BAKIRE ODLAZI

Post Reply
HM 2011

#2951 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

madner wrote:
Necete se razocarati, jer ste dovoljno glupi da mislite da je stranka koja je od 2003 u federalnoj vladi opozicija

Meiinjasi bi i dalje da koaliraju do besmisla...

SVI ZA SDA - NE RASIPAJTE GLASOVE - KOALICIJE NISU NUZNE - DAJTE SVOJ GLAS ZA SDA NA SVIM NIVOIMA -

JEDNA ADRESA

S D A
Last edited by HM 2011 on 10/10/2014 00:01, edited 2 times in total.
madner

#2952 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

jer ste dovoljno glupi da mislite da je stranka koja je od 2003 u federalnoj vladi opozicija
Obskurni

#2953 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Obskurni »

Što su ovi šveđani zabrinuti za BiH :D
XXS

#2954 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by XXS »

HM 2011 wrote: ogromnu su prasinu digli mali misevi mekinjasi - ne nasjedajte - SVI ZA SDA U JEDNASTVU JE SNAGA...

Mekinjasima je bitno sto Bakir nije na tv-u a visi covjek na tv-u non stop.....

Pokazalo se ko je uz narod - u jedinstvu je snaga - SDA...
Uvlakaca ima na bacanje ali nema muda da pred narodom odgovori na nezgodna pitanja.
Mish trezorski.
HM 2011

#2955 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

madner wrote:jer ste dovoljno glupi da mislite da je stranka koja je od 2003 u federalnoj vladi opozicija

niko nije glup da kaze da je vlast - u tome i jeste problem - zbog tog mekinjasenja niko i nije vlast pa imamo i odredjene probleme koji se malo po malo manifestuju....
HM 2011

#2956 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

XXS wrote:
HM 2011 wrote: ogromnu su prasinu digli mali misevi mekinjasi - ne nasjedajte - SVI ZA SDA U JEDNASTVU JE SNAGA...

Mekinjasima je bitno sto Bakir nije na tv-u a visi covjek na tv-u non stop.....

Pokazalo se ko je uz narod - u jedinstvu je snaga - SDA...
Uvlakaca ima na bacanje ali nema muda da pred narodom odgovori na nezgodna pitanja.
Mish trezorski.

koja su to nezgodna pitanja - kucni tuzioc -

Vise je posta kriva od tuzioca - posta je dostavila gotovu kosovsku optuznicu u tuzilsstvo - covjek samo otvorio i otvorio i nsslovnicu avaza o sebi za sljedecih mjesec...

masa ubleha da ni tri emeisije ne bi bile dovoljne da se ukaze na istinu - eto koliko je jaka SDA - eto kolika se prašina digla zaistom od mekinjasa..

na svim nivoima - odgovornost dolazi - u jedinstvu je snaga !
pemanapemani

#2957 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pemanapemani »

HM 2011 wrote:
madner wrote:jer ste dovoljno glupi da mislite da je stranka koja je od 2003 u federalnoj vladi opozicija

niko nije glup da kaze da je vlast - u tome i jeste problem - zbog tog mekinjasenja niko i nije vlast pa imamo i odredjene probleme koji se malo po malo manifestuju....
S druge strane, kao što vidimo, postoje glupani koji vjeruju da je "prešućivanje" učešća u vlasti, negacija vladanja.

SDA desetljeće i kusur u kontinuitetu učestvuje u vlasti na entitetskom i državnom nivou. U 4 kantona vladaju uz satelite u 2 ili 3 uz partnere. Na zadnjim lokalnim izborima su se hvalisali sa, čini mi se, 50-ak načelničkih pozicija i ne znam ti koliko većina u općinskim vjećima.

Uostalom svi ljudi imaju osjetila i nešto se osjetilo od 1996. do danas.

Sad nas ti jebeš u mozak, i kažeš da oni nisu odgovorni. :-)
p206

#2958 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by p206 »

Image

Bake - moj izbor :!:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2959 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

Degenerik totalni.

Jako me podsjeca na Busa juniora, koji je nicim izazvan, zasjeo na poziciju, skoro pa nasljedno, ko i ovaj bilmez kod nas, puno visprenijeg i sposobnijeg oca. I obojica samo zato sto su po zanimanju SINOVI. A limitirani i ograniceni za pripovjedanja pokoljenjima.
desni

#2960 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by desni »

p206 wrote:Image

Bake - moj izbor :!:
:thumbup: :bih: :lol: :lol: :lol: :lol:
desni

#2961 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by desni »

madner wrote:
Necete se razocarati, jer ste dovoljno glupi da mislite da je stranka koja je od 2003 u federalnoj vladi opozicija
Ma nije tačno SDA je u opoziciji od 1990.godine :D
nekitamopd

#2962 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nekitamopd »

Bakirovi uz Zeljku 8)

Image
desni

#2963 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by desni »

nekitamopd wrote:Bakirovi uz Zeljku 8)

Image
U pitanju je jedinstvo,bratstvo je prevaziđeno :wink:
nekitamopd

#2964 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nekitamopd »

Sutra kad se budu svadjali sa Dodom i kao bili protiv njega, znajte da su vam oni upravo smjestili njegovu u presjednistvo.
It_is_a_Leclerc

#2965 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa šta ?! Kao da je podržati Željku neki problem za SDA.

Govorimo o ljudima koji ratnog zločinca Fikreta Abdića rehabilitiraju kao političku facu u USK.
Glas za SDA je glas za stranku Fikreta Abdića

Image

Posjeta Kantonalnog odbora SDA USK Laburističkoj stranci
S desna na lijevo - Esad Bašagić (predsjednik Ko SDA USK), Elvira Abdić Jelenović (predsjednica Laburističke stranke), Đevad Muslimović (uhapšen, pa pušten bivši direktor JP Unsko-sanske šume), i Mirvet Beganović (dopredsjednik Laburističke stranke)
Uistinu smo mi mala država koliki su SDA-ovci izdajnici.
desni

#2966 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by desni »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa šta ?! Kao da je podržati Željku neki problem za SDA.

Govorimo o ljudima koji ratnog zločinca Fikreta Abdića rehabilitiraju kao političku facu u USK.
Glas za SDA je glas za stranku Fikreta Abdića

Image

Posjeta Kantonalnog odbora SDA USK Laburističkoj stranci
S desna na lijevo - Esad Bašagić (predsjednik Ko SDA USK), Elvira Abdić Jelenović (predsjednica Laburističke stranke), Đevad Muslimović (uhapšen, pa pušten bivši direktor JP Unsko-sanske šume), i Mirvet Beganović (dopredsjednik Laburističke stranke)
Uistinu smo mi mala država koliki su SDA-ovci izdajnici.
Nemoj tako Fikret Abdić je ispred SDA 1990. izabran u predsjedništvo.U JEDINSTVU JE SNAGA :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#2967 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by It_is_a_Leclerc »

Kažem ja, konačno će mu vratiti uslugu što je Aliji predao mjesto u Predsjedništvu.
Malo su se zajebali s ovom slikom, jer su je Laburisti stavili na facebook. Očito je trebalo da poslije izbora Bakir ponovo obiđe Elviru, kao što je to bilo početkom ove godine, i dogovori se neka koalicija. Fikret da bude ministar za boračka pitanja, eventualno za privredu, ako ne i ministar zdravstva.

Mala smo mi država koliki su izdajnici u SDA.
desni

#2968 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by desni »

It_is_a_Leclerc wrote:Kažem ja, konačno će mu vratiti uslugu što je Aliji predao mjesto u Predsjedništvu.
Malo su se zajebali s ovom slikom, jer su je Laburisti stavili na facebook. Očito je trebalo da poslije izbora Bakir ponovo obiđe Elviru, kao što je to bilo početkom ove godine, i dogovori se neka koalicija. Fikret da bude ministar za boračka pitanja, eventualno za privredu, ako ne i ministar zdravstva.

Mala smo mi država koliki su izdajnici u SDA.
Mala za carstvo,jedva za kneževinu il emirat,pošto je u jedinstvu snaga predlažem uvođenje monarhije dinastiju imamo :wink:
Klavikula

#2969 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Klavikula »

It_is_a_Leclerc wrote:Mala smo mi država koliki su izdajnici u SDA.
bas tako :thumbup:
baglama

#2970 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by baglama »

Ljudi glasajte za Bakira da se zavrsi ova *ebena patnja.
Podjelimo to sto prije to bolje , on ce zavrsiti sto mu je babon u amanet ostavio.
Djeca rodjena u ratu napunila 20 godina, kao I moje pustimo ih napokon da prodisu
XXS

#2971 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by XXS »

MnogoJaki wrote:Ko voli seks i razvaljivanje fahrinih, neka ovo pročita :izet:

http://www.stop-avaz.com/dokazujemo-rad ... njem-fbih/
Avaz = Stop Avaz

Kreteni i manipulatori = Kreteni i manipulatori
Rusina_17

#2972 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Rusina_17 »

HM 2011 wrote:
madner wrote:

Meiinjasi bi i dalje da koaliraju do besmisla...

SVI ZA SDA - NE RASIPAJTE GLASOVE - KOALICIJE NISU NUZNE - DAJTE SVOJ GLAS ZA SDA NA SVIM NIVOIMA -

JEDNA ADRESA

S D A
Dosadan si , mislim malo je reci dosadan . Vi , sa vasom demagogijom i jedinstvom ste nas i uvalili u govna . Navijam da se raspadnete , a kako ste okrenuli udesno nije ni to daleko ...
guruman

#2973 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by guruman »

Kakav je to mentalni sklop onih koji i dalje veličaju SDA.Asli su ušičarili uz njih ili preko njih,a mi ko naivni treba to i dalje da trpimo.Jasno je da su isti sadržaj (vanago) samo u drugom pakovanju i SDP te još poneki,ali za njih je strašna činjenica da je izuzetno porastao i nastao niz novih stranaka i pojedinaca takoreči novi front drugih i drugačijih te će neovisno od izbora voditi se krvoločna borba za vlast koja donosi blagostanje onimA koji su se uparložili u ljepoti nerada i trođenja nezarađenog.Generalno LA Familia se neminovno raspada a sve pokradeno neće se halaliti to je sigurno sto posto.
Žali bože izgubljenih godina sa tim polusvetom koji i dan danas kidiše da se stavi iznad.
MeSko Hz

#2974 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by MeSko Hz »

desni wrote:
madner wrote:
Ma nije tačno SDA je u opoziciji od 1990.godine :D
Jest , od 1990 upravljaju državom mame im njihove ...
zippoo87

#2975 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by zippoo87 »

guruman wrote:Kakav je to mentalni sklop onih koji i dalje veličaju SDA.Asli su ušičarili uz njih ili preko njih,a mi ko naivni treba to i dalje da trpimo.Jasno je da su isti sadržaj (vanago) samo u drugom pakovanju i SDP te još poneki,ali za njih je strašna činjenica da je izuzetno porastao i nastao niz novih stranaka i pojedinaca takoreči novi front drugih i drugačijih te će neovisno od izbora voditi se krvoločna borba za vlast koja donosi blagostanje onimA koji su se uparložili u ljepoti nerada i trođenja nezarađenog.Generalno LA Familia se neminovno raspada a sve pokradeno neće se halaliti to je sigurno sto posto.
Žali bože izgubljenih godina sa tim polusvetom koji i dan danas kidiše da se stavi iznad.
ovakav
Post Reply