Bakir nije normalan!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
nestasna

Post by nestasna »

edikamedika wrote:
zzzzz wrote:
edikamedika wrote:I kazes Armija BiH oslobodila Vares, od koga? od Hrvata, jel.

Isto kao HVO Stolac. Osloboditelji.
Od onih koji su krenuli u podjelu BiH, okupatora. Bio sam u Varesu i znam sta su prozivjeli dok je tamo harao HVO...da ne govorim kako je preko Fojnice i Varesa isla jedina komunikacija za Olovo i dalje za Tuzlu.

Ne, trebali su to ostaviti HVO-u i kapitulirati odmah
A vidis moji su iz Varesa, neki nisu prezivjeli dolazak oslobodilaca, jer su vjerovali vasem Aliji i ostali tamo i docekali "osloboditelje".

Zato nemoj meni o Varesu, mogao bi mnogo sta napisati o tome.

Vares je oslobodjen kao i Stolac, na isti nacin.

A znaci sada cemo i Aliju da dijelimo na vaseg i naseg, e pa fino. E pa tom "nasem" Alija, kojem ste vi vjerovati, i mi smo isto vjerovali, i nadali se puno puno boljem nego sto smo dobili. A isto tako, ta "nasa" vojska, raja iz mahale je isla da oslobada jedan Vares, za koji mnogi od njih prvi put cuju kad krenu u oslobadanje Varesa. Prema tome, bezeveze ti prica, kao i uvijek ,Sarajlije krive za sve :x
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

edikamedika wrote:http://www.hic.hr/ratni-zlocini/b-h/zlocin/vares.htm

Rekoh, oslobodjen kao i Srebrenica, kako Mladic rece "oslobodjeno od Turaka".
Vares je 1992. godine priznat kao dio Republike Bosne i Hercegovine. HV i HVO su ga okupirali i izvrsili genocid nad tamosnjim Bosnjacima htjevsi da to pretvori u dio Republike Hrvatske. Armija Republike Bosne i Hercegovine je osloodila dio svog suverenog teritorija! Stolac i Srebrenica je takodje priznat/a kao dio RBiH i kao takav/va okupiran/a!

@Vodenjak

Ne "jopet" nego konacno. Zar je tebi drazi Tihic ili Lagumdzija od Mirnesa, Harisa, Sefera, Zeljka, Nedzada i ostalih? Ne da su ovi svi u koaliciji ili nesto(ko´sto danas to odmah protumaci) ali pojedinacno svaki za sebe je PATRIOTA i po spram one dvojice mizernih izdajica i njihovog malog pristalice bakira i senada avdica.
sofist

Post by sofist »

Murisno1 wrote:da li je željko komšić bio direktor revicona??
:?
Last edited by sofist on 26/09/2008 22:52, edited 1 time in total.
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

Kad ? ja koliko znam direktor je marin ivanisevic, onaj predsjedavajuci gradskog vijeca, vec dugo....
sofist

Post by sofist »

8-)
Last edited by sofist on 26/09/2008 22:51, edited 1 time in total.
vatra i voda

Post by vatra i voda »

seljak_cojek wrote:
edikamedika wrote:Da, Vares je oslobodjen, kao i Srebrenica, od Turaka.
Zna li neko gdje se nalazi Stupni Do.
Zna i on dobro .Selo u okolici Varesa gdje je izvrsem masakar.S tim se htjela isporvocirati bosanska vojska na takav nacin sto ce npasti Vares a Hrvati Varesa se preseliti u Stolac i Prozor i .....da bi se ostvario plan etnicikh cistih prostora.7 muslimnska , koj je imala jaku borbenu moc je usla u Vares.
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Ne javljam se inace, ali me natjeraste svojom pricom, "argumentima" za Bakira, za Komsica itd. Samo hocu da kazem da svi argumanti za Komsica kao covjeka koji se borio s nama (kazem s nama, jer sam i ja bio u tom istom rovu kao i on) u ratu za odbranu Sarajeva, stoje i pokazuju s te strane kakav je covjek. Ali me zbunjujete svi koji ne pominjete angazman Bakira u ratu i ne hvalite se njegovim angazmanom. Svi koji su bili dio jedinice koja je radila na tunelu, a smjestene u KMT-u zna vrlo dobro o cemu pricam. Dakle, covjek se sklonio u logistiku da ne bi se uhvatio puske. Dobro, neka je, ako je to njegovo uvjerenje. Nemam nista protiv. I logistika je pomagala u ovom ratu i isla u rovove kao i ja. Normalno prasinari koji nisu imali stelu. Ali problem je nastao, kada se otvorio tunel i logostika je trebala prevbacivati naoruzanje kroz tunel. Vidi Bakir da se gadja tunel, a tesko naoruzanje i sta ce ti Bakir tada. Naravno, poludi covjek! Dobio je od vojnih vlasti poslije nekog vremena da je psihicki obolio, da je nesposoban za vojsku i hodao je po gradu s majkom pod rukom i "mahnito" gledao po nebu. Kada se pozdravis s majkom i njim, on nista ne odgovori, nego gdja. majka kaze sine moj, nista on ne zna, ne raspoznaje ljude. Jadna sam ti ja! E, zato ne mogu Bakira i nejmu slicne, koji kada kazu nije trebao da se potpise Dejton, znaju da su bili na sigurnom i da ne bi oni ratovali za Bosnu do Drine i da bi drugi ginuli. I da nekih 1000-10000 mrtvih vise ili manje, koga briga! Hvala vam, a ovo sto sam napisao svako moze posvjedociti koji zna Bakira iz rata i koji je bio u logistici smjestenoj u KMT-u. Sada nastavite pljuvati po svima, pa i po meni, jer nisam rekao ono sto vam odgovara. A glasao sam za Harisa, ali nisam za SBiH. Jer ne mogu njegove stranke, a u odnosu na Tihica i Mirnesa, on je jedini bio "normalan" izbor.
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Ne javljam se inace, ali me natjeraste svojom pricom, "argumentima" za Bakira, za Komsica itd. Samo hocu da kazem da svi argumanti za Komsica kao covjeka koji se borio s nama (kazem s nama, jer sam i ja bio u tom istom rovu kao i on) u ratu za odbranu Sarajeva, stoje i pokazuju s te strane kakav je covjek. Ali me zbunjujete svi koji ne pominjete angazman Bakira u ratu i ne hvalite se njegovim angazmanom. Svi koji su bili dio jedinice koja je radila na tunelu, a smjestene u KMT-u zna vrlo dobro o cemu pricam. Dakle, covjek se sklonio u logistiku da ne bi se uhvatio puske. Dobro, neka je, ako je to njegovo uvjerenje. Nemam nista protiv. I logistika je pomagala u ovom ratu i isla u rovove kao i ja. Normalno prasinari koji nisu imali stelu. Ali problem je nastao, kada se otvorio tunel i logostika je trebala prevbacivati naoruzanje kroz tunel. Vidi Bakir da se gadja tunel, a tesko naoruzanje i sta ce ti Bakir tada. Naravno, poludi covjek! Dobio je od vojnih vlasti poslije nekog vremena da je psihicki obolio, da je nesposoban za vojsku i hodao je po gradu s majkom pod rukom i "mahnito" gledao po nebu. Kada se pozdravis s majkom i njim, on nista ne odgovori, nego gdja. majka kaze sine moj, nista on ne zna, ne raspoznaje ljude. Jadna sam ti ja! E, zato ne mogu Bakira i nejmu slicne, koji kada kazu nije trebao da se potpise Dejton, znaju da su bili na sigurnom i da ne bi oni ratovali za Bosnu do Drine i da bi drugi ginuli. I da nekih 1000-10000 mrtvih vise ili manje, koga briga! Hvala vam, a ovo sto sam napisao svako moze posvjedociti koji zna Bakira iz rata i koji je bio u logistici smjestenoj u KMT-u. Sada nastavite pljuvati po svima, pa i po meni, jer nisam rekao ono sto vam odgovara. A glasao sam za Harisa, ali nisam za SBiH. Jer ne mogu njegove stranke, a u odnosu na Tihica i Mirnesa, on je jedini bio "normalan" izbor.
jusuff

Post by jusuff »

CarpeDiem wrote:Ne javljam se inace, ali me natjeraste svojom pricom, "argumentima" za Bakira, za Komsica itd. Samo hocu da kazem da svi argumanti za Komsica kao covjeka koji se borio s nama (kazem s nama, jer sam i ja bio u tom istom rovu kao i on) u ratu za odbranu Sarajeva, stoje i pokazuju s te strane kakav je covjek. Ali me zbunjujete svi koji ne pominjete angazman Bakira u ratu i ne hvalite se njegovim angazmanom. Svi koji su bili dio jedinice koja je radila na tunelu, a smjestene u KMT-u zna vrlo dobro o cemu pricam. Dakle, covjek se sklonio u logistiku da ne bi se uhvatio puske. Dobro, neka je, ako je to njegovo uvjerenje. Nemam nista protiv. I logistika je pomagala u ovom ratu i isla u rovove kao i ja. Normalno prasinari koji nisu imali stelu. Ali problem je nastao, kada se otvorio tunel i logostika je trebala prevbacivati naoruzanje kroz tunel. Vidi Bakir da se gadja tunel, a tesko naoruzanje i sta ce ti Bakir tada. Naravno, poludi covjek! Dobio je od vojnih vlasti poslije nekog vremena da je psihicki obolio, da je nesposoban za vojsku i hodao je po gradu s majkom pod rukom i "mahnito" gledao po nebu. Kada se pozdravis s majkom i njim, on nista ne odgovori, nego gdja. majka kaze sine moj, nista on ne zna, ne raspoznaje ljude. Jadna sam ti ja! E, zato ne mogu Bakira i nejmu slicne, koji kada kazu nije trebao da se potpise Dejton, znaju da su bili na sigurnom i da ne bi oni ratovali za Bosnu do Drine i da bi drugi ginuli. I da nekih 1000-10000 mrtvih vise ili manje, koga briga! Hvala vam, a ovo sto sam napisao svako moze posvjedociti koji zna Bakira iz rata i koji je bio u logistici smjestenoj u KMT-u. Sada nastavite pljuvati po svima, pa i po meni, jer nisam rekao ono sto vam odgovara. A glasao sam za Harisa, ali nisam za SBiH. Jer ne mogu njegove stranke, a u odnosu na Tihica i Mirnesa, on je jedini bio "normalan" izbor.
aaaaaaa, zato mi bakir djeluje kao da nije bio ovdje u ratu, a znam da jeste, vidjao ga ja :D :D
Almironi

Post by Almironi »

CarpeDiem wrote:Ne javljam se inace, ali me natjeraste svojom pricom, "argumentima" za Bakira, za Komsica itd. Samo hocu da kazem da svi argumanti za Komsica kao covjeka koji se borio s nama (kazem s nama, jer sam i ja bio u tom istom rovu kao i on) u ratu za odbranu Sarajeva, stoje i pokazuju s te strane kakav je covjek. Ali me zbunjujete svi koji ne pominjete angazman Bakira u ratu i ne hvalite se njegovim angazmanom. Svi koji su bili dio jedinice koja je radila na tunelu, a smjestene u KMT-u zna vrlo dobro o cemu pricam. Dakle, covjek se sklonio u logistiku da ne bi se uhvatio puske. Dobro, neka je, ako je to njegovo uvjerenje. Nemam nista protiv. I logistika je pomagala u ovom ratu i isla u rovove kao i ja. Normalno prasinari koji nisu imali stelu. Ali problem je nastao, kada se otvorio tunel i logostika je trebala prevbacivati naoruzanje kroz tunel. Vidi Bakir da se gadja tunel, a tesko naoruzanje i sta ce ti Bakir tada. Naravno, poludi covjek! Dobio je od vojnih vlasti poslije nekog vremena da je psihicki obolio, da je nesposoban za vojsku i hodao je po gradu s majkom pod rukom i "mahnito" gledao po nebu. Kada se pozdravis s majkom i njim, on nista ne odgovori, nego gdja. majka kaze sine moj, nista on ne zna, ne raspoznaje ljude. Jadna sam ti ja! E, zato ne mogu Bakira i nejmu slicne, koji kada kazu nije trebao da se potpise Dejton, znaju da su bili na sigurnom i da ne bi oni ratovali za Bosnu do Drine i da bi drugi ginuli. I da nekih 1000-10000 mrtvih vise ili manje, koga briga! Hvala vam, a ovo sto sam napisao svako moze posvjedociti koji zna Bakira iz rata i koji je bio u logistici smjestenoj u KMT-u. Sada nastavite pljuvati po svima, pa i po meni, jer nisam rekao ono sto vam odgovara. A glasao sam za Harisa, ali nisam za SBiH. Jer ne mogu njegove stranke, a u odnosu na Tihica i Mirnesa, on je jedini bio "normalan" izbor.
i onda si ti kao stari ratnik dao glas lepom Haretu foteljasu, a ne kolegi iz rova Komsicu...ma bjaaaaaaaazziiiiii..
Dino007

Post by Dino007 »

Svaka cast majstor!!!
Ovo za Bakira nisam znao i ne mogu da vjerujem da je glumio budalu, ali nista nije nemoguce.
Zeljko je jedini pravi Bosanac u predsjednistvu i treba covjeka podrzati. Ovi ercegovci ce sve ucinit da ga blate i da diskredituju, ali mi, obican narod to ne trebamo dozvoliti.
60% bosanaca i hercegovaca koji zive ovdje navijaju za druge, naravno susjedne zemlje, a da stvar bude jos gora mnogo je i onih koji razmisljaju kao onaj smrad: "za bosnu bi navijao jednino da igra protiv turske"!!!
To je stvarno skandalozno.
Trebali bi malo vise svi skupa voljeti ovu zemlju i sigurno bi nam u njoj bilo mnogo bolje!!!
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Necu replicirati jer sam na ovom forumu Politika sasvim slucajno i ne zelim da se duze zadrzavam, ali moram reci nesto na repliku zasto nisam dao glas Komsicu. Jednostavno, dok je god ovakav nacin glasanja, ja kao Bosnjak cu glasati za Bosnjaka. Drago mi je sto je Komsic izabran, ali bi mi bilo jos draze da je izabran samo hrvatskim glasovima. Ovako ostaje opor okus ove pobjede, jer zasto veliki "demokrata" Zlatko nije sebe kandidirao za predsjednistvo, pa onda trazio glasove Bosnjaka. Jer bi vidio koliko bi dobio glasova. I kada bi izabrali nekog drugog na celo SDP-a, ubjedjen sam da bi daleko vise ljudi dalo glas SDP-u. Ovako Bakir i Zlatko svojom pricom samo tjeraju ljude od SDP-a. A tako i je zao zbog toga, jer je to jedina spasonosna opcija za BiH. I umjesto da SDP i SDU budu sada na celu, mi imamo SDU koji se izgubio u koaliciji s BOSS-om, a SDP koji slavi pobjedu Komsica, a njih nigdje nema u ostalim semama, jer zna se kakve ce se koalicije sada praviti (SDA, ZBiH, HDZ, HDZ1990). Zalosno, ali istinito!
haris ubleha

Post by haris ubleha »

CarpeDiem wrote:Necu replicirati jer sam na ovom forumu Politika sasvim slucajno i ne zelim da se duze zadrzavam, ali moram reci nesto na repliku zasto nisam dao glas Komsicu. Jednostavno, dok je god ovakav nacin glasanja, ja kao Bosnjak cu glasati za Bosnjaka. Drago mi je sto je Komsic izabran, ali bi mi bilo jos draze da je izabran samo hrvatskim glasovima. Ovako ostaje opor okus ove pobjede, jer zasto veliki "demokrata" Zlatko nije sebe kandidirao za predsjednistvo, pa onda trazio glasove Bosnjaka. Jer bi vidio koliko bi dobio glasova. I kada bi izabrali nekog drugog na celo SDP-a, ubjedjen sam da bi daleko vise ljudi dalo glas SDP-u. Ovako Bakir i Zlatko svojom pricom samo tjeraju ljude od SDP-a. A tako i je zao zbog toga, jer je to jedina spasonosna opcija za BiH. I umjesto da SDP i SDU budu sada na celu, mi imamo SDU koji se izgubio u koaliciji s BOSS-om, a SDP koji slavi pobjedu Komsica, a njih nigdje nema u ostalim semama, jer zna se kakve ce se koalicije sada praviti (SDA, ZBiH, HDZ, HDZ1990). Zalosno, ali istinito!
:lol: ma, sta kazes, slucajno si na forumu "politika". Ja bih rekao da nisi slucajno, da si stalno ovdje, ali pod nekim drugim "nickom"... Jer, svakodnevno "citamo" novootkrivene "dobronamjerne" forumase koji papagajski ponavljaju da je spas za BiH "socijaldemokratija bez Zlatka"... :lol: ... i onda izmedju socijaldemokratije i Zlatka... zaokruze Lepog Hareta... ali poslije glasanja nema kajanja... 8)
Pazi ovo: "...Bakir i Zlatko svojom pricom samo tjeraju ljude od SDP-a..." :lol: ovakav sheet ne bi izvalio ni Fahro Radoncic...
visocicaguy

Post by visocicaguy »

Narod je rekao svoje.
haris ubleha

Post by haris ubleha »

visocicaguy wrote:Narod je rekao svoje.
Tako je. 8-)
dexcox

Post by dexcox »

uh ja konto Izetbegovic pa se prepo :)
Almironi

Post by Almironi »

haris ubleha wrote:
CarpeDiem wrote:Necu replicirati jer sam na ovom forumu Politika sasvim slucajno i ne zelim da se duze zadrzavam, ali moram reci nesto na repliku zasto nisam dao glas Komsicu. Jednostavno, dok je god ovakav nacin glasanja, ja kao Bosnjak cu glasati za Bosnjaka. Drago mi je sto je Komsic izabran, ali bi mi bilo jos draze da je izabran samo hrvatskim glasovima. Ovako ostaje opor okus ove pobjede, jer zasto veliki "demokrata" Zlatko nije sebe kandidirao za predsjednistvo, pa onda trazio glasove Bosnjaka. Jer bi vidio koliko bi dobio glasova. I kada bi izabrali nekog drugog na celo SDP-a, ubjedjen sam da bi daleko vise ljudi dalo glas SDP-u. Ovako Bakir i Zlatko svojom pricom samo tjeraju ljude od SDP-a. A tako i je zao zbog toga, jer je to jedina spasonosna opcija za BiH. I umjesto da SDP i SDU budu sada na celu, mi imamo SDU koji se izgubio u koaliciji s BOSS-om, a SDP koji slavi pobjedu Komsica, a njih nigdje nema u ostalim semama, jer zna se kakve ce se koalicije sada praviti (SDA, ZBiH, HDZ, HDZ1990). Zalosno, ali istinito!
:lol: ma, sta kazes, slucajno si na forumu "politika". Ja bih rekao da nisi slucajno, da si stalno ovdje, ali pod nekim drugim "nickom"... Jer, svakodnevno "citamo" novootkrivene "dobronamjerne" forumase koji papagajski ponavljaju da je spas za BiH "socijaldemokratija bez Zlatka"... :lol: ... i onda izmedju socijaldemokratije i Zlatka... zaokruze Lepog Hareta... ali poslije glasanja nema kajanja... 8)
Pazi ovo: "...Bakir i Zlatko svojom pricom samo tjeraju ljude od SDP-a..." :lol: ovakav sheet ne bi izvalio ni Fahro Radoncic...
e nek' si mu rek'o !
cpt.picard

Post by cpt.picard »

STA OCEKIVATI OD LIKA KOJI SE U RATU VADIO NA SIZOFRENIJU?!?!?!?!? Toliko o Bakiru. Apolitican sam max al njegova "objektivnost" zaudara ocajno. Neam nista protiv SDP-a al oni ispadose svetci. Ne znam da je ikad ista rekao protiv njih. Nek me neko ispravi ako grijesim.

Na izborima sam uzeo listic i gledam: Haris vs Tihic (bosnjacki clan). Mislim da se izbor sam od sebe namece. I ono malo sto je Tihic dobio, to je od onih okorjelih SDA-ovaca. Od dva zla, manje...
hak

Post by hak »

Šta je vama svima? Ispade sad najveći problem ove države SDP sa Lagumdžijom i evo sad Bakir :oops:
Pa zamislite da nema 60 minuta.
Ne govorite o Hayatu i Senadu koji je neki dan ugostio Silajdžića. To je bio užas.
Ali ne kriv je Bakir.
60 minuta je još jedina emisija koja se može gledati a da ti se ne prevrće želudac.
Kada vidim ko sve napada Lagumdžiju (Avaz, Tokić, Mirnes, SDA, SBiH, Duraković, Lazović, .......), da ga nema trebalo bi ga izmisliti.
A zna se i zašto ga napadaju. Jedino ih on dere momački, jedino im on prijeti da će im uzeti opljačkano. A to je ono čega se oni najviše boje. Da će doći tamo gdje im je i mjesto. U zatvor.
Nije se Hare vratio zato što mu je stalo do naroda i države, nego da on i njegova bulumenta izbjegnu zatvor. Ali strah je neopravdan. Jer dok je god ovakvog naroda, njima je banja. (jeste li vidjeli Jatine suze? :oops: )
I ne mogu shvatiti ove što kažu da će sad Hare pokazati Dodiku. Pa zar treba opet da učite? Haretova porodica je vani a vi vidite šta ćete sa svojom kada zapuca.
Jedno je sigurno: kada narod bude drugačiji, i vlast će biti drugačija. A sad nek nam je bog na pomoći. Nama koji živimo i namjeravamo i dalje živjeti ovdje.
cpt.picard

Post by cpt.picard »

A wrote:
cpt.picard wrote:Na izborima sam uzeo listic i gledam: Haris vs Tihic (bosnjacki clan). Mislim da se izbor sam od sebe namece. I ono malo sto je Tihic dobio, to je od onih okorjelih SDA-ovaca. Od dva zla, manje...
Da li malo odmakao listic od nosa, onda bi ugledao da desno postoji i lista sa hrvatskim imenima ;)

Nema veze za ovaj put, uspjelo je i bez tebe, ali drugi put - prosiri vidike 8-)
Nije mi bas nos toliki ;) Vidio sam ja. Al kontam... zaleticemo se svi na Komsica (opravdano, covjek je 1. liga) i sta ostaje? Nacionalisti opet izaberu Tihica...

Zar nije bolje ovako? Komsic - Silajdzic - Radmanovic Ili Komsic - Tihic - Radmanovic?

A f m?
Teufik iz Los Angelesa

da, naravno, a niko ga ne napada zbog kriminalnih radnji u "ars creativi", zbog otpisanog "kredita" s ekonomskog fakulteta, il sto ubire platu a studenti ga ne vide citavu godinu :oops: :oops:
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Teufik iz Los Angelesa wrote:da, naravno, a niko ga ne napada zbog kriminalnih radnji u "ars creativi", zbog otpisanog "kredita" s ekonomskog fakulteta, il sto ubire platu a studenti ga ne vide citavu godinu :oops: :oops:
Jata dobio Orlovu klisuru na 20 godina
Federalni ministar rudarstva i industrije Vahid Heco (Stranka ZAgraBiH) privrednom drustvu Jata Srebrenik izdao je rjesenje za eksploataciju kamena na lokalitetu Orlova klisura na Majevici. Ovo rjesenje vazi 20 godina i protiv njega nije dozvoljena zalba. Hamzalija Ibric Jata, glavni finansijer Stranke ZAgraBiH, vec godinama, bez ikakvog relevantnog dokumenta eksploatise kamen za kojeg strucnjaci sa Rudarsko-geoloskog fakulteta u Tuzli tvrde da je ukrasni... :D
Hajmo, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovinoooo... nikad nisi sama ti... :-D
Teufik iz Los Angelesa

kakve to veze ima sa mojim postom, pa ga citiras?

jesam li ja gdje podrzao Pihovce?

ili zbog Jatinog kriminala treba amnestirati zlatka?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

haris ubleha wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:da, naravno, a niko ga ne napada zbog kriminalnih radnji u "ars creativi", zbog otpisanog "kredita" s ekonomskog fakulteta, il sto ubire platu a studenti ga ne vide citavu godinu :oops: :oops:
Jata dobio Orlovu klisuru na 20 godina
Federalni ministar rudarstva i industrije Vahid Heco (Stranka ZAgraBiH) privrednom drustvu Jata Srebrenik izdao je rjesenje za eksploataciju kamena na lokalitetu Orlova klisura na Majevici. Ovo rjesenje vazi 20 godina i protiv njega nije dozvoljena zalba. Hamzalija Ibric Jata, glavni finansijer Stranke ZAgraBiH, vec godinama, bez ikakvog relevantnog dokumenta eksploatise kamen za kojeg strucnjaci sa Rudarsko-geoloskog fakulteta u Tuzli tvrde da je ukrasni... :D
Hajmo, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovinoooo... nikad nisi sama ti... :-D
ne siri dezinformacije :D to je prosto nemoguce :D de suti tamo,ti ces tako o jednoj postenoj,uglednoj stranci da pises :D :D :D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Teufik iz Los Angelesa wrote:kakve to veze ima sa mojim postom, pa ga citiras?

jesam li ja gdje podrzao Pihovce?

ili zbog Jatinog kriminala treba amnestirati zlatka?
Pa, Teufice, ja koliko znam, a ispravi me ako grijesim, Zlatko je najglasniji kada u Skupstini treba donijeti Zakon o oduzimanju nezakonito stecene imovine, najglasniji je da se ispita porijeklo svacije imovine... Sta si imao, sta danas imas, kako si to zaradio... Znaci, vrlo lako mozemo otkriti ko ima oraha u dzepovima... treba samo da se podrzi Zlatko u skupstini, pa ako je Zlaja lopov - neka visi... Ali, cini mi se da SDA-SZBiH vecina svaki put odbije prijedlog druga Zlaje... :roll:
Post Reply