BAKIRE ODLAZI

Post Reply
Drvosjeca iz Dejcica

#5376 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

muha_sa wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
ultima_palabra wrote:Rumenko je karina, kao i SDP, kao i ostatak političke scene... hrpa izlizanih fraza i floskula. Ovo su mogli nabacati i oni hudnjaci Zahiraga i jaro mu cvikeraš. Sve njih da pitaš nešto o ekonomiji i iseljavanju ljudi iz BiH, blehnuli bi kao telad.

Da sam na mjestu opozicije, podastro bih svu Bakirovu servilnost prema Vučiću, sve izjave, naslikavanja, vodanja, skrnavljenje mezara u Potočarima... eto ti ga sad, jebo te on. Ali oni ni to ne znaju.
Tačno tako.

Ljudi se ovdje oduševljaju "Nek HIN je rek'o" budalaštinama, kao da ćemo od toga imati ikakve konkretne koristi i kao da će to išta promijeniti.

Bošnjacima ne trebaju nacionalistički mitovi, budnice i nekakve patetičke frazetine o "odbrani naše domovine". Bošnjacima treba dugoročna vizija, strategija razvoja društva, države, pa i naroda ako hoćete. Hoće li rata biti, ionako najmanje zavisi od nas.
šta im je to reko što im ne bi i Bogic il peti deseti reko :? Bogic mi prvi na pamet pade jer je to jedini covjek(politicar) kojem vjerujem
Ma Muha on misli na Fikreta Abdića, on mu je valjda životni uzor. :oops:
It_is_a_Leclerc

#5377 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by It_is_a_Leclerc »

A šta mi imamo od toga što im je on rekao? Vi morate shvatiti da smo mi ovdje u defanzivi, zahvaljujući 20-godišnjem političkom diletantizmu u Bošnjaka, i da od suhih fraza i jeftinih floskula nemamo apsolutno ništa. Denis Bećirović je, za zvanični Beograd i Zagreb totalna periferija vidnog polja. Zna to i Denis, zato i loži one koji mu trebaju.

Bošnjacima, da opet kažem, ne treba dijagnositka već terapija. Mi znamo vrlo dobro šta ne valja, ko su krivci, kud nas ovo vodi. Jedino pitanje je - šta uraditi da se to promijeni.
Drvosjeca iz Dejcica

#5378 Re: BAKIRE ODLAZI

Vučić: Srbija ima pravo da govori o unutrašnjim odnosima u BiH, a ne obratno
Eto to je to, čovjek sve objasnio u jednoj rečenici. :oops:
Maraschino

#5379 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maraschino »

Srbija nas nikada nije voljela niti ce voljeti.

Mir na ovim prostorima ne zavisi od Bosnjaka i Bosanaca nego od Srba.

Sto manje kontakta sa Srbima preko Drine, mirnija Bosna.

Dolazi presuda pisonji, novo nacertanije, rjesavanje granice tako da je Laki malo neurozan. Ko ih je*e. Hocete ratovati, bujrum. Hocete fine dobrosusjedsje odnose, bujrum a saginjat se necemo.

Kako Srbija zamislja nase politicare

:maca:

jedan malo lanuo a ono panika.
Drvosjeca iz Dejcica

#5380 Re: BAKIRE ODLAZI

Maraschino wrote:Srbija nas nikada nije voljela niti ce voljeti.

Mir na ovim prostorima ne zavisi od Bosnjaka i Bosanaca nego od Srba.

Sto manje kontakta sa Srbima preko Drine, mirnija Bosna.

Dolazi presuda pisonji, novo nacertanije, rjesavanje granice tako da je Laki malo neurozan. Ko ih je*e. Hocete ratovati, bujrum. Hocete fine dobrosusjedsje odnose, bujrum a saginjat se necemo.

Kako Srbija zamislja nase politicare

:maca:

jedan malo lanuo a ono panika.
Sada lagano odložiti planiranu posjetu i prekinuti svaku aktivnost u vezi autoputa SA-BG, to je minimum što bi trebalo napraviti.
GeeTnT

#5381 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GeeTnT »

It_is_a_Leclerc wrote:A šta mi imamo od toga što im je on rekao? Vi morate shvatiti da smo mi ovdje u defanzivi, zahvaljujući 20-godišnjem političkom diletantizmu u Bošnjaka, i da od suhih fraza i jeftinih floskula nemamo apsolutno ništa. Denis Bećirović je, za zvanični Beograd i Zagreb totalna periferija vidnog polja. Zna to i Denis, zato i loži one koji mu trebaju.

Bošnjacima, da opet kažem, ne treba dijagnositka već terapija. Mi znamo vrlo dobro šta ne valja, ko su krivci, kud nas ovo vodi. Jedino pitanje je - šta uraditi da se to promijeni.
..ako cu posle terapije biti kao ti, onda mi je bolje zivjeti ovako..jer ako se izlijecim kao ti, onda bi mogao i Ratka babom zvati...
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#5382 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hame_ »

arzuhal wrote:Urednik lijepo, s tastaturom u krilu a nogu dignutih na sto, otvorio mail, napiše naslov "Desetine srpske dece tokom prošle godine prinešeno kao žrtve u krvavim satanističkim ritualima po podrumima u Sarajevu", i samo šibne nekom nenadarenom liku u redakciji koji tu nastoji samo da namlati koji dinar honorara, da ima za pivo i burek...
Voditelj urednik Informera...

Drvosjeca iz Dejcica

#5383 Re: BAKIRE ODLAZI

GeeTnT wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:A šta mi imamo od toga što im je on rekao? Vi morate shvatiti da smo mi ovdje u defanzivi, zahvaljujući 20-godišnjem političkom diletantizmu u Bošnjaka, i da od suhih fraza i jeftinih floskula nemamo apsolutno ništa. Denis Bećirović je, za zvanični Beograd i Zagreb totalna periferija vidnog polja. Zna to i Denis, zato i loži one koji mu trebaju.

..ako cu posle terapije biti kao ti, onda mi je bolje zivjeti ovako..jer ako se izlijecim kao ti, onda bi mogao i Ratka babom zvati...
:shock: :lol: LOL
kamen spoticanja

#5384 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kamen spoticanja »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/vucic-s ... /171115092

dakle vucic unosi novu paradigmu u odnose izmedju BiH i srbije
kaze frajer mi imamo pravo da vam kazemo sta ce te vi da mislite a vi imate pravo da se nista ne pitate
ali jos mi je smjesnija reakcija sda-ovskih glasila faktora i ostakih klinaca koji forsiraju "zasto se bakirova izjava pogresno tumaci"
kad je jasno rekao da je stav probosanske strane nezavisno kosovo i rat za ocuvanje drzave...bakire jebi se i ostani na tome...sta se koji qrac saginjes
mada iduce hefte je presuda ratku mladicu
menscini da je ovo razvlacenje pameti pred presudu
internazionale

#5385 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by internazionale »

ultima_palabra wrote:Rumenko je karina, kao i SDP, kao i ostatak političke scene... hrpa izlizanih fraza i floskula. Ovo su mogli nabacati i oni hudnjaci Zahiraga i jaro mu cvikeraš. Sve njih da pitaš nešto o ekonomiji i iseljavanju ljudi iz BiH, blehnuli bi kao telad.

Da sam na mjestu opozicije, podastro bih svu Bakirovu servilnost prema Vučiću, sve izjave, naslikavanja, vodanja, skrnavljenje mezara u Potočarima... eto ti ga sad, jebo te on. Ali oni ni to ne znaju.
Napisa ti gomilu glupost, ne cudi sto te leclerc citira
Ovo podvuceno se zove politika, a zna se sta je politika
Kad Dacic na turskom pjeva turskom predsjedniku u sred Beograda onda je to namazano, pametno, politika ha hu...
Ne znate biste li srali ili piskili
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5386 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

REAKCIJA
Vučić: Srbija ima pravo da govori o unutrašnjim odnosima u BiH, a ne obratno

koje kretencine su ove srBske vodje, Kim je skolarac za njiHa
daddy-kool

#5387 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by daddy-kool »

Otkad ja govorim, ima 3-4 godine: Odjebat Vučića, i to u skokovima.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5388 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

daddy-kool wrote:Otkad ja govorim, ima 3-4 godine: Odjebat Vučića, i to u skokovima.
kako kad se je ridji kleo u njega ko u musaf
GeeTnT

#5389 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GeeTnT »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
GeeTnT wrote:

:shock: :lol: LOL
Lik lezerno cijeli narod salje na terapiju, valjda si umislio da je analiticar, kao i oni sto kazu da se na ovu raspravu upecaju primitivci...Familiju imprimitivnu!
maher

#5390 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by maher »

ono u šta bi predsjednik srbije trebao da miješa je presuda o nespriječavanju genocida za šta je srbije imala obavezu po rezoluciji koju je un donio 1993 ... po presudi iz 2007 srbija ima obavezu da kazni sve počinioce genocida u srebrenici 1995 koji sada normalno žive u srbiji ... to im jasno rekao serž bramerc kada prošle godine bio u beogradu ... steta sto ga bakir nije na to podsjetio, nego je problem što je spomenuo kosovo koje je priznalo više od 100 drzava i u čijoj vladi i parlamentu sjede ljudi koje je predsjednik srbije postavio ... kao što se u briselu obavezao i potpisao ukidanje paralelnih institucija na sjeveru kosova koje je srbija kontrolisala ...
sto se tice dejtonskog sporazuma srbija nije nikakav garant i neki faktor nego ima obavezu da ga poštuje i provodi ... bez ikakvih sugestija, mišljenja ili bilo čega drugog ... možda to ne piše u njihovom primjerku ...
sve ovo ne treba da čudi kada se sjetimo da je srbija prije nekoliko mjeseci htjela da uvede sankcije francuskoj ili povlačenje cjelokupnog osoblja ambasade iz makedonije koje u diplomatskom svijetu prethodi objavi rata ... naravno, nista od toga nije bilo i kasnije je bilo opet kao da se nista nije desilo ...
zato, bakir nema razloga da se pravda ... sta god da je rekao ili nije ... nego samo da iznese argumente koje ima i koje su obaveze srbije koje ce se mozda poslije presude mladicu jos povecati ...
ultima_palabra

#5391 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

internazionale wrote:

Napisa ti gomilu glupost, ne cudi sto te leclerc citira
Ovo podvuceno se zove politika, a zna se sta je politika
Kad Dacic na turskom pjeva turskom predsjedniku u sred Beograda onda je to namazano, pametno, politika ha hu...
Ne znate biste li srali ili piskili
Još kad bi znao objasniti zašto je glupost, ali bojim se da te kvadratura balkona ograničila.

Upravo ta politika defanzive i reakcije je dovela do toga da se oni svi dižu na zadnje noge nakon jedne benigne izjave, a SDA se brani kako eto nije on to tako mislio... ali eto, ti si svoj zadatak za danas ispunio, budžetsko radno mjesto je odbranjeno :thumbup:
shbc

#5392 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by shbc »

Sada lagano odložiti planiranu posjetu i prekinuti svaku aktivnost u vezi autoputa SA-BG, to je minimum što bi trebalo napraviti.
Taj autoput je potrebniji nama nego njima. Ali eto, valjda je sve ovo bitnije od ekonomije i infrastrukture.

Fino ja rekoh prije par stranica, nas i najveci problem jeste ovo razmisljanje "srbuj/bosnjakuj/hrvatuj makar slamu jeo".
drug_profi

#5393 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

kad je primitivac znao da je primitivac? Uvijek su to neki drugi.
I ne treba cijelu naciju na terapiju, već samo one koji se primaju na ovo.
Drvosjeca iz Dejcica

#5394 Re: BAKIRE ODLAZI

GeeTnT wrote: Lik lezerno cijeli narod salje na terapiju, valjda si umislio da je analiticar, kao i oni sto kazu da se na ovu raspravu upecaju primitivci...Familiju imprimitivnu!
Ma znam, ja sam ga prokužio još na onoj temi kada je relativizirao zločine Fikreta Abdića pričom da je eto i Alija i Armija BiH doprinjela tome da jadnik Fikret postane to što je postao. ;-)
drug_profi

#5395 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

GeeTnT wrote: Lik lezerno cijeli narod salje na terapiju, valjda si umislio da je analiticar, kao i oni sto kazu da se na ovu raspravu upecaju primitivci...Familiju imprimitivnu!
Ma znam, ja sam ga prokužio još na onoj temi kada je relativizirao zločine Fikreta Abdića pričom da je eto i Alija i Armija BiH doprinjela tome da jadnik Fikret postane to što je postao. ;-)
Đes ba kontraobavještajac! Prokužio ti sve koji ne misle kao ti. Mora biti da su četnici.
Drvosjeca iz Dejcica

#5396 Re: BAKIRE ODLAZI

shbc wrote:
Taj autoput je potrebniji nama nego njima. Ali eto, valjda je sve ovo bitnije od ekonomije i infrastrukture.

Fino ja rekoh prije par stranica, nas i najveci problem jeste ovo razmisljanje "srbuj/bosnjakuj/hrvatuj makar slamu jeo".
Kome? Meni u Sarajevu, Tuzli, Zenici? Ne, ja smatram da je nama potrebnija veza sa zapadom (Hrvatskom) nego li sa Beogradom.
shbc

#5397 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by shbc »

shbc wrote:

Kome? Meni u Sarajevu, Tuzli, Zenici? Ne, ja smatram da je nama potrebnija veza sa zapadom (Hrvatskom) nego li sa Beogradom.
Pusti se ti zapada. Kome vise treba autoput Sa-Bg? Nama ili njima?
Drvosjeca iz Dejcica

#5398 Re: BAKIRE ODLAZI

drugi profil wrote:
Đes ba kontraobavještajac! Prokužio ti sve koji ne misle kao ti. Mora biti da su četnici.
To su tvoje riječi ja vrlo dobro čitam i između redova i onoga što je samo radi forme napisano. Osoba koja kaže da je Alija i Armija BiH svojim postupcima natjerala Fikreta da prigrli Ratka Mladića je obični izajnik, hulja iosoba koja relativizira zločine presuđenog ratnog zločinca. :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

#5399 Re: BAKIRE ODLAZI

shbc wrote:
Pusti se ti zapada. Kome vise treba autoput Sa-Bg? Nama ili njima?
Što nama treba? :shock: Ako treba treba podjednako.
sunceKOtepsija

#5400 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sunceKOtepsija »

turska drzi srbiju na povodcu, dovoljno je samo da im Sultan zvizne samarcinu s Bosfora- ima da ih nema narednih 500 godina :thumbup:
Image
Post Reply