Dodji, iz plave boce se pojavi,
bar jednu želju ispuni
i dodaj svetu malo boje, čudo moje..........
Moderator: _BataZiv_0809
ma znam ja puno raje koja znaju i te nove albume i koja idu u druge gradove da bi ga slusalialphonse kauders wrote:dva albuma je snimio u medjuvremenu... mislim da smo mu se malo zgadili:) dobar je balaš, iako ne patim sad što nije kod nas koncertno aktivan.. a, opet kako se grad proseljačio u zadnje vrijeme, ne znam ko bi ga i došao slušati.. znamo Vasu, znamo Dunje, ove nove znamo onako ali nas ne zanimaju iako su dobre, on sve stariji, romantizam je davno demode, tako da bi u suštini to bio dobar koncert, jer bi baš fanovi došli.. ali krvi ne bi dao za to.. možda za Štulića jedino....
Ja sam bila na njegovom koncertu u Stockholmu....Tisina wrote:od 99 nije bio u sa, ja ga pozelilaaa pravo i njegove maratonske koncerteda li biste otisli na konc kada bi dosao?
Dodji, iz plave boce se pojavi,
bar jednu želju ispuni
i dodaj svetu malo boje, čudo moje..........
Tisina wrote:Ivy wrote:Dala bi litru krvi za njegov koncert u SA ovog ljeta!![]()
![]()
![]()
![]()
razumijem te
Ej vidi fakat ne bi bila losa ideja...Tisina wrote:nije ti to losa ideja, da napisemo pismo onako od mnostvasa potpisima da vidi koliko smo ga pozelili
I meni je....Bumbar wrote:...U mojimmmmmmm venama...hladni sjever stanuje,
I ja ponekad ne znam sta mu je...
Sto luduje...od srece tuga tka...moja prosta dusa slavenska...
Jaoj...jedna od najdrazih