Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
__Phoenix__

#2326 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by __Phoenix__ »

Rugala se šerpa loncu ukratko...
Matzan

#2327 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Matzan »

PRIZNANJE OD EMINENTNIH FITNES TRENERA: Izetbegović na prestižnoj listi "naj-fit" državnika svijeta

Health Fitness revolution objavio je a istaknuti fitness trener Samir Bečić sastavio listu najfit državnika svijeta, a na njoj se našao i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

U opisu profila Bakira Izetbegovića navodi se da svakodnevno šeta 3-5 kilometara, skija na sarajevskim planinama i pridržava se balansirane ishrane.

Na listi su se našli i Vladimir Putin, Justin Trudeau premijer Kanade, Benjamin Netanyahu, kralj Abdullah II iz Jordana, kralj Felipe iz Belgije i mnogi drugi svjetski državnici.

Image
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/438 ... ijeta.html
XXS

#2328 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by XXS »

Ma njega Sebija hrani. Dobro nije kost i koza.
Acid25

#2329 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Acid25 »

Haman2 wrote:
Latić: Bakire, ti si mali prst "tajne ruke" koja će raskomadati Bosnu!
Zašto se to jednostavno ne preimenuje u The Šćepo Times? Pošto uživaju da mu ližu stopala, red je da malo bolje naplate uslugu.
A mogli bi i potpisati ugovor sa Infowars. Vidim vole sjediti na wc šolji i tražiti masonsku simboliku na flaši od šampona.

A što se tiče Baketa. Poštedite nas više tih illuminati confirmed sranja.
On je jednostavno nesposoban, kao i većina jadnika koji se pokušavaju nametnuti kao neka alternativa Bošnjacima. Pljuc :oops:
A pored ovih prikaza, sa kojima bi kao trebali graditi građansku državu, i Gandhi bi davno pobudalio...
Haman2

#2330 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Haman2 »

Latic radi za Radoncica a protiv Bakira. Radoncic je isti igrac. On bi to potpisao iz trka i stavio kamen na kapak, za razliku od Bakira koji trazi drugo rjesenja ali tezi istom cilju kao i Radoncic na zadovoljstvo Dodika i Covica. Oni ga zele predstaviti kao zastitnika BiH i Bosnjaka i velikog protivnika Rep. Srpske. U tom cilju su i sva njihova prepucavanja.
Last edited by Haman2 on 08/01/2017 17:44, edited 1 time in total.
JThomas

#2331 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by JThomas »

ovim tempom ekonomskog odlaska iz bosne i hercegovine četnika za 25-30 godina neće više ni biti u njoj. bošnjaci će potrajati možda 50ak :roll: :lol:

dodikova vlast je srbe u ekonomski uništenoj bih dovela u još malo ekonomski uništeniji položaj, a što je valjalo uspjeti.

a i četnike su prevarili što se tiče obećanih ciljeva. obećane su radnje na čaršiji, a ostali su na palama i sokocu i u lukavici, obećana je velika srbija, a nje neće biti...
emmir1

#2332 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by emmir1 »

tandmand wrote:
emmir1 wrote:Da li ćemo više dobit ili izgubit?
Sa Dodik@Čović politikom koja ima strateške ciljeve zacrtane na temeljima Milošević@Tuđmanm, gubitak je zagarantovan. Bakir im mora stati na ćupriji, što on propušta, daje im ustupke "da bi zavolili BiH", oni se namire i nastavljaju preko mosta. Bakir je prema separatistima i suviše susretljiv, nadajući se da će izbjeći konflikt, on jednostavno nema odgovora na njihovu politiku. Što je mekši, oni ga više na kulturan način gaze. Ako se suprotstavi jedva dočekaju da imaju izgovor za konflikt većeg inteziteta. Bakir posredno Dodiku@Čovću daje financijsku podršku za agresiju na BiH. Da nije u motelu "Barka"potpisao kreditni aranžman s MMF-om gdje bi danas bio Dodik? Da li bi Čović bio ovako jak da je na vrijeme stao u kraj kladionicama? Status Quo period, gdje je visoki predstavnik čuvao BiH a SDA se bavio korupcijom je nepovratno završio. Ostalo je samo pitanje da li će Bakir gledati mirni raspad zemlje sa obiljem blokada, po kiparskom scenariju ili će organizirati neki otpor koji neće biti kao ´92, jer je korupcija u mnogima ubila taj neki bosanski ponos. Niko od onih "koji se nisu snašli" ne želi biti u BiH u ovome periodu rahat patnje a kamo li da nešto brani u slučaju sukoba. Trebaju opet proći još jedan krug rata i postratnog perioda pod vodstvom SDA? Bakir treba po hitno da uradi "perestrojku" ... inače loše nam se piše svima.

Da, dobro rečeno.

No šta je radit, prestat se povlačit pod ofanzivom Čovica i Dodika i krenut u kontraofanzivu.

To će značit velike nestabilnosti, dovest sve do sukoba?

Možda drugog rješenja i nema.

Onda će oni biti na potezu, popustiti ili ući u rat
SkyLimit

#2333 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by SkyLimit »

Kad se već uputio u neizvjesnost sa diranjem 9. januara i sad nema pojma kako da se izvuče od toga, nema više nazad, evo mu besplatan savjet od mene:

Nek proglasi novu Armiju RBiH koji bi organizacijski bila znatno manje glomazna od orginalne. Nek se u vojsci uspostavi sistem nekoliko ofanzivnih, vrhunski obučenih i opremljenih brigada, nazvat ćemo ih elitnim a što ostane nek budu popularni linijaši.

Te brigade ne bi bile pretjerano brojne, 1000 - 1500 odabranih momaka i popunjene po regionalnom principu sa sjedištem u najvećem gradu regije, recimo:

1. Elitna brigada Sarajevo
2. Elitna brigada Sarajevo
3. Elitna brigada Tuzla
4. Elitna brigada Tuzla
5. Elitna brigada Zenica
6. Elitna brigada Mostar
7.Elitna brigada Bihać

Ljudstvo bi popunilo 10 000 najspremnijih i najhrabrijih probosanskih osoba ove planete. Dide Bakire, beretku nakrivi.

Za povećanje morala nek obeća ljudima da neće biti politike, kalkulisanja i taktiziranja kao kod babe mu("bolje pritiskati Vitez nego ga zauzezi") već idemo čisto vojnički, koga možemo skršiti kršimo ga pa šta bude.
kudrilo

#2334 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kudrilo »

Treba kirbi čestitati današnji praznik, ima veliki doprinos u istom.
svjezi_ustipak

#2335 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by svjezi_ustipak »

SkyLimit wrote:Kad se već uputio u neizvjesnost sa diranjem 9. januara i sad nema pojma kako da se izvuče od toga, nema više nazad, evo mu besplatan savjet od mene:

Nek proglasi novu Armiju RBiH koji bi organizacijski bila znatno manje glomazna od orginalne. Nek se u vojsci uspostavi sistem nekoliko ofanzivnih, vrhunski obučenih i opremljenih brigada, nazvat ćemo ih elitnim a što ostane nek budu popularni linijaši.

Te brigade ne bi bile pretjerano brojne, 1000 - 1500 odabranih momaka i popunjene po regionalnom principu sa sjedištem u najvećem gradu regije, recimo:

3. Elitna brigada Tuzla
4. Elitna brigada Tuzla
5. Elitna brigada Zenica
6. Elitna brigada Mostar
7.Elitna brigada Bihać

Ljudstvo bi popunilo 10 000 najspremnijih i najhrabrijih probosanskih osoba ove planete. Dide Bakire, beretku nakrivi.

Za povećanje morala nek obeća ljudima da neće biti politike, kalkulisanja i taktiziranja kao kod babe mu("bolje pritiskati Vitez nego ga zauzezi") već idemo čisto vojnički, koga možemo skršiti kršimo ga pa šta bude.

samo daj datum kad vi ovo planirate da mi koji smo dobro upamtili prosli rat osnivanje gledamo odnekud iz inostranstva.

sa srecom vam bilo specijalci.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2336 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by japin_mutapi »

ustat, pa spomenut
jefferson

#2337 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by jefferson »

svjezi_ustipak wrote:
SkyLimit wrote:Kad se već uputio u neizvjesnost sa diranjem 9. januara i sad nema pojma kako da se izvuče od toga, nema više nazad, evo mu besplatan savjet od mene:

3. Elitna brigada Tuzla
4. Elitna brigada Tuzla
5. Elitna brigada Zenica
6. Elitna brigada Mostar
7.Elitna brigada Bihać

samo daj datum kad vi ovo planirate da mi koji smo dobro upamtili prosli rat osnivanje gledamo odnekud iz inostranstva.

sa srecom vam bilo specijalci.
Ja sam tamo 2005 skontao da je ovo sve bolje gledat iz inostranstva. Ne do bog, bliza familija u slucaju da ovi internet ratnici pokusaju ustati sa kauca i nesto napraviti, uvijek moze kod mene.
Prije nego sto krenu u avanturu mzoda da probaju kafu od lece, kuvajtsko konzervisano meso, americki MRE iz vijetnamskog rata (doduse one cokoladice su bile bombe).
SkyLimit

#2338 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by SkyLimit »

Ja iskreno ne znam zašto vi iz inostranstva uopće i pišete i pametujete na bosanskom forumu
jefferson

#2339 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by jefferson »

SkyLimit wrote:Ja iskreno ne znam zašto vi iz inostranstva uopće i pišete i pametujete na bosanskom forumu
Valjda zato sto kada predjes granicu i dalje si dravljanin te drzave.
Znam da je to za tebe koncept koji je tesko shvatiti, ali probaj.
SkyLimit

#2340 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by SkyLimit »

jefferson wrote:
SkyLimit wrote:Ja iskreno ne znam zašto vi iz inostranstva uopće i pišete i pametujete na bosanskom forumu
Vaše demokratsko pravo. Kao i moje da se uopće ne osvrćem na postove i duhovite doskočice izvjesnih novokomponovanih Francuza, Amerikanaca, Skandinavaca i ostalih, totalno nebitno šta takvi misle.
jefferson

#2341 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by jefferson »

SkyLimit wrote:
jefferson wrote:
Vaše demokratsko pravo. Kao i moje da se uopće ne osvrćem na postove i duhovite doskočice izvjesnih novokomponovanih Francuza, Amerikanaca, Skandinavaca i ostalih, totalno nebitno šta takvi misle.
Bavi se ti skupljanjem elitnih brigada dijete.
JThomas

#2342 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by JThomas »

ako ćemo pošteno, na forumu puno više vi iz dijaspore skupljate elitne odrede... :mrgreen: (ne ti)
kudrilo

#2343 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kudrilo »

Ne znam je li ko zapazio do sad onog Mehmeda Hadzica na klix komentarima. Nije normalan covjek, bukvalno na svaku vijest vrijedja na sve moguce nacine svakog ko napise bilo sta protiv Bakira. I dugo traje u tome vec. A tuzno je meni vala i da klix to isto dopusta, jer covjek nista ne pise argumentovano, vec samo psuje i vrijedja ove koji protiv Bakira kazu nesto.
Ludzak

#2344 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Ludzak »

Bake vjerovatno sa svojim zetom slavi današnji dan.
PM72

#2345 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by PM72 »

3. Elitna brigada Tuzla
4. Elitna brigada Tuzla
5. Elitna brigada Zenica
6. Elitna brigada Mostar
7.Elitna brigada Bihać

Bolje ih nazvati "litne" brigade jer kad bi osjetili prvu granatu - bilo bi litanja i sraćke na sve strane.Ja petardu ne volim čut' da drekne,odmah mi nekako ružno.
bosan

#2346 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by bosan »

Od Baketove vladavine jedini napredak i to ogromni napravila je Sebija :kiss:
kudrilo

#2347 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kudrilo »

Što je najgore, žutom ovo i odgovara sve. Svjestan da Dodiku ne može ništa (jer je glup i nesposoban), interese je prebacio na interese lične prirode, za sebe i stranku, tako da je danas ovaj praznik ojačao povjerenje Bakirovih glOsača na račun njihovih emocija i mržnje.
SkyLimit

#2348 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by SkyLimit »

Kako recipročno: Što Bakir više popušta Čoviću ovaj sve glasnije traži povratak zločinačke paradržave tkz. Herceg - Bosne. Ako sam ja shvatio da ovi traže SVE, džabe im popuštati kad neće ništa manje od tkz. Herceg - Bosne, kako to da bošnjački član predsjedništva to nije skontao?

Ja ga nisam izabrao, a zapitao bih se da sam na mjestu onih što jesu.
Innovation

#2349 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Innovation »

bosan wrote:Od Baketove vladavine jedini napredak i to ogromni napravila je Sebija :kiss:
:lol:
Sanjarko

#2350 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Sanjarko »

PM72 wrote:
Bolje ih nazvati "litne" brigade jer kad bi osjetili prvu granatu - bilo bi litanja i sraćke na sve strane.Ja petardu ne volim čut' da drekne,odmah mi nekako ružno.
Ne volim ni ja petardu cut uvijek me trzne al gledat ne znam ne mogu da odolim nesto.
Ne znam tak sam ko maksum gledo direkt pogodak mljekare u zenici od jna avijacije i vidio zelen bljesak.
Niko mi nije vjerovao da sa zelen bljesak vidio, ludim me pravili.
Inace me ludim prave, jesam lud al ne znam jesam li bas glup.
Mozda sam i lud i glup, pa mi se pricinio zelen bljesak od bombe.

:D Vaka neka boja bljeska bila, mozda malo tamnija.
Post Reply