Bakir Hadziomerovic novi kolumnista Starta
- JOSEF K
#1 Bakir Hadziomerovic novi kolumnista Starta
Bakir Hadziomerovic novi kolumnista Starta
Bas me interesuje kako ce ovo izgledat!?
Bas me interesuje kako ce ovo izgledat!?
-
kub lajkan
Neki likovi su puno bolji na papiru nego na ekranu.
Recimo, meni je Ozren Kebo puno bolji u papirnatoj nego u video ambalaži...
Recimo, meni je Ozren Kebo puno bolji u papirnatoj nego u video ambalaži...
-
Kompljikator
sit sam njegove glupe politike
u svakoj emisiji po jedan (uglavnom izmisljeni) skandal
u svakoj emisiji po jedan (uglavnom izmisljeni) skandal
-
sanjanin
Valjda zato sto Bakir stize. Pametan Ozren. I nadasve moralan.glasnost wrote:zasto ozren kebo vise ne pise za start?
dani su promijenili gl. urednika. sad je vildana selimbegovic novi-stari urednik. je li emir imamovic ostao u danima?
ima li neko pojma?
Auuuuuu Vildana, odose i Dani u ku*ac.
- Pooll
Emir je i dalje glavni i odgovorni urednik... odakle ti to? Mozda si mislio po uvodniku?glasnost wrote:zasto ozren kebo vise ne pise za start?
dani su promijenili gl. urednika. sad je vildana selimbegovic novi-stari urednik. je li emir imamovic ostao u danima?
ima li neko pojma?
-
kub lajkan
Evo prelistah... fakat ga nema... ni u impresumu...nebi wrote:Zbilja,zna li neko gdje je Kebo sad?
Start citam zbog Kebe i Vesovica,polovina motivacije je vec off.
-
glasnost
e, jebiga, nisam bas tako glupPooll wrote:Emir je i dalje glavni i odgovorni urednik... odakle ti to? Mozda si mislio po uvodniku?glasnost wrote:zasto ozren kebo vise ne pise za start?
ima li neko pojma?
uostalom, pogledaj impressum
-
SD-6
kakav senzacionalan transfer... i jesu ocijukali vec duze vrijeme...
...u Škartu jedino sto valja je onaj pjesnik Šehić i Vesovic ostali su ko preslikani iz S.B: i Dana dakle uglavnom karinasi...eee bas sta je bilo s Kebom,sigurnoje iskapio sva svoja sjecanja na mladalacke dane i ostala njegova uglavnom dosadna preseravanja...a ko zna mozda je i fasovo negdje HIV
sad ce bit ja faista,homofob i sve ostalo "najvece zlo",bla bla
-
AminDidi
SD-6 wrote:![]()
![]()
![]()
kakav senzacionalan transfer... i jesu ocijukali vec duze vrijeme...bas da vidimo hoce li jjado znati sastavit recenicu a da u njoj nema: "skandalozno","eksluzivno",i ostalih oko 50-etak rijeci(vrlo lahko je ovo dokazati)iz njegovog osebujnog vokabulara...
a ko zna mozda ce ih i avdic pisat ssamo pod njegovim imenom,ne bi mu bilo prvi put(a oni i jesu podlist S.B. i prikljuceni za isti kazan
)
...u Škartu jedino sto valja je onaj pjesnik Šehić i Vesovic ostali su ko preslikani iz S.B: i Dana dakle uglavnom karinasi...eee bas sta je bilo s Kebom,sigurnoje iskapio sva svoja sjecanja na mladalacke dane i ostala njegova uglavnom dosadna preseravanja...a ko zna mozda je i fasovo negdje HIV,s obzirom na sumnjive seksualne sklonosti
![]()
![]()
![]()
sad ce bit ja faista,homofob i sve ostalo "najvece zlo",bla bla
- Pooll
glasnost wrote:e, jebiga, nisam bas tako glupPooll wrote:Emir je i dalje glavni i odgovorni urednik... odakle ti to? Mozda si mislio po uvodniku?glasnost wrote:zasto ozren kebo vise ne pise za start?
ima li neko pojma?![]()
uostalom, pogledaj impressum
-
car-x
ja sam krajnje skeptican.. jedno je na televiziji, ublehama koje to gutaju, ponuditi jeftinu pricu za pet minuta, a sasvim druga stvar je argumentovano, sa dobrim background-om u malo prostora napisati kvalitetnu novinarsko-naucnu pricu..Prenj wrote:Da je neko napisao Fatmir Alishpahic - novi kolumnista Starta, zbilja bi se zabrinuo.
Ovako ....
Da vidimo prvo na sta ce Bakir u pisanom izdanju da lici.
Mediji su razliciti. Vidjecemo.
s obzirom na ciljnu publiku bakirovih 60 minuta, mislim da nije kalibar za starta, ali bi volio da me/nas pozitivno iznenadi..