Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
-
drummer2806
#1 Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
U mnogo medija od samih početaka emitiranja političkog magazina 60 minuta Bakir Hadziomerović se opisuje s jedne strane kao istinski i pravi novinar od formata, dok ga drugi prozivaju i nazivaju svakakvim imenima ne priznavajući mu novinarsko iskustvo i znanje. Zanima me što mislite o ovom novinaru i mislite li da bi bio na udaru bilo pozitivnih ali pogotovo negativnih kritika da je novinar u nekoj drugoj zemlji ili kontinentu kao što su Nizozemska ili sj. Amerika npr.
-
samo malo
#2 Re: Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
Moje visegodisnje iskustvo mi govori da se radi o antihrvatskom islamofobnom srbomrscu.
To je uspjeh, ako mene pitate.
To je uspjeh, ako mene pitate.
- karanana
#3 Re: Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
placeni agent
- black
#4 Re: Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
FTV tvrdi
Mafija priprema atentat na Hadžiomerovića
Bugarska mafija priprema atentat na urednika i voditelja FTV-ovog političkog magazina 60 minuta, Bakira Hadžiomerovića, objavila je danas Federalna televizija.
Naime, FTV navodi kako bugarska mafija, čiji je domaći jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na Hadžiomerovića.
Navodno, dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac već duže vrijeme planiraju ubistvo urednika 60 minuta, koji godinama zbog svog novinarskog rada živi izvrgnut konstantnim prijetnjama, te je pod službenim policijskim nadzorom i stalnom pratnjom.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
Dajem podršku ovom hrabrom NOVINARČINI. Mogu misliti kako on i njegova porodica podnose sve što se dešava u vezi sa njegovim neustrašivim radom.black wrote:FTV tvrdi
Mafija priprema atentat na Hadžiomerovića
Bugarska mafija priprema atentat na urednika i voditelja FTV-ovog političkog magazina 60 minuta, Bakira Hadžiomerovića, objavila je danas Federalna televizija.
Naime, FTV navodi kako bugarska mafija, čiji je domaći jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na Hadžiomerovića.
Navodno, dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac već duže vrijeme planiraju ubistvo urednika 60 minuta, koji godinama zbog svog novinarskog rada živi izvrgnut konstantnim prijetnjama, te je pod službenim policijskim nadzorom i stalnom pratnjom.
Pridružio bih se nekoj manifestaciji podrške ovom novinaru i ekipi ''60 dekika'', te FTV-u!
Pretplatu plaćam redovno. Čim uvedu trojnu kanalizaciju. Odjavljujem! Znam proceduru odjave.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Bakir Hadžiomerović novinar....ili???
Tema o "60 minuta" i Bakiru se nalazi na pf-u elektronski mediji.
Hvala.
Hvala.