BAKIRE ODLAZI
- JThomas
#3926 Re: BAKIRE ODLAZI
pa neka počne od svog sina i zaima backovića u kantonu. za rat svaka čast, u miru još jedan privjesak SDA koji se otima za svoj (mali) dio kolača.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3927 Re: BAKIRE ODLAZI
I Semir odlično živi na račun ove države , u skupštinskoj klupi prozivajući ljude da su Kosovci, što ne znam, jednako kako što ne znam da li je to bio njegov otac obzirom na ulogu u Zadru i ratu u Hrvatskoj, obzirom na dolazak u BIH koja mu nije domovina...
Semir koji nikad ništa u životu nije radio osim što je profitibilarao smrt svoje majke nema kome šta palamuditi o moralu.
Semir koji nikad ništa u životu nije radio osim što je profitibilarao smrt svoje majke nema kome šta palamuditi o moralu.
- sunceKOtepsija
#3928 Re: BAKIRE ODLAZI
KatarinaKosaca wrote: profitibilarao
- pumica
#3929 Re: BAKIRE ODLAZI
KatarinaKosaca wrote:I Semir odlično živi na račun ove države , u skupštinskoj klupi prozivajući ljude da su Kosovci, što ne znam, jednako kako što ne znam da li je to bio njegov otac obzirom na ulogu u Zadru i ratu u Hrvatskoj, obzirom na dolazak u BIH koja mu nije domovina...
Sta reci ... tebi je odlicno kada Fahro palamudi Bakiru o moralu a kada to isto uradi Semir ne svidja ti se.
Sta je problem? To sto palamudi i Fahri?
Inace, nakon sto je Fahro usao u politiku i uzeo sebi za pravo da palamudi o moralu bilo kome i na osnovu toga dobio stotine hiljada glasova, svako ali bas svako ima nista manje pravo da palamudi o moralu.
Cuj profitirao od smrti majke
- KatarinaKosaca
#3930 Re: BAKIRE ODLAZI
Knjigu je izdao i od tada se zna za njega. A knjigu je potpisao po propovjedanjima jer je piškio u pelene dok je bio rat. Neka opleta i po Fahri i po kome god hoće, ali neka ne naziva kosovcima sve oficire sem njegovog oca koji nikad nije prežalio smjenu. PO čemu je to Semir Halilović poznat, nego po prepričavanju atentata i blaćenju ljudi? Po babi,, i ničem drugom. Zadnja osoba koja nekome može reći da živi na račun države... zadnja.pumica wrote:KatarinaKosaca wrote:I Semir odlično živi na račun ove države , u skupštinskoj klupi prozivajući ljude da su Kosovci, što ne znam, jednako kako što ne znam da li je to bio njegov otac obzirom na ulogu u Zadru i ratu u Hrvatskoj, obzirom na dolazak u BIH koja mu nije domovina...
Semir koji nikad ništa u životu nije radio osim što je profitibilarao smrt svoje majke nema kome šta palamuditi o moralu.![]()
Sta reci ... tebi je odlicno kada Fahro palamudi Bakiru o moralu a kada to isto uradi Semir ne svidja ti se.
Inace, nakon sto je Fahro usao u politiku i uzeo sebi za pravo da palamudi o moralu bilo kome i na osnovu toga dobio stotine hiljada glasova, svako ali bas svako ima nista manje pravo da palamudi o moralu.
- pumica
#3931 Re: BAKIRE ODLAZI
Neko napise jednu knjigu i to je problem a neko blati ljude svakodnevno i to nije problem ... hajmo cak i glasati za njega.KatarinaKosaca wrote:Knjigu je izdao i od tada se zna za njega. A knjigu je potpisao po propovjedanjima jer je piškio u pelene dok je bio rat. Neka opleta i po Fahri i po kome god hoće, ali neka ne naziva kosovcima sve oficire sem njegovog oca koji nikad nije prežalio smjenu. PO čemu je to Semir Halilović poznat, nego po prepričavanju atentata i blaćenju ljudi? Po babi,, i ničem drugom. Zadnja osoba koja nekome može reći da živi na račun države... zadnja.pumica wrote:
![]()
Sto se tice Semirovog pisanja i nastupanja, iz svega izbija bol za majkom i bol zbog nepravde, velika kolicina visegodisnje frustracije ... isto okarakterisati kao puko profitiranje nema smisla zaista.
Inace, od svakog ko danas pise, blati i palamudi treba odvaditi. Ali glasati za palamudane je (samo)ubistvo.
- KatarinaKosaca
#3932 Re: BAKIRE ODLAZI
Slažem se, obeća 100.000 radnih mjesta ne kreira niti jedno. Slažem se, palamudan pravi, neće ni politička ubojstva da se počnu rasvjetljavati između ostalih i to o kojem tako srceparajuće imaš razumjevanja. Pravi palamudan Bakir Izetbegović kojem je vrijeme da ide, jer je pokazao, dokazao i svi znamo da je lažov i postoje indicije ubojica..pumica wrote:Inace, od svakog ko danas pise, blati i palamudi treba odvaditi. Ali glasati za palamudane je (samo)ubistvo.
- relativno84
#3933 Re: BAKIRE ODLAZI
Jbte vise se ne biraju sredstva, nema nesto posebno postovanja ni prema mrtvima. Bas kako kompleksas iz Plava nastupa tako se i njegovi vjerni fanovi ponasaju. Bahato i jadno
Tihic, Zlatko, Haris, Sefer, itd sa svima je bio dobar i sve je pokusao da pokopa na brutalan nacin preko svog tariguza. Ali zato s Draganom i Miloradom prijeteljstvo ne gubi na intenzitetu. Tacno se covjek zapita koji motivi ljude vuku da podrzavaju Faraona nesudjenog balkanskog Berlusconia
Tihic, Zlatko, Haris, Sefer, itd sa svima je bio dobar i sve je pokusao da pokopa na brutalan nacin preko svog tariguza. Ali zato s Draganom i Miloradom prijeteljstvo ne gubi na intenzitetu. Tacno se covjek zapita koji motivi ljude vuku da podrzavaju Faraona nesudjenog balkanskog Berlusconia
- KUZNETSOV
#3934 Re: BAKIRE ODLAZI
jel' moze meni neko da objasni zasto je narod birao njega za predsjednika? i to dva puta? sta je ucinio prvi put, niko za njega nije ni znao dok nije postao kandidat, ako ste ga birali preko babe onda je to jos veca sramota na nas narod...
- KatarinaKosaca
#3935 Re: BAKIRE ODLAZI
Pročitaj neke postove na ovoj temi, pa će ti sve biti jasno. Plaču za mrtvima, pa kad se kaže, hajdemo otkrivati politička ubojstva odgovor je... Fahro te nagovorioKUZNETSOV wrote:jel' moze meni neko da objasni zasto je narod birao njega za predsjednika? i to dva puta? sta je ucinio prvi put, niko za njega nije ni znao dok nije postao kandidat, ako ste ga birali preko babe onda je to jos veca sramota na nas narod...
Dalje, vlada fašistička poslovica qui non mecum contra me est,,, latinska je, ali su je koristili nacisti. Dakle, ako se drzneš spomenuti neispunjeno obećanje, nerad, javašluk i krađu, odmah si Fahrin fan, a čim si Fahrin fan odmah smrdiš i imaš vaške i lažeš i kradeš. Ukratko razmišljanje Bakirovih gladača, što možeš vidjeti i iz predhosnih postova.
- KUZNETSOV
#3936 Re: BAKIRE ODLAZI
u necu svegam' onda citat, znaci raja sa predhodnih postova je ista sa one fb stranice BOŠNJACI, nemoj samo na tursku i erdogana odma si balijaKatarinaKosaca wrote:Pročitaj neke postove na ovoj temi, pa će ti sve biti jasno. Plaču za mrtvima, pa kad se kaže, hajdemo otkrivati politička ubojstva odgovor je... Fahro te nagovorioKUZNETSOV wrote:jel' moze meni neko da objasni zasto je narod birao njega za predsjednika? i to dva puta? sta je ucinio prvi put, niko za njega nije ni znao dok nije postao kandidat, ako ste ga birali preko babe onda je to jos veca sramota na nas narod...Pa, neka mene optuže da sam ubila Kenedija, neću se ja na Fahru vaditi..
Dalje, vlada fašistička poslovica qui non mecum contra me est,,, latinska je, ali su je koristili nacisti. Dakle, ako se drzneš spomenuti neispunjeno obećanje, nerad, javašluk i krađu, odmah si Fahrin fan, a čim si Fahrin fan odmah smrdiš i imaš vaške i lažeš i kradeš. Ukratko razmišljanje Bakirovih gladača, što možeš vidjeti i iz predhosnih postova.
- pumica
#3937 Re: BAKIRE ODLAZI
Predje ti na Bakira ...KatarinaKosaca wrote:Slažem se, obeća 100.000 radnih mjesta ne kreira niti jedno. Slažem se, palamudan pravi, neće ni politička ubojstva da se počnu rasvjetljavati između ostalih i to o kojem tako srceparajuće imaš razumjevanja. Pravi palamudan Bakir Izetbegović kojem je vrijeme da ide, jer je pokazao, dokazao i svi znamo da je lažov i postoje indicije ubojica..pumica wrote:Inace, od svakog ko danas pise, blati i palamudi treba odvaditi. Ali glasati za palamudane je (samo)ubistvo.
Ok. Dodaj na spisak i postojanje Fahre.
Ja ga krivim i za Fahru, a ti u Fahri vidis spas.
- Man of steel
#3938 Re: BAKIRE ODLAZI
Postoji li i jedan valjan i opravdan razlog zbog čega je Bakir danas postao najoklevetanija osoba u ovoj državi?
- relativno84
#3939 Re: BAKIRE ODLAZI
Postoje neke indicije ali nista vise od togaMan of steel wrote:Postoji li i jedan valjan i opravdan razlog zbog čega je Bakir danas postao najoklevetanija osoba u ovoj državi?
Ali evo i da ode, ko je i sta je ta alternativa, sta ce biti bolje obicnom covjeku
- GoldenSpoon
#3940 Re: BAKIRE ODLAZI
Sigurno da ima zdrave zglobove, jer ako uzmemo u obzir to da je prvoveo rat na toplom i suhom u trezoru, garant ga ne bole koljena pa se može ovako saginjati vaginoustom/Vučiću
- XXS
#3941 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja znam za barem 100 000 valjanih razloga.Man of steel wrote:Postoji li i jedan valjan i opravdan razlog zbog čega je Bakir danas postao najoklevetanija osoba u ovoj državi?
- Man of steel
#3942 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo već jednog opipljivog razloga za koji smo već svi čuli.GoldenSpoon wrote:Sigurno da ima zdrave zglobove, jer ako uzmemo u obzir to da je prvoveo rat na toplom i suhom u trezoru, garant ga ne bole koljena pa se može ovako saginjati vaginoustom/Vučiću
Krio se tokom rata u trezoru iz kojeg je, prema još nekim nepotvrđenim glasinama, uspjevao voditi nekakvim tajnim jedinicama i ukrasti milijarde donacija koje danas preko Arapa ulaže u BiH i pere pare.
Ima li još koji onako opipljiv i čvrst dokaz protiv Bakira poput ovih?
- Man of steel
#3943 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa napišeder barem deset ako ih već toliko imaš.XXS wrote:Ja znam za barem 100 000 valjanih razloga.Man of steel wrote:Postoji li i jedan valjan i opravdan razlog zbog čega je Bakir danas postao najoklevetanija osoba u ovoj državi?
- relativno84
#3944 Re: BAKIRE ODLAZI
Bilo bi dokaza ali se sve vjesto radi, Campare odradjuju svoje, kriminalci svoje i Bake miran, niko nema snage da se suprostavi toj hobotnici osim Fahre pravednog 
-
hajducka travica
#3945 Re: BAKIRE ODLAZI
Bosnjaci porucuju; za ubijenog Bakira u Beogradu,"pobicemo stotinu Srba" u institucijama na drzavnom nivou.
- kamen spoticanja
#3946 Re: BAKIRE ODLAZI
Sjooooj kakav sex u beogradu
Ne zna se ko kome vise mindze daje za bolju buducnost
ekonomiju i bratstvo i jedinstvo
Ne zna se ko kome vise mindze daje za bolju buducnost
-
Drinski
#3947 Re: BAKIRE ODLAZI
bitno je da vlada bratsvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti. ne znam hoce li ici u Kucu Cvijeca.kamen spoticanja wrote:Sjooooj kakav sex u beogradu
Ne zna se ko kome vise mindze daje za bolju buducnostekonomiju i bratstvo i jedinstvo
-
Drinski
#3948 Re: BAKIRE ODLAZI
mali je poput Mr BinaKatarinaKosaca wrote:I Semir odlično živi na račun ove države , u skupštinskoj klupi prozivajući ljude da su Kosovci, što ne znam, jednako kako što ne znam da li je to bio njegov otac obzirom na ulogu u Zadru i ratu u Hrvatskoj, obzirom na dolazak u BIH koja mu nije domovina...
- KatarinaKosaca
#3949 Re: BAKIRE ODLAZI
kamen spoticanja wrote:Sjooooj kakav sex u beogradu
Ne zna se ko kome vise mindze daje za bolju buducnostekonomiju i bratstvo i jedinstvo
I baš ilustrativna i dobra deskripcija
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3950 Re: BAKIRE ODLAZI
Pumica i Fahro 
Ko ti je na ustima, taj ti je na srcu
P.S. Triput se poljubise Bake i Vucko
Ko ti je na ustima, taj ti je na srcu
P.S. Triput se poljubise Bake i Vucko