Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
Ripicipi

#2401 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Ripicipi »

SkyLimit wrote:Bakir u novoj epizodi "Srbin možeš biti ti", sada vraća stope pravoslavnog teroriste u Sarajevo
Izetbegović sa Tanovićem i Dimitrijevićem: Stope Gavrila Principa ponovo u Sarajevu

smrdim/vijest/izetbegovic ... evu-232141

Nevjerovatno šta radi čovjek.

Mehmed Spaho je bio najveći bošnjački političar do sada, kažu da su ga otrovali jer su znali da srpsko - hrvatski sporazum "Cvetković - Maček" o podjeli BiH nikada ne može proći dok je on živ, a za Bakira ja mislim da velikosrbi i velikohrvati budno paze da mu se nedaj Bože šta ne desi.
Joj haj nemoj o istoriji i klalifikacijam ziv bio.
Uostalom te stope su u Sa. a ja kako znam ti nemas nikakve veze sa Sarajevom.
seln

#2402 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by seln »

Ripicipi wrote:
SkyLimit wrote:Bakir u novoj epizodi "Srbin možeš biti ti", sada vraća stope pravoslavnog teroriste u Sarajevo
Izetbegović sa Tanovićem i Dimitrijevićem: Stope Gavrila Principa ponovo u Sarajevu

smrdim/vijest/izetbegovic ... evu-232141

Nevjerovatno šta radi čovjek.

Mehmed Spaho je bio najveći bošnjački političar do sada, kažu da su ga otrovali jer su znali da srpsko - hrvatski sporazum "Cvetković - Maček" o podjeli BiH nikada ne može proći dok je on živ, a za Bakira ja mislim da velikosrbi i velikohrvati budno paze da mu se nedaj Bože šta ne desi.
Joj haj nemoj o istoriji i klalifikacijam ziv bio.
'eroj, a ne terorista.
Ripicipi

#2403 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Ripicipi »

seln wrote: 'eroj, a ne terorista.
JThomas

#2404 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by JThomas »

seln wrote:Stvarno, nesto smo gadno zgrijesili, pa nam je glavni ovaj srbin turskog porijekla.
npr. demokratski ga izabrali direktnim glasanjem... :mrgreen:

jebiga.
SkyLimit

#2405 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by SkyLimit »

Ripicipi wrote: Joj haj nemoj o istoriji i klalifikacijam ziv bio.
Trebao si i onima stotinama što su izginuli 1995. u pokušaju deblokade Sarajeva izvana reći na vrijeme da nemaju nikakve veze sa gradom, što će oni tu ikako.

Ja koliko znam, Sarajevo je i moj glavni grad, Bakir član predsjedništva iz reda mog naroda i imam sva pravo ovog Svijeta da negodujem. To da je Princip bio terorista nije moj lični pogled, to je činjenica, kako bi danas bio okarakterisan čovjek koji bi počinio atentat na visokog političara jedne države?

Teško je zaista naći da politički nešto pozitivno dolazi iz Sarajeva, na jednoj strani imaš "Selam Alejk" Zahiragiće predstavnike postratne generacije a s druge strane starije nostalgičare za dobrim vremenima uče Miloša iz Crne Gore i Gorskog vijenca u obaveznoj literaturi, ne želim ni u prolazu sresti ni jedne ni druge.
JThomas

#2406 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by JThomas »

pa vala zavisi i čiji je čovjek i čiji je političar... :mrgreen:
Ripicipi

#2407 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Ripicipi »

SkyLimit wrote:
Trebao si i onima stotinama što su izginuli 1995. u pokušaju deblokade Sarajeva izvana reći na vrijeme da nemaju nikakve veze sa gradom, što će oni tu ikako.

Ja koliko znam, Sarajevo je i moj glavni grad, Bakir član predsjedništva iz reda mog naroda i imam sva pravo ovog Svijeta da negodujem. To da je Princip bio terorista nije moj lični pogled, to je činjenica, kako bi danas bio okarakterisan čovjek koji bi počinio atentat na visokog političara jedne države?

Teško je zaista naći da politički nešto pozitivno dolazi iz Sarajeva, na jednoj strani imaš "Selam Alejk" Zahiragiće predstavnike postratne generacije a s druge strane starije nostalgičare za dobrim vremenima uče Miloša iz Crne Gore i Gorskog vijenca u obaveznoj literaturi, ne želim ni u prolazu sresti ni jedne ni druge.
Koji je okupirao tvoju zemlju :-)

Da li bi ti Bosnjo koji je ubio Milosevica na Grbavici bio terorista?
Last edited by Ripicipi on 19/01/2017 22:29, edited 2 times in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2408 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by _BataZiv_0809 »

Da je neko rokno Milosevica npr? :D
SkyLimit

#2409 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by SkyLimit »

Ripicipi wrote:

A atentator se zalagao za nezavisnu Bosnu i Hercegovinu?

_BataZiv_0809 wrote:Da je neko rokno Milosevica npr? :D
Od svih koji suptilno na svakoj temi podilaze velikosrpstvu, ja mislim da da ti to najbolje radiš. Ozbiljno, bio bi dobar obavještavac, talenat je očit.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2410 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by _BataZiv_0809 »

Jelde?
badalpur

#2411 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by badalpur »

FreakyStyley wrote:Ja najozbiljnije mislim da price o Bakirovoj nesposobnosti, pasivnosti, manjku politicke vjestine, "on samo hoce da pljacka i obezbijedi sebe i svoje, da sacuva vlast" itd. vise nemaju mjesta. Covjek je ocigledno prodan. Izdajnik i Cetnicko-Ustaski igrac. Ne radi se ovdje vise o pasivnosti, nesposobnosti i zelji za vlascu - ovo sto on i njegovi rade se samo moze nazvati opstrukcijom, prodajom, izdajom i konspiracijom sa neprijateljima.
Apsolutno si u pravu. Drago mi je da ima još ljudi koji prepoznaju pravo stanje stvari. Pitanje je sad sta nam je činiti, hocemo li uspjeti spasiti ovu zemlju, kako ljudima otvoriti oči? Mene je naprosto strah.
ultima_palabra

#2412 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ultima_palabra »

Ripicipi wrote:

Pa sklizak je to teren... da li je Vlado Černozemski bio terorista? Turčin koji je roknuo ruskog ambasadora?
seln

#2413 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by seln »

Ripicipi wrote:
SkyLimit wrote:

Vecina naroda je posmatrala tu "okupaciju" pozitivno. Sad, sto bi srbi radije da je Bosnu okupirala smrdija... do njih je.
Banksy

#2414 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Banksy »

Balon...

...informirao o ideji ponovne izrade...
seln

#2415 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by seln »

Banksy wrote:Balon...

...informirao o ideji ponovne izrade...
Probni, dapace...
Drvosjeca iz Dejcica

#2416 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Neki dan komentarišem sa kolegom zadnja dešavanja, pita me zašto Bakir ne reaguje. Pa reko reaguje, u okvirima koje mu funkcija i zakon dopuštaju. Dodik samo čeka da bakir odreaguje mimo zakona i ustava da ovaj može krenuti u svoj krvavi pir. Bakir je u vrlo, vrlo, vrlo zajebanoj situaciji, ne smije povući niti jedan protu ustavan potez za razliku od Dodika, manevarski prostor mu je vrlo uzak zbog nadležnosti.
Alfons Kauders

#2417 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Alfons Kauders »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Neki dan komentarišem sa kolegom zadnja dešavanja, pita me zašto Bakir ne reaguje. Pa reko reaguje, u okvirima koje mu funkcija i zakon dopuštaju. Dodik samo čeka da bakir odreaguje mimo zakona i ustava da ovaj može krenuti u svoj krvavi pir. Bakir je u vrlo, vrlo, vrlo zajebanoj situaciji, ne smije povući niti jedan protu ustavan potez za razliku od Dodika, manevarski prostor mu je vrlo uzak zbog nadležnosti.
Pa koji je onda kurac u politici?

Mislim, koja mu je svrha? Sta ce nam?

Isto kao da napises da Dzeko ne moze startat drugog igraca, jer jebiga, morebit sudija svira faul? A drugi timovi sve sami Hadzialagici...
Adriatic

#2418 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Adriatic »

Precjenjujete ovog Sebijinog papučara.
On je tu samo da grabi koliko i dokle može.
Alfons Kauders

#2419 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Alfons Kauders »

Adriatic wrote:Precjenjujete ovog Sebijinog papučara.
On je tu samo da grabi koliko i dokle može.
Ovo mu dobro dodje da naivni pomisle kako se iza njegovih postupaka krije neki plan ili strategija, jer je to lakse nego se pomiriti s cinjenicom da prvi u Bosnjaka umjesto sivih celija ima stozinu slame.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2420 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by hrasno38 »

KAKO JE ALIJA IZETBEGOVIĆ ZADRŽAVAO EMBARGO ARMIJI REPUBLIKE BiH I DOPUSTAO DA BOSNJACI GINU NENAORUŽANI!?

http://dzezar.com/9197-2/

http://www.nytimes.com/1994/09/28/world ... bargo.html

Polako ce sve kad tad da ispliva!!!
tandmand

#2421 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by tandmand »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Neki dan komentarišem sa kolegom zadnja dešavanja, pita me zašto Bakir ne reaguje. Pa reko reaguje, u okvirima koje mu funkcija i zakon dopuštaju. Dodik samo čeka da bakir odreaguje mimo zakona i ustava da ovaj može krenuti u svoj krvavi pir. Bakir je u vrlo, vrlo, vrlo zajebanoj situaciji, ne smije povući niti jedan protu ustavan potez za razliku od Dodika, manevarski prostor mu je vrlo uzak zbog nadležnosti.
Mnogo stvari se može uraditi u skladu sa zakonom a vanistitucionalno. Šta je Hrvatski Narodni Sabor na čelu sa Božom Ljubičem i Čovićem?
Hrvatski narodni sabor (HNS) je krovna organizacija hrvatskih bosanskohercegovačkih političkih stranaka
U stvari parlament Herceg-Bosne registrovan kao NVO.

Ali tanki su u SDA da se sjete i odrade tako nekih stvari. Neka čekaju i čuče, molitvom protiv disolucije BiH ... :run:
palermo

#2422 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by palermo »

tandmand wrote: Mnogo stvari se može uraditi u skladu sa zakonom a vanistitucionalno. Šta je Hrvatski Narodni Sabor na čelu sa Božom Ljubičem i Čovićem?
Hrvatski narodni sabor (HNS) je krovna organizacija hrvatskih bosanskohercegovačkih političkih stranaka
U stvari parlament Herceg-Bosne registrovan kao NVO.

Ali tanki su u SDA da se sjete i odrade tako nekih stvari. Neka čekaju i čuče, molitvom protiv disolucije BiH ... :run:
Nije zar da prizivaš da počnemo djelovati vaninstitucionalnih okvira. Umjesto kroz državu ta pravimo privid institucija kao što je HNS.

Da zakoljemo kravu i onda od nje napravimo čimbur za dvoje ljudi taman za doručka.

Rekoh već jednom, koji konglomerat različitih ideja i stavova na ovom forumu ujedinjenih samo u stavovima spram Bakira.....
JThomas

#2423 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by JThomas »

pa zaista djeluje da se svi sa iq iznad 80 slažu da je bakir kloc. i oni koji od fudbala do kućnih ljubimaca ne mogu ništa drugo da se slože. državnički, spaja nespojivo.
palermo

#2424 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by palermo »

Ma rekoh li...

Jedino se razlikuju u viđenjima njegovih grešaka i klocovštine.

Ovi zbog jednog, drugi zbog potpuno suprotnog, treći zbog nečeg četvrtog, a četvrti zbog nečeg trećeg koje nema veze ni sa čim.
tandmand

#2425 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by tandmand »

palermo wrote: Nije zar da prizivaš da počnemo djelovati vaninstitucionalnih okvira. Umjesto kroz državu ta pravimo privid institucija kao što je HNS.

Da zakoljemo kravu i onda od nje napravimo čimbur za dvoje ljudi taman za doručka.

Rekoh već jednom, koji konglomerat različitih ideja i stavova na ovom forumu ujedinjenih samo u stavovima spram Bakira.....
HNS nije uopšte privid bilo kakve vrste. Sve što se na HNS dogovori ide u institucije države. Sa kim se Bakir dogovara? Sa Zukićem, Selmanom, Sarajlićem ...
Post Reply