Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-
zulfo
#151 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Sjećam se ko kroz maglu čovjek je nezavisni novinar(sada vidimo koliko-perjanica SDP-ea)
Za vrijeme njegovog nezavisnog novinarstva mnogi ugledeni bošnjaci su skinuti sa funkcija(po čijem nalogu-prosudite sami)
Koga zaista podržava SDP ako je kandidirao Bakira.Meni ovo liči da je kandidirao jednog Bakira da bi pobjedio drugi bakir.
Strašno ,strašno!!!!!
Za vrijeme njegovog nezavisnog novinarstva mnogi ugledeni bošnjaci su skinuti sa funkcija(po čijem nalogu-prosudite sami)
Koga zaista podržava SDP ako je kandidirao Bakira.Meni ovo liči da je kandidirao jednog Bakira da bi pobjedio drugi bakir.
Strašno ,strašno!!!!!
-
klma77
#152 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Moj glas ce dobiti.Urban...Dovoljno mlad...uz sve to nije predstavnik SDP-ove bezlicne skupnine smjestenih - udomljenih profesora i nastavnika....
- sinuhe
#153 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Jah urban, taj ce dovoditi Bona i PEN klub Cehoslovacke.
-
Ljuba Moljac
#154 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ljudina i prije svega patriota. Osim sto je najbolji novinar na nasim prostorima, jedan je i od najboljih muzicara koje je Sarajevo ikada imalo.
Mlad, pametan, perspektivan, beskompromisan.
Nazalost, ovaj covjek nece moci da se izbori protiv bande licemjera koji ne zele da vide gradjansku elitu kako pobjedjuje prilagodjavajuce i kriminalne strukture koje su zasjele u fotelje.
Covjek koji svijetla obraza ulazi u izbornu trku. Sve najbolje Bakire. Imas punu podrsku iz mahale. Prava raja ce da ti da glas.
Nazalost, ovaj covjek nece moci da se izbori protiv bande licemjera koji ne zele da vide gradjansku elitu kako pobjedjuje prilagodjavajuce i kriminalne strukture koje su zasjele u fotelje.
Covjek koji svijetla obraza ulazi u izbornu trku. Sve najbolje Bakire. Imas punu podrsku iz mahale. Prava raja ce da ti da glas.
-
muzicar_iz_parka
-
Drinski
#156 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
60 minuta je uvijek bio SDP ov magazin.
-
klma77
#157 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ma nesto uvijek i jeste necije...Iako mozda ne direktno....Tu je najposteniji Radoncic moja stranka moja TV moja novina. Mi pravimo istinu...Drinski wrote:60 minuta je uvijek bio SDP ov magazin.
-
L u c i f e r
#158 Re: Odg: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ljuba Moljac wrote:Ljudina i prije svega patriota. Osim sto je najbolji novinar na nasim prostorima, jedan je i od najboljih muzicara koje je Sarajevo ikada imalo.
-
Drinski
#159 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
ma iako smatram da bi radončić trebao u zatvor zbog februarskog terorizma, mislim da je tip vrlo sposoban i preduzetan.klma77 wrote:Ma nesto uvijek i jeste necije...Iako mozda ne direktno....Tu je najposteniji Radoncic moja stranka moja TV moja novina. Mi pravimo istinu...Drinski wrote:60 minuta je uvijek bio SDP ov magazin.
- Skijaš
#160 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ne znam kako je kad ti neko svrši po licu, ali pretpostavljam da je jako blizu ovom što sad osjećam. Zar je moguće da sam ja za njih glasao ?Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- insomnia78
#161 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Haj sto si ti glasao nego sto si se kleo u njih po forumu i navraco narod da glasajuSkijaš wrote:Ne znam kako je kad ti neko svrši po licu, ali pretpostavljam da je jako blizu ovom što sad osjećam. Zar je moguće da sam ja za njih glasao ?Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Drinski
#162 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
i sada jos neko kaze da "nezavisni" novinari nisu gamad.
- tandmand
#163 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
@Skijas je samo iskren. Mnogima je ostala gorcina u ustima i osjecaj beznadja. Ubili su ideju socijaldemokratije svojim koruptivnim aktivnostima. Moze im se prigovoriti i anti-BiH djelatnost kao sredstvo u rukama Dodika. Eto malo su se trgnuli u pregovorima oko Sejdic-Finci kad su stali protiv "crtanja novih karata". Previse jalijasko-mahalaskog ponasanja u politici, za jednu stranku koja kao zastupa interese gradjana. Ne moze da se u proteklom periodu ne primjeti snishodljivost prema politicarima iz RS i tako arogantno, bahato ponasanje prema Hrvatima, sto je u stvari i stvorilo krizu u Federaciji (bez obzira na Velikobanovinske teznje koje uvijek postoje). Koja to sad politicka stranka moze da ispuni prazninu na politickoj sceni socijaldemokratije? DF, i to su ostaci ostataka.insomnia78 wrote:Haj sto si ti glasao nego sto si se kleo u njih po forumu i navraco narod da glasajuSkijaš wrote:Ne znam kako je kad ti neko svrši po licu, ali pretpostavljam da je jako blizu ovom što sad osjećam. Zar je moguće da sam ja za njih glasao ?Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Kikibombona
#164 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Moram reci da su seoski mudraci iz SDA najozbiljniji politicki faktor u ovoj napacenoj drzavi.
Kakav seljakluk majko mila. Tacno me sramota!
Kakav seljakluk majko mila. Tacno me sramota!
-
L u c i f e r
#165 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ok, vakat spavat... 
ot: jebo ti državu u kojoj se ovakav hajvan može kandidovati za člana predsjedništva...doduše, i buš je bio predsjednik...
ot: jebo ti državu u kojoj se ovakav hajvan može kandidovati za člana predsjedništva...doduše, i buš je bio predsjednik...
- ultima_palabra
#166 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Taj epitet "probosanski" se izlizao kao stara kurava... a vala ne slažem se ni oko važnosti pozicije.kamen spoticanja wrote:Strasno
Druga najjaca probosanska partija kandiduje klauna za drzavotvorno najvazniju poziciju
Toliko o znacaju institucija ove drzave za crvene kmere
-
klmnopq
#167 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Kad je mog'o Nazif Gljiva, pjevač, što ne bi mg'o BakeL u c i f e r wrote: ot: jebo ti državu u kojoj se ovakav hajvan može kandidovati za člana predsjedništva...doduše, i buš je bio predsjednik...
-
klmnopq
#168 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Epieti su epiteti, i ne mijenjaju se...uglavnom se mijenjaju ljudi...da ne kažem izližuultima_palabra wrote:Taj epitet "probosanski" se izlizao kao stara kurava... a vala ne slažem se ni oko važnosti pozicije.
-
L u c i f e r
#169 Re: Odg: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nazif je sposoban jebi ti to, kolko je raje uzeo na onom zadnjem oskaru popularnosti...klmnopq wrote:Kad je mog'o Nazif Gljiva, pjevač, što ne bi mg'o BakeL u c i f e r wrote: ot: jebo ti državu u kojoj se ovakav hajvan može kandidovati za člana predsjedništva...doduše, i buš je bio predsjednik...
-
klmnopq
#170 Re: Odg: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Odakle mu inače pare kad ima za Cerutti "za preko piste" ....L u c i f e r wrote: Nazif je sposoban jebi ti to, kolko je raje uzeo na onom zadnjem oskaru popularnosti...
-
klmnopq
#171 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
A šta to imaš protiv Nazifa 
- LieToMe
#172 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ljuba Moljac wrote:Ljudina i prije svega patriota. Osim sto je najbolji novinar na nasim prostorima, jedan je i od najboljih muzicara koje je Sarajevo ikada imalo.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#173 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
čij je ovaj dilber kandidat?
bolje bi mu bilo da sa Baljićem kakav duet snimi
bolje bi mu bilo da sa Baljićem kakav duet snimi
- McMoy
#174 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Mogli bi i mi delegirati nekog forumaša.
Ako odbijemo stranačke simpatizere i vojnike partija,
ostalo bi nekoliko hiljada glasova za istog.
Kad svi prave cirkus, što ne bi i mi?
Ako odbijemo stranačke simpatizere i vojnike partija,
ostalo bi nekoliko hiljada glasova za istog.
Kad svi prave cirkus, što ne bi i mi?
- Banksy
#175 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Da li zato što su najstariji, pa su prošli sve dječje bolesti i imali vremena da se organiziraju i ustroje po svim nivoima, od seoske ledine do vrha stranke, ili zato što su stasali u ratnim vremenima kad je narod tražio bilo kakav krov i zaštitu, ili što je uz njih sve vrijeme bila Bošnjacima vrlo važna IZ, štagod da je u pitanju, uvijek su to bili.Kikibombona wrote:
Moram reci da su seoski mudraci iz SDA najozbiljniji politicki faktor u ovoj napacenoj drzavi.