovorila se i čovjek joj podvalio 2 vaučera m:tel-ova.. Jbg.. I ja ajde uzmem da provjerim koji je broj i nađem na imeniku BHTelecom-a da je vlasnik broja Avio klub Ilidža.. Broj je: 061/531-746, još čovjek rek'o da žuri, ima letove nekakve..
Stvarno sramota, a baš me interesuje ko je dotični pilot-padobranista ili koji je k**** već..

I naravno, nije se javlj'o nikako na telefon više..
amy-ra

#1041 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

weltschmertz wrote:Danas je moja drugarica krenula da kupi karte za film.. Našla kod nekog lika za 20,00KM, 2 karte.. I dogovorila se i čovjek joj podvalio 2 vaučera m:tel-ova.. Jbg.. I ja ajde uzmem da provjerim koji je broj i nađem na imeniku BHTelecom-a da je vlasnik broja Avio klub Ilidža.. Broj je: 061/531-746, još čovjek rek'o da žuri, ima letove nekakve..
Stvarno sramota, a baš me interesuje ko je dotični pilot-padobranista ili koji je k**** već..

da izvineš hebali ih oni vaučeri... ako su već htjeli napravit reklamu mogli su to i "jasnije" uradit, a ne pisat na prednjem dijelu Kao rani mraz.. fakat zbunjujuće... zao mi je, to nije prvi slucaj za koji sam cula da je tako prosao...
pirmin

#1042 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pirmin »

Latife, svaka cast! Image
Lara-sa

#1043 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Lara-sa »

Jedna lijepa prica s ovog koncerta, s obzirom da ima mnoogo ruznih vezano za organizaciju (s vecinom se slazem). Isla sam sinoc s muzem, ulaz je bio D, guzva, al nekako smo usli oko pola 9. Bila sam na dosta koncerata u Zetri stvarno, ali onakva guzva mi se jos nije desila.

U jednom momentu, oko pola 12, mi je pozlilo, onesvjestila sam se i muz je pokusao da me izvede vani. U tom procesu je izgubio nase jakne i moju torbu sa svim stvarima. Ostali smo do kraja, cekali da pokusamo naci nase stvari. Medjutim, kad se sala ispraznila nije bilo stvari niti je bilo ko od momaka iz obezbjedjenja znao gdje bismo to mogli pronaci. Bili su ljubazni prema nama zaista, ali nisu mogli pomoci.

Negdje oko dva, pola 3 smo odustali i otisli do auta u dzemperima (to nije bilo posebno ugodno iskustvo). Vec sam odustala od potrage, moja torba u kojoj je bio novcanik, mobitel su nestali. Zvali smo mobitel, medjutim bio je iskljucen. Jutros sam vec pocela planirati kako moram vaditi nove dokumente u ponedjeljak.

Popodne se na vratima stana pojavio momak sa torbom i pitanjem: Da li je ovo tvoje? :-D :-D :-D
Objasnio je da je on uzeo stvari kad je vidio sta se desava, da se mobitel iskljucio i nije mogao da me nazove, pa je dosao da mi vrati stvari. Ja sam se zbunila, nisam stigla uzeti ni broj ni njegovo ime. Nisam mogla da vjerujem da bi to neko uradio. Uglavnom, ako ovo cita, hvala mu mnogo i nek se javi, dodjem mu makar pice. :-D :-D :-D
pirmin

#1044 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by pirmin »

Lara-sa wrote:Jedna lijepa prica s ovog koncerta, s obzirom da ima mnoogo ruznih vezano za organizaciju (s vecinom se slazem). Isla sam sinoc s muzem, ulaz je bio D, guzva, al nekako smo usli oko pola 9. Bila sam na dosta koncerata u Zetri stvarno, ali onakva guzva mi se jos nije desila.

U jednom momentu, oko pola 12, mi je pozlilo, onesvjestila sam se i muz je pokusao da me izvede vani. U tom procesu je izgubio nase jakne i moju torbu sa svim stvarima. Ostali smo do kraja, cekali da pokusamo naci nase stvari. Medjutim, kad se sala ispraznila nije bilo stvari niti je bilo ko od momaka iz obezbjedjenja znao gdje bismo to mogli pronaci. Bili su ljubazni prema nama zaista, ali nisu mogli pomoci.

Negdje oko dva, pola 3 smo odustali i otisli do auta u dzemperima (to nije bilo posebno ugodno iskustvo). Vec sam odustala od potrage, moja torba u kojoj je bio novcanik, mobitel su nestali. Zvali smo mobitel, medjutim bio je iskljucen. Jutros sam vec pocela planirati kako moram vaditi nove dokumente u ponedjeljak.

Popodne se na vratima stana pojavio momak sa torbom i pitanjem: Da li je ovo tvoje? :-D :-D :-D
Objasnio je da je on uzeo stvari kad je vidio sta se desava, da se mobitel iskljucio i nije mogao da me nazove, pa je dosao da mi vrati stvari. Ja sam se zbunila, nisam stigla uzeti ni broj ni njegovo ime. Nisam mogla da vjerujem da bi to neko uradio. Uglavnom, ako ovo cita, hvala mu mnogo i nek se javi, dodjem mu makar pice. :-D :-D :-D
Respekt :thumbup: :thumbup:
vjesticanametli

#1045 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by vjesticanametli »

wow :-D :thumbup:
Dionysios

#1046 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dionysios »

Better Man wrote:
...
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:22, edited 1 time in total.
Lara-sa

#1047 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Lara-sa »

Meni je svakako uljepsao dan, na stranu dokumenti i mobitel i sve, samo pomisao da ima ljudi koji bi to uradili za potpunog neznanca.
Mislila sam da ce ovo biti prvi Djoletov koncert koji ce mi ostati u ruznom sjecanju, ali ispadne skroz drugacije :-D :-D :-D

U svakom slucaju mi je samo krivo sto se ne sjetih da uzmem ime, ili broj telefona ili nesto. Sroz sam se izgubila u tom momentu.
lijan

#1048 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by lijan »

weltschmertz wrote:Danas je moja drugarica krenula da kupi karte za film.. Našla kod nekog lika za 20,00KM, 2 karte.. I dogovorila se i čovjek joj podvalio 2 vaučera m:tel-ova.. Jbg.. I ja ajde uzmem da provjerim koji je broj i nađem na imeniku BHTelecom-a da je vlasnik broja Avio klub Ilidža.. Broj je: 061/531-746, još čovjek rek'o da žuri, ima letove nekakve..

Uvijek ce biti ovaca za sisanje.
lijan

#1049 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by lijan »

Lara-sa wrote:Jedna lijepa prica s ovog koncerta, s obzirom da ima mnoogo ruznih vezano za organizaciju (s vecinom se slazem). Isla sam sinoc s muzem, ulaz je bio D, guzva, al nekako smo usli oko pola 9. Bila sam na dosta koncerata u Zetri stvarno, ali onakva guzva mi se jos nije desila.

Srami se... postena covijeka nisi ni pocastila...jos na vrata ti dosao i donio stvari...mogla je biti bar kafica :mrgreen:
Lara-sa

#1050 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Lara-sa »

lijan wrote:

Srami se... postena covijeka nisi ni pocastila...jos na vrata ti dosao i donio stvari...mogla je biti bar kafica :mrgreen:
:-D :-D Vjeruj mi da se sasvim dovoljno lose osjecam i sama zbog toga. Dok sam se ja snasla sta se desava, on je vec otisao.
Post Reply