Alfons Kauders wrote:Jebiga kad mu Sebija previse daje pa vazda u behutu ko da se rokno heroinomBarbaDue wrote:I mene interesuje fenomen indolencije, kuliranja, pravljenja da je mrtav prvog u bošnjaka. Nevjerovatno je uporan u tome.
Treba to regulisat, odvojit ga malo od Seke, da vidimo kako se ponasa kad u gacama ima dvije gradacacke shljive mjesto ona dva suha duda.
Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
- GeeTnT
#226 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
-
Zgoljo
#227 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ovo je tuzna cinjenica.tandmand wrote:Bakirova popularnost raste do neba a qurzem nije mrdnuo. Iščekivanje naroda da pokrene tajni plan za spas države i Bošnjaka drži ga na vrhu top liste BH političara. Sve su oči uprte u njega.GeeTnT wrote:Predlazem da se napravi tastatura sa tipkom "Bakir" .....polomili ste se kucajuci jbt..
Ustvari,brzo cemo vidjeti je li tuzna,mozda stvarno drzi keca u rukavu.Kako vidimo,dabogda ali hajde.
-
Fudo387
#228 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Nakon ovih par izjava od strane onih koji stvarno upravljaju tom zemljom i mogu uraditi sta im je qrcu ceif od nje, ja da sam na Bakirovom mjestu ne bih nista uradio.Zgoljo wrote:Ovo je tuzna cinjenica.tandmand wrote:Bakirova popularnost raste do neba a qurzem nije mrdnuo. Iščekivanje naroda da pokrene tajni plan za spas države i Bošnjaka drži ga na vrhu top liste BH političara. Sve su oči uprte u njega.GeeTnT wrote:Predlazem da se napravi tastatura sa tipkom "Bakir" .....polomili ste se kucajuci jbt..
Ustvari,brzo cemo vidjeti je li tuzna,mozda stvarno drzi keca u rukavu.Kako vidimo,dabogda ali hajde.
Ustvari, lazem, bi',
Nazvao bih Mileta i rek'o mu da je pizda ako se ne otcijepi, samo hajcat' budalasa.
-
KENJAC
#229 Re: Re:
Unatoc mojoj vanserijskoj intelegenciji , ne shvatih te !palermo wrote:A ti ne pripadaš nikakvom stadu ? Ono, ja pripadam, a ti ne pripadaš.KENJAC wrote:Od kad je ovog foruma nije kraci , istinitiji i bolniji komentar izasao !Adriatic wrote:Dobar je Bake kakvi su mu simpatizeri.
Vazi za svakog cobana i njegova stada , al posto je rijec o Bakiru ....
Sto li je to tako ? Nije lako rec " zajebo sam se" . Ako su prvi " slobodni i demokratski" izbori shvatljivi iz niza razloga , ponavljanje greske je shvatljivo samo iz ugla licnog ponosa, i cekanja da oni drugi prije priznaju da su govno pojeli ! I tako ......mi smo ovdje gdje citamo milionti topic na temu Bakir vs Milorad ..... a zivot prodje , misljenje ne promijenismo !
Mislim, nemojmo se zajebavati, ponašajmo se kao ozbiljni ljudi a ne djeca
-
palermo
#230 Re: Re:
Pojasnit ću, nadam se da ćeš uspjeti se nekako svesti na nivo običnih smrtnika pa razumjeti.KENJAC wrote:
Unatoc mojoj vanserijskoj intelegenciji , ne shvatih te !
Dakle, ja sam glasao za Bakira Izetbegovića (kao što znaju moji dobri drugovi vječiti, Banksy i kompanija
E dakle, pošto sam ja shodno tvojim riječima pripadnik stada, reci mi u čemu je razlika između mene i tebe, jer tvoje pisanje na forumu vrlo jasno iskazuje kojem stadu ti pripadaš.
A ako misliš da ne iskazuje, onda se zaista ne ponašaš kao ozbiljan čovjek nego kao dijete. Ili što je još gore druge smatraš djecom (valjda onom usranom).
Da se razumijemo, mene ne smeta tvoje pisanje, niti tvoji izbor, niti bih nikoga prozivao, niti sam ikada ikoga prozivao zbog njegovo izbora, ali zaista su mi se na neku stvar popele šuplje priče. A tvoj post, na koji sam se ja referirao, jeste šuplja.
I mislim da te šuplje priče prilično odmažu u rješavanju ove naše krize.
-
PM72
#231 Re: Re:
palermo wrote:Pojasnit ću, nadam se da ćeš uspjeti se nekako svesti na nivo običnih smrtnika pa razumjeti.KENJAC wrote:
Dakle, ja sam glasao za Bakira Izetbegovića (kao što znaju moji dobri drugovi vječiti, Banksy i kompanija) i da se sada glasa opet bih moj glas išao njemu (govorim o Bakiru, ne o SDA). i uvijek sam spreman da obrazložim svoj izbor.
E dakle, pošto sam ja shodno tvojim riječima pripadnik stada, reci mi u čemu je razlika između mene i tebe, jer tvoje pisanje na forumu vrlo jasno iskazuje kojem stadu ti pripadaš.
A ako misliš da ne iskazuje, onda se zaista ne ponašaš kao ozbiljan čovjek nego kao dijete. Ili što je još gore druge smatraš djecom (valjda onom usranom).
Da se razumijemo, mene ne smeta tvoje pisanje, niti tvoji izbor, niti bih nikoga prozivao, niti sam ikada ikoga prozivao zbog njegovo izbora, ali zaista su mi se na neku stvar popele šuplje priče. A tvoj post, na koji sam se ja referirao, jeste šuplja.
-
KENJAC
#232 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Moram te razocarat ali kunem ti se Svetim Krstom i Ostroskim Vasilijem da nikad u zivotu nisam i niti cu glasat za ikakvu nacionalnu ili ratnohuskacku stranku ili pojedinca. Poslije Reformista nikad vise nisam izasao na izbore. A kako je tebi jasno kojem stadu pripadam , to mogu samo da predpostavim. Nemoj trazit u meni pokrice za tvoje odluke. Sam snosi posljedice !
-
PM72
#233 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
E zakletva ti je prava.
Kažu,ne vjeruj mnogo čovjeku koji se kune...isti si kao i ovi "naši" kad mu je svaka druga "Allaha mi" ili "nimeta mi,ovoga mi hljeba,keksa,šećera"...
-
Fudo387
#234 Re: Re:
Sta gruhas glavom u zid, covjek je principijelan i ne boji se da stane iza onoga u sta vjeruje.PM72 wrote:palermo wrote:Pojasnit ću, nadam se da ćeš uspjeti se nekako svesti na nivo običnih smrtnika pa razumjeti.KENJAC wrote:
Dakle, ja sam glasao za Bakira Izetbegovića (kao što znaju moji dobri drugovi vječiti, Banksy i kompanija) i da se sada glasa opet bih moj glas išao njemu (govorim o Bakiru, ne o SDA). i uvijek sam spreman da obrazložim svoj izbor.
Za koga si ti frajeru glas'o?
-
KENJAC
#235 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Crkvenog mi praga mislim da barem ti znas kad se zajebavam !PM72 wrote:E zakletva ti je prava.Kažu,ne vjeruj mnogo čovjeku koji se kune...isti si kao i ovi "naši" kad mu je svaka druga "Allaha mi" ili "nimeta mi,ovoga mi hljeba,keksa,šećera"...
-
Zgoljo
#236 Re: Re:
Neki,da ne kazem mnogi,od,kako ih ja odmilja zovem,proletera u startu polaze od cinjenice da su oni apriori superiorniji i bolji od svih drugih,da su njihovi stavovi ispravniji od svih drugih itd.Tesko je uopste razgovarati sa tako,da ne kazem bezobraznim, ljudima.Otuda i sve poteskoce u komunikaciji s njima.palermo wrote:Pojasnit ću, nadam se da ćeš uspjeti se nekako svesti na nivo običnih smrtnika pa razumjeti.KENJAC wrote:
Sto se tice forumskog proleterijata ima tu puno onih koji su kamuflirani u proleterijat a ustvari su,da ne kazem,obicni cetnici ili ustase.
Uglavnom po onome sto sam ja primjetio vrlo malo ih dosljedno zastupa ideje i postulate proleterijata,uglavnom su selektivni i u konacnici vecina njih,svjesno ili ne,radi istu stvar kao cetnici i ustase.Kad se podvuce refa na istoj su strani,na antibosnjackoj i antibosanskohercegovackoj strani.
Last edited by Zgoljo on 11/01/2017 21:03, edited 1 time in total.
- SkyLimit
#237 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ja nikad nisam bio član niti jedne stranke. Ali za pravog bošnjačkog nacionalistu kad se pojavi ću da lijepim plakate volonterski, mašem zastavom i nagovaram rodbinu da glasa.
-
PM72
#238 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Fudara moj fini pošteni lijepi...Sta gruhas glavom u zid, covjek je principijelan i ne boji se da stane iza onoga u sta vjeruje.
Ja NIKAD nisam glasao za fašiste,lopove,poltrone i profitere.Ako ikad budem glasao ili zaokružio bilo koga u SDA,SBB ili SDP-u - nek mi se ruka osuši.
-
Ripicipi
#239 Re: Re:
Rece covjek ciji vrli predsjednik rece kako je opstina Centar vaznija od 10 drugih opstinaZgoljo wrote:Neki,da ne kazem mnogi,od,kako ih ja odmilja zovem,proletera u startu polaze od cinjenice da su oni apriori superiorniji i bolji od svih drugih,da su njihovi stavovi ispravniji od svih drugih itd.Tesko je uopste razgovarati sa tako,da ne kazem bezobraznim, ljudima.Otuda i sve poteskoce u komunikaciji s njima.palermo wrote:Pojasnit ću, nadam se da ćeš uspjeti se nekako svesti na nivo običnih smrtnika pa razumjeti.KENJAC wrote:
Sto se tice forumskog proleterijata ima tu puno onih koji su kamuflirani u proleterijat a ustvari su,da ne kazem,obicni cetnici ili ustase.
Uglavnom po onome sto sam ja primjetio vrlo malo ih dosljedno zastupa ideje i postulate proleterijata,uglavnom su selektivni i u konacnici vecina njih,svjesno ili ne,radi istu stvar kao cetnici i ustase.Kad se podvuce refa na istoj su strani,na antibosnjackoj i antibosanskohercegovackoj strani.
-
PM72
#240 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Na nišanu si mi odavno.KENJAC wrote:Crkvenog mi praga mislim da barem ti znas kad se zajebavam !PM72 wrote:E zakletva ti je prava.Kažu,ne vjeruj mnogo čovjeku koji se kune...isti si kao i ovi "naši" kad mu je svaka druga "Allaha mi" ili "nimeta mi,ovoga mi hljeba,keksa,šećera"...
-
Zgoljo
#241 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Druze Rici,nije valjda da si se prepoznao? 
-
sumirprimus
#242 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
puskomitraljezac mak se u stranu i stedi municiju,trebace. kad nam sokci uvedu sankcije a uvesce.

- MikroBelaj
#243 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Bakire,haram ti bilo,ti najbolje znas sta !
-
KENJAC
#244 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Necu vise Ostroskog mi Vasilija !PM72 wrote:Na nišanu si mi odavno.KENJAC wrote:Crkvenog mi praga mislim da barem ti znas kad se zajebavam !PM72 wrote:E zakletva ti je prava.Kažu,ne vjeruj mnogo čovjeku koji se kune...isti si kao i ovi "naši" kad mu je svaka druga "Allaha mi" ili "nimeta mi,ovoga mi hljeba,keksa,šećera"...
pravo si me iznenadio zakletvama.
Nego , jel nisan opticki ?
-
PM72
#245 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ma kakav optički,nisam blejao kroz njega ni kad sam imao priliku.Možda sam se pogrešno "odrazio".U fokusu si mog zanimanja jer si bio moj brat kad je bilo najteže a sad si se nešto otrgnuo.
-
Fudo387
#246 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Znaci Haretov igrac, znao sam.PM72 wrote:Fudara moj fini pošteni lijepi...Sta gruhas glavom u zid, covjek je principijelan i ne boji se da stane iza onoga u sta vjeruje.
Ja NIKAD nisam glasao za fašiste,lopove,poltrone i profitere.Ako ikad budem glasao ili zaokružio bilo koga u SDA,SBB ili SDP-u - nek mi se ruka osuši.
-
KENJAC
#247 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Majke mi , ja sam vazda isti. Ni sekunde se nisam promijenio! Nisam ono sto mislis ! Ako ces mi vjerovat? Os da ti se zakunem ?PM72 wrote:Ma kakav optički,nisam blejao kroz njega ni kad sam imao priliku.Možda sam se pogrešno "odrazio".U fokusu si mog zanimanja jer si bio moj brat kad je bilo najteže a sad si se nešto otrgnuo.
-
PM72
#248 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Kakav Hare,prepotentni šupak svoje vrste.Ona stranka za BiH je jedna od većih štetočina i ubleha.
-
sumirprimus
#249 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
dobar je kirbaš galvani ziramase ko niko...jes daj u neg smislu al jebaji ga niko nije savrsenMikroBelaj wrote:Bakire,haram ti bilo,ti najbolje znas sta !
- MikroBelaj
#250 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
PM72 wrote:Kakav Hare,prepotentni šupak svoje vrste.Ona stranka za BiH je jedna od većih štetočina i ubleha.
Jos kad odnekle ispadne ona ubleha od jerlagica ,ja se sav ospem