njuskalo wrote:Tip je totalni idiot posto!!!
Ako je i bio dobar u startu, davno je izgubio svaku mjeru stvari, prosto iritira nadobudnoscu i prepotencijom. Eto zadnje emisije od sinoc kad komentarise Ivu Komsica! Uglavnom sad mu ni on ne valja, al fol je u tome sto on nema nikakvih valjanih argumenata protiv tog covjeka i onda poseze za niskim udarcima tipa: "Kiseljacki pcelar".
Mangup prosto zaziva da ga neko kroz sake propusti...
A onda ce rec kako nema slobode novinarstva

Gledao sam i ja sinoc, kako je Bakir Komsica, na stvarno prljav nacin izvrijedjao, nakon sto je komsic poslao otvoreno reagovanje na izjednacavanje agresora sa bh patriotama u njegovim emisijama. Kao sto neko ranije rece, Bakir je izgubio kompas. I meni je bio simpatican upocetku, ali sad je stvarno postao nula...
Bakir, nije ni jednom pobio Komsiceve argumente, nego je nasao neki stenogram iz predsjednistva u kojem komsic, navodno trazi da mu se uvede struja?!
Kakve veze ima struja sa Komsicevim reagiranjem, to samo Bog dragi zna...A onda ga je poceo vrijedjati da je pcelar i tako to...Boze sacuvaj.
Sramota je da se neko tako odnosi prema ratnom clanu BH predsjednistva. Komsic je heroj, a Bakir je ipak samo prepoznatljiva po hrapavom glasu