Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#201 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Chmoljo »

GeeTnT wrote:Predlazem da se napravi tastatura sa tipkom "Bakir" .....polomili ste se kucajuci jbt..
normalno. treba pričati o zabrinjavajućem izlovu plave ribe u Mikroneziji.
Chmoljo

#202 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Chmoljo »

Fudo387 wrote: Vracaj Hareta! :D
jeste, pa da mu neko prokomentariše frizuru na forumu, da se naljuti i opet ode bestraga.
GeeTnT

#203 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by GeeTnT »

Chmoljo wrote:
GeeTnT wrote:Predlazem da se napravi tastatura sa tipkom "Bakir" .....polomili ste se kucajuci jbt..
normalno. treba pričati o zabrinjavajućem izlovu plave ribe u Mikroneziji.
..i njihovom mrijestu...

Ps. bakir je konj, a jedna shtala je dovoljna....pa nije lipicaner. Jbt
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#204 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Nurudin »

Chmoljo wrote:
Nurudin wrote:Samo kažem da smo objektivno (a ne našim očima gledajući) puno bolji u svemu od onih koji nas negiraju .
I jači smo, samo što izgleda nismo svjesni toga zbog tih kompleksa.
šta je od toga zasluga Bakira I.?

jer to o čemu pričaš da valja, klika uveliko radi da bude još gore. ne zato što je zla, nego zato što je lukrativno.

ne vidim kako čovjek koji nije u stanju kontrolisati vlastiti govor i tok misli može napraviti nešto za duboko podijeljeno društvo poput našeg. njegova politička hrana jesu podjele, (ne mislim na nacionalne), i društveni sukobi, jer u protivnom bi vidjeli da je car go ko...
I dalje pretjeruješ i dalje daleko od realnosti. Nisam ja njegov advokat, nemam ništa od toga što pišem.
Ali isto pričate i za Aliju i to totalno kontradiktorne stvari . Prvo vas je izdao kad je htio da potpiše "dejton prije rata"
a onda mu zamjerate što ste , gle čuda , ginuli u ratu?!
Jedno je što su neki "mozgovi" tad bili isto tako odsječeni od realnosti pa kontali da mogu imati građansku BiH
iako su im druga dva naroda jasno i glasno rekli i dan danas govore, da neće građansku BiH.
Pa hajmo pješke i sa Tiletovim slikama na četnika i ustašu, pa popiješ metak - opet Alija kriv.
Pa ti Alija kupi pušku i metak - opet kriv, što me goniš u rov?! itd itd
Ne znam sad nešto da bi bilo bolje da nam precjednik pjeva pod šatorima i da je federalna - Bakir-tv i da nas
sa nje hrane bošnjaštvom, a da nismo u stanju dići kredit dok nam rs genocidaši ne budu jamci.
Fudo387

#205 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Fudo387 »

Chmoljo wrote:
jeste, pa da mu neko prokomentariše frizuru na forumu, da se naljuti i opet ode bestraga.
A ok, moze onda Kebo, on perike mijenja po potrebi tako da mu kritike te vrste ne bi tesko pale.
Ako on zakaze ima onaj Kazaz, moze nam pricati kako je bilo lijepo zivjeti u Jugoslaviji.
zavezata-vreca

#206 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by zavezata-vreca »

Bakir gazija bosaski da mu allah dragi sve blagodati podari ... vladar i gazda naš
Chmoljo

#207 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Chmoljo »

GeeTnT wrote: ..i njihovom mrijestu...

Ps. bakir je konj, a jedna shtala je dovoljna....pa nije lipicaner. Jbt
nažalost dobio je Kentaki, iako na dopingu.
BHCluster

#208 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by BHCluster »

saim_adka wrote:Image
Treba staviti iznad iznad ulaza "SDA Centrala". :lol:
Chmoljo

#209 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Chmoljo »

Nurudin wrote: I dalje pretjeruješ i dalje daleko od realnosti. Nisam ja njegov advokat, nemam ništa od toga što pišem.
Ali isto pričate i za Aliju i to totalno kontradiktorne stvari . Prvo vas je izdao kad je htio da potpiše "dejton prije rata"
a onda mu zamjerate što ste , gle čuda , ginuli u ratu?!
i onda upadneš u zamku kolektivizacije. bio bi red da komentarišeš ono što sam ja napisao, a ne ono što je napisao neko ko ima oko nekog pitanja slične stavove kao i ja. jer, ako iščitaš, ja nisam nigdje tebi ni insinuirao da ga braniš.
Jedno je što su neki "mozgovi" tad bili isto tako odsječeni od realnosti pa kontali da mogu imati građansku BiH
iako su im druga dva naroda jasno i glasno rekli i dan danas govore, da neće građansku BiH.
Pa hajmo pješke i sa Tiletovim slikama na četnika i ustašu, pa popiješ metak - opet Alija kriv.
Pa ti Alija kupi pušku i metak - opet kriv, što me goniš u rov?! itd itd
Ne znam sad nešto da bi bilo bolje da nam precjednik pjeva pod šatorima i da je federalna - Bakir-tv i da nas
sa nje hrane bošnjaštvom, a da nismo u stanju dići kredit dok nam rs genocidaši ne budu jamci.
ako također pažljivije iščitaš, moja kritika se ne odnosi na ratni period, niti na Aliju. izbjegavam generalno komentarisati taj period u političkom smislu, šta se tada moglo, a šta nije. moja kritika se odnosi na poslijeratno rušenje zemlje, krađu, pljačku, a sve to sa Bosnom i Allahom na usnama. odnosi se na otuđenost od društva čiji su prvaci, odnosi se na besperspektivnost koju su stvorili, odnosi se na nepovjerenje u državu od koje su napravili prostitutku kojoj su oteli pasoš i koja im sada jadna donosi novac.

i da ponovim, kada kritikujem Bakirove sefove okruga Centar, kritikujem njegov stav u kojem je to bilo moralno i prirodno da se zaštiti njegov život. da se poklopio oko toga, da je imao soli u glavi da izmanevriše to, a mogao je, ne bi to mogao biti neki bitan argument. ovako je samo dokazao da niti ima muda, niti ima obraza, niti se ikako identifikuje sa narodom zbog kojega je njegova stranka najveća u državi i koji se još uvijek nalazi na historijskoj vjetrometini.
tandmand

#210 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by tandmand »

Bakirova popularnost raste do neba a qurzem nije mrdnuo. Iščekivanje naroda da pokrene tajni plan za spas države i Bošnjaka drži ga na vrhu top liste BH političara. Sve su oči uprte u njega.
JThomas

#211 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by JThomas »

ali i najtvrđi fanovi počinju bar razmatrati mogućnost da tog plana nema... :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#212 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by KatarinaKosaca »

Chmoljo wrote:
ili da ga banuju ako kaze da je bio najbolji MVP. Djes pired Zlaje zivog to napisat.....
GeeTnT

#213 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by GeeTnT »

tandmand wrote:
Bakirova popularnost raste do neba a qurzem nije mrdnuo. .
Pa u tome je fol...kao i neki dan Stevandic dize mobilni na kojem je klix i kaze: "Vidite....
Fudo387

#214 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Fudo387 »

Vrijeme je da Denis Gratz i Sabina povedu zemlju u bolju i pravedniju buducnost.
Negdje u prikrajku cuci i Komso, opasno koso je namjestio vezove na skijama.
burgundy

#215 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by burgundy »

Otudjio se Bakir nije vaki bio,garant ima privatnih problema.
Chmoljo

#216 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Chmoljo »

KatarinaKosaca wrote:ili da ga banuju ako kaze da je bio najbolji MVP. Djes pired Zlaje zivog to napisat.....
:lol:
Adriatic

Post by Adriatic »

Dobar je Bake kakvi su mu simpatizeri. :-)
GeeTnT

#218 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by GeeTnT »

Fudo387 wrote:Vrijeme je da Denis Gratz i Sabina povedu zemlju u bolju i pravedniju buducnost.
Negdje u prikrajku cuci i Komso, opasno koso je namjestio vezove na skijama.
...a fazlija? ....Srna...
BarbaDue

#219 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by BarbaDue »

I mene interesuje fenomen indolencije, kuliranja, pravljenja da je mrtav prvog u bošnjaka. Nevjerovatno je uporan u tome.
KENJAC

#220 Re:

Post by KENJAC »

Adriatic wrote:Dobar je Bake kakvi su mu simpatizeri. :-)
Od kad je ovog foruma nije kraci , istinitiji i bolniji komentar izasao !
Vazi za svakog cobana i njegova stada , al posto je rijec o Bakiru ....
Sto li je to tako ? Nije lako rec " zajebo sam se" . Ako su prvi " slobodni i demokratski" izbori shvatljivi iz niza razloga , ponavljanje greske je shvatljivo samo iz ugla licnog ponosa, i cekanja da oni drugi prije priznaju da su govno pojeli ! I tako ......mi smo ovdje gdje citamo milionti topic na temu Bakir vs Milorad ..... a zivot prodje , misljenje ne promijenismo !
palermo

#221 Re: Re:

Post by palermo »

KENJAC wrote:
Adriatic wrote:Dobar je Bake kakvi su mu simpatizeri. :-)
Od kad je ovog foruma nije kraci , istinitiji i bolniji komentar izasao !
Vazi za svakog cobana i njegova stada , al posto je rijec o Bakiru ....
Sto li je to tako ? Nije lako rec " zajebo sam se" . Ako su prvi " slobodni i demokratski" izbori shvatljivi iz niza razloga , ponavljanje greske je shvatljivo samo iz ugla licnog ponosa, i cekanja da oni drugi prije priznaju da su govno pojeli ! I tako ......mi smo ovdje gdje citamo milionti topic na temu Bakir vs Milorad ..... a zivot prodje , misljenje ne promijenismo !
A ti ne pripadaš nikakvom stadu ? Ono, ja pripadam, a ti ne pripadaš.

Mislim, nemojmo se zajebavati, ponašajmo se kao ozbiljni ljudi a ne djeca
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#222 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Nurudin »

Kao što rekoh, problem je u iskompleksiranosti.
Na primjer, evo ja kažem na drugoj temi da mi je Reuf Bajrović beton . Vrlo mlad, školovan
riječit, drčan i inteligentan. Skroz je druga opcija, znači ultralijevo u odnosu na Izetbegovića.
Isti likovi će se javiti da ga ismijavaju na fazon ta' ćee ooon, kakav Reuf i slično.
raoul duke

#223 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by raoul duke »

Stalno po Bakiru, zaista, pa sta je on toliko skrivio?
GeeTnT

#224 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by GeeTnT »

raoul duke wrote:Stalno po Bakiru, zaista, pa sta je on toliko skrivio?
...kako stari sve vise likom podsjeca na oca, a ovde mnogo vole Aliju...pa tako
Alfons Kauders

#225 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Alfons Kauders »

BarbaDue wrote:I mene interesuje fenomen indolencije, kuliranja, pravljenja da je mrtav prvog u bošnjaka. Nevjerovatno je uporan u tome.
Jebiga kad mu Sebija previse daje pa vazda u behutu ko da se rokno heroinom

Treba to regulisat, odvojit ga malo od Seke, da vidimo kako se ponasa kad u gacama ima dvije gradacacke shljive mjesto ona dva suha duda.
Post Reply