margareta wrote:Gornji linkovi ce dati objektivnu sliku od namjenski za mene improviziranoga - presvucenoga nicka tzv."laliberty" sa kojim je cijelo ratnohuskacko primitivno pleme krenulo u invazivan napad u svome stilu.
DakleM "patriote" dajte postirajte svoje ratne vojne knjizice!
Gornji "patriota" osobito treba demonstrirati svoj boravak tokom rata u ili izvan granica BiH pa tek sa autenticnim argumentom mene prozivati za LAZI !
Tema je Bakir Hadjiomerovic a obzirom da je isti branio BiH tokom rata
ima legitimno pravo glasa.
Svako podmetanje sa zloupotrebom textova iz "Slobodne Bosne" , "Avaza" , "BHDANA" itd. sa tendencioznim skretanjem sa teme u kojoj su nickovi cak i mene instalirali kao gl. lik - imaju cilj : zavadi pa zavladaj.
Pored jasno naslovljene teme, sa kojom ja nemam nikakvu vezu osim sto sam gledateljka jedna od svih koji gledaju "60 minuta" - ipak sam ja bila
na top listi u vrhu piramide optuzenih od
Svi drugi koji su sa PORODICAMA iznijeli breme rata kompetentni su diskutovati na temu nase domovine. PATRIOTA.
Priznajem da nisam neki poznavalac informatike , tako da te linkove
koje si postirala , meni nista ne znaci., i u koju svrhu si ih postirala pojma nemam.
Ti svakako svoju ratnu kznizicu ne mozes postirati jer si bila u SRBIJI.
JA SAM BIO U BOSNI I HERCEGOVINI I JA SAM SE ZA NJU BORIO.
SVAKAKO OVDJE NISAM DA BIH ZAVADJAO I HUSKAO LJUDE
JEDNIH PROTIV DRUGIH KAO STO SI TI.
ZIVIM U BOSNI OKRUZEN I SRBIMA I HRVATIMA I BOSNJACIMA I U NJIHOVOM DRUSTVU UDISEM PUNIM PLUCIMA.
TI SI TA KOJA MI JE PODMETNULA VEC GORE U PRETHODNIM POSTOVIMA NAVEDENI CITAT .
TI SI TA KOJA HUSKA LJUDE , ISTICE I PODSTICE NACIONALIZAM.
TI SI TA KOJA INICIRA LJUDIMA DA UOPCE RAZMISLJAJU O PODIJELJENOJ BIH .
TI SI LAZ I PREVARA.
Izvinjavam se ostalima i nastavite sa temom ali sam morao ovoj
C***** da odgovorim.