većina izabra
Bakir Izetbegovic Predsjednik
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
i šta sad reći o Bošnjacima kao glasačima
većina izabra

većina izabra
- spreca
#27 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
komi wrote:i šta sad reći o Bošnjacima kao glasačima
većina izabra![]()
![]()
sjeba nas selo kroz Sericeve centrale u mejtefima
- Jack Be Nimble
#28 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Zar nije Komsic bosnjacki predsjednik 
- spreca
#29 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Jack Be Nimble wrote:Zar nije Komsic bosnjacki predsjednik
boli nas qrac mi imamo dva preCjednika
-
reklimov
#30 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Bošnjački narod je i ovaj puta imao mogućnost da izabere dva predstavnika u predsjedništvu, i koga je izabrao? Jednog kafanskog kabadahiju kome ne bih ne mjesto sekretara u nekoj nazabačenijoj općini povjerio i kamufliranog Ahmedinedžada.
Hvala Budi što nismo u mogućnosti da i trećeg izaberemo, pretpostavljam da bi se ostaloj dvojici tada i onaj slavuj pridružio. Kod ovog naroda pali samo Tito i Alah, .......
I sam sam iz reda Bošnjaka i mislim da bi nam najpametnije bilo da na idućim izborim auopće više ne izlazimo.
Hvala Budi što nismo u mogućnosti da i trećeg izaberemo, pretpostavljam da bi se ostaloj dvojici tada i onaj slavuj pridružio. Kod ovog naroda pali samo Tito i Alah, .......
I sam sam iz reda Bošnjaka i mislim da bi nam najpametnije bilo da na idućim izborim auopće više ne izlazimo.
Last edited by reklimov on 04/10/2010 09:00, edited 2 times in total.
- mrtva kokoš
#31 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
mislim da si zbog skoro 500.000 ljudi zasluzio put oko svijeta...reklimov wrote:Bošnjački narod je i ovaj puta imao mogućnost da izabere dva predstavnika u predsjedništvu, i koga je izabrao? Jednog kafanskog kabadahiju kome ne bih ne mjesto sekretara u nekoj nazabačenijoj općini povjerio i kamufliranog Ahmedinedžada.
Hvala Budi što nismo u mogućnosti da i trećeg izaberemo, pretpostavljam da bi se ostaloj dvojici tada i onaj slavuj pridružio. Kod ovog naroda pali samo Tito i Alah, jebali vas oni stoko nazadana.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#32 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Isto dva, oba iz SDP-aspreca wrote:Jack Be Nimble wrote:Zar nije Komsic bosnjacki predsjednik
boli nas qrac mi imamo dva preCjednikakoliko imate vi
![]()
![]()
Kod naske je bar multi-kulti
a kod njih unitarizam
-
reklimov
#33 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
izvinjavam se što sam tako vulgaran bio, ali ova skolonost idealiziranju i preuveličavanju nečijeg lika i djela će nas u propast odvesti.
- ultima_palabra
#34 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Veliko iznenađenje za mene, mislio sam da je Silajdžić zicer... očigledno se njegovo i Komšićevo biračko tijelo podudaraju, mada nije tako izgledalo. Žali Bože onolikih medija koje je upregao...
Tihić se sigurno nasekirao, mislim da je očekivao ubjedljiv poraz Bakira, i da se konačno riješi njegovog utjecaja i Alijine sjene nad SDA... preračunao se
Tihić se sigurno nasekirao, mislim da je očekivao ubjedljiv poraz Bakira, i da se konačno riješi njegovog utjecaja i Alijine sjene nad SDA... preračunao se
- Saray_li
#35 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
OVCE
Kako on može pobjediti? Ko za njega glas?
Oj zemljo indijo!!!
Oj zemljo indijo!!!
-
malischa
#36 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
NightSkyWalker wrote:Ako si glasao za hrvatskog clana predsjednistva, onda se ne buni ko je izabran za bosnjackog.Brisbane wrote:MAlo bijase 20 godina. Kolko znam samo je Kastro vlado duze.
Jesmo stoka![]()
![]()
![]()
Ne kanim se vracati do pemzije
upravo tako. sve i jedan
-
(ne)forumas
#37 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Mozemo reci to da smo do sljedecih izbora spremni na to da imamo jednog predsjednika umjesto 3, jer je narod prepoznao u Zeljku nekoga ko zastupa ne nacionalne vec interese BiH. Tako da mozemo reci da narod polako ali sigurno dolazi tobe...komi wrote:i šta sad reći o Bošnjacima kao glasačima
većina izabra![]()
![]()
- velikibrnjo
#38 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
spreca wrote:Jack Be Nimble wrote:Zar nije Komsic bosnjacki predsjednik
boli nas qrac mi imamo dva preCjednikakoliko imate vi
![]()
![]()
Ali sad stvarno ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da je bakir pobijedio
Isto neki los vic!
- Komšinica
#39 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Narod je odlučio, NAROD ZNA! Ovoj državi ne trebaju promjene, i glasalo se u skladu s tim... i dalje želimo siromaštvo, kriminal, korupciju, nezaposlenost, jad, bijedu, nacionalizam... I niko nek' se ne žali, sami su birali.
Ljudi kad žele promjene valjda ne glasaju za iste. Valjda bi tako trebalo biti...
Kakvi mi i promjene...
Ljudi kad žele promjene valjda ne glasaju za iste. Valjda bi tako trebalo biti...
Kakvi mi i promjene...
-
gurabija78
#40 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
nije da nesto imam simpatija i za SDA i za Alijinog malog, ali ko bi to bi bolji? Fahro mozda?
po meni nije bilo pravog muslimanskog kandidata uopste, zato Komsic i jest odnio glasove.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#41 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ja ne mogu vjerovati za bakira
koja smijurija
koja smijurija
- spreca
#42 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ma ja u u to necu vjerovati sljedece 4
gooooodine
-
malischa
#43 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
nije smijurija. bosnjaci su odlucili da izrade hrvate, i glasali za komsica. zato nisu izradili samo hrvate, nego i sami sebe
- jorgan
#44 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
(ne)forumas wrote:Mozemo reci to da smo do sljedecih izbora spremni na to da imamo jednog predsjednika umjesto 3, jer je narod prepoznao u Zeljku nekoga ko zastupa ne nacionalne vec interese BiH. Tako da mozemo reci da narod polako ali sigurno dolazi tobe...komi wrote:i šta sad reći o Bošnjacima kao glasačima
većina izabra![]()
![]()
pa i vrijeme je bilo ... al samo ne znam sto ce im SDA ..kako mogu glasati za nekoga a samo se zale i strajkuju ( zbog te vlasti) i opet glassaju za njih ....smijesno
- spreca
#45 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
gurabija78 wrote:nije da nesto imam simpatija i za SDA i za Alijinog malog, ali ko bi to bi bolji? Fahro mozda?po meni nije bilo pravog muslimanskog kandidata uopste, zato Komsic i jest odnio glasove.....
Silajdzic
- Vares City
#46 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
,......S konja na magarca
Ko zna,mozda ce nam arhitekta kompletirati escajg,..kasike imamo
Ko zna,mozda ce nam arhitekta kompletirati escajg,..kasike imamo
- Komšinica
#47 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Slažem se da nije bilo pravog bošnjačkog kandidata, ali od tri zla čini mi se da je Izetbegović najveće zlo. Ja zaista ne znam kako su ljudi moglo glasati za njega. Ne da sam se iznenadila sinoć kad sam čula da je pobijedio, nego je bilogurabija78 wrote:nije da nesto imam simpatija i za SDA i za Alijinog malog, ali ko bi to bi bolji? Fahro mozda?po meni nije bilo pravog muslimanskog kandidata uopste, zato Komsic i jest odnio glasove.....
-
Rahat Lokum
#48 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Da smo na dnu vec 20 godina to znam i svi oni koji iole razmisljaju svojom glavom, ali da smo se ukopali u mulj i ukopavamo dublje to nisam ocekivao.Definitivno ovaj narod nema apsolutno nikakve sanse da se iscupa iz gliba 
- spreca
#49 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Komšinica wrote:Slažem se da nije bilo pravog bošnjačkog kandidata, ali od tri zla čini mi se da je Izetbegović najveće zlo. Ja zaista ne znam kako su ljudi moglo glasati za njega. Ne da sam se iznenadila sinoć kad sam čula da je pobijedio, nego je bilogurabija78 wrote:nije da nesto imam simpatija i za SDA i za Alijinog malog, ali ko bi to bi bolji? Fahro mozda?po meni nije bilo pravog muslimanskog kandidata uopste, zato Komsic i jest odnio glasove.....
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pobijedio je reis Seric a Bake ce biti samo v.d..iskreno receno niti sanjati nisam mogao ovakav rezultat a ovoga sam se naaaaj vise bojao,gore nije moglo
- Vares City
#50 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Hare,kakav god da je bolji je od Alijinog malogspreca wrote:gurabija78 wrote:nije da nesto imam simpatija i za SDA i za Alijinog malog, ali ko bi to bi bolji? Fahro mozda?po meni nije bilo pravog muslimanskog kandidata uopste, zato Komsic i jest odnio glasove.....
Silajdzic