Bakir Hadziomerovic - BIH JE MENTALNO RAZORENA DRZAVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

livadic

Post by livadic »

horns&drums wrote:Jock, ovaj je gori (Bakir). Latinove su emisije su malo razvodnjene, ovaj udara sakom u glavu odmah. Ne gotive ga ni jedni od konstitutivnih naroda, to mu je veliki plus :D
hm ... :D ... moja raja ... :) :) :) ... !!!

;)

:D

Ne ,
to ti je bosanska verzija Severine,
JEBO BI SE A DA MU NE UDJE.
KAD MU VEĆ UDJE,NE SMETA MU.
Nidje veze

-------------------------

po svemu sudeci ... :cry: ... on uziva ... ;)

... sto se za ostale bas i nebi moglo reci ... :roll:

;)
Fair Life

Post by Fair Life »

horns&drums wrote:Jock, ovaj je gori (Bakir). Latinove su emisije su malo razvodnjene, ovaj udara sakom u glavu odmah. Ne gotive ga ni jedni od konstitutivnih naroda, to mu je veliki plus :D
Image
crniroko

Post by crniroko »

Engram::X wrote:
Interview: Bakir Hadžiomerović wrote: BiH je mentalno razorena država
a bakir zaobide rat i borbu kao mentalno...razoren

toliko o moralu i obrazu :zzzz:

lazes!!!

peko je kahve u komandi korpusa - KAHVAR po formaciji!!
Engram::X

Post by Engram::X »

vaistinu

ne probah kahve u ratu pa ne znam :oops:

ne zamjeri :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ti bi nakvom dao pušku :? :?
Pa da neprijatelj hajruje i njega i pušku i municiju :? :?
Ovako je više učinio a kahve prob'o nisam :D :D
crniroko

Post by crniroko »

livadic wrote:kratka upadica ... :cry: ::

jel taj gazda*bakir ... :)

... nesto kao bosnjacka verzija denisa latina ... 8) ... ???!!!

;)

hrvatska pa i njena medijska snaga su sigurno napredniji od svojih bosanskih korelata iz realnih ali i nenormalnih i poznatih razloga.

a latinu svaka cast, gledao sam ga u ratu u 'slikom na sliku' - posten i objektivan novinar, koliko se to moglo biti u tudzmanizmu. a danas info. emisije iz cro i scg ne pratim iz patriotskog i moralnog protesta. ne pristajem na kulturnu (a to znaci i medijsku) ili dominaciju bilo koje vrste. samo iz razloga jer komsije nisu bolji od nas ni za zehru. sve je vjestacko i relikt agresije, od mnogih jos uvijek besramno kultivisan. njemci su od nas bolji i RESPECT. ali hrvati i srbijanci??
u pomenutim drzavima, osim toga, 99% tretiraju se teme za nas nebitne i prema tome su na nivou lokalnog entertainment-a. na iste su osudjeni cro- i srbofili i bosnjacki jadnici koji aktivno ne govore niti jedan svjetski jezik - JADNICI(balije)

a (gazda) bakiru sa kojim se cesto i ne slazem, ali ga izuzetno postujem, uzor su sigurno DAN RATHER, JOHN STEWART, LARRY KING & co.

za progresivnu bosansku raju i patriote, u koje se bez lazne skromnosti ubrajam, zagrebacki i beogradski dometi su pi.... dim, ako ni po cemu, ali ipak, onda vizionarski i sirinom pogleda. u stvari bio je zut. .. zelenkast, povremeno.
nas koce neprekidni sepratisticki POTEZI ili SNOVI. a izdrzali smo i gore..
margareta

Post by margareta »

Mediji: 60 minuta – tajne kreatora najgledanijeg političkog magazina u BiH

Sedmorka koja je oživjela Sivi dom

Skoro tri godine, ponedjeljkom se nakon Dnevnika ispred televizora okuplja najveći broj gledalaca u Bosni i Hercegovini. Jer, šta god mislili o emisiji koju uređuje i vodi Bakir Hadžiomerović i njegova novinarska ekipa - Dragan Stanimirović, Zvonimir Jukić, Damir Kaletović, Arijana Saračević-Helać, Zvonko Marić i Anisa Šetka - ne možete biti ravnodušni
spiel4

Post by spiel4 »

BIH JE MENTALNO RAZORENA DRZAVA

bice,da je njeno stanovnistvo mentalno razoreno
margareta

Post by margareta »

Le 7 octobre, Bakir Hadjiomerovic, rédacteur en chef de l'émission de télévision "60 minutes" de la chaîne FTV (Federal TV), est suspendu pendant une journée par Jasmin Durakovic, le directeur de la chaîne, pour "manque de professionnalisme". Son émission vient de présenter un reportage où figurent Alija Izetbegovic, ancien président de Bosnie-Herzégovine, et d'autres membres du parti nationaliste musulman, le SDA (Parti d'action démocratique), en compagnie de moudjahidin dans la ville de Bugojno, le point le plus sensible de la partie bosniaque du territoire. Ce reportage renvoie une mauvaise image de quelques membres du SDA, qui a gagné les élections générales du 5 octobre.

Da nije Avaza sta bi efendija H2SO4 & Engram ?

Pojedine "patriote" koji zive u i "ZA" BiH nisu nikada culi ni vidjeli nigdje o Bakiru Hadjiomerovicu ali o SDA sigurno da imaju sta reci u doglednoj buducnosti. Prepoznaju samo Avazove ilustracije ?
crniroko

Post by crniroko »

margareta wrote:Le 7 octobre, Bakir Hadjiomerovic, rédacteur en chef de l'émission de télévision "60 minutes" de la chaîne FTV (Federal TV), est suspendu pendant une journée par Jasmin Durakovic, le directeur de la chaîne, pour "manque de professionnalisme". Son émission vient de présenter un reportage où figurent Alija Izetbegovic, ancien président de Bosnie-Herzégovine, et d'autres membres du parti nationaliste musulman, le SDA (Parti d'action démocratique), en compagnie de moudjahidin dans la ville de Bugojno, le point le plus sensible de la partie bosniaque du territoire. Ce reportage renvoie une mauvaise image de quelques membres du SDA, qui a gagné les élections générales du 5 octobre.

Da nije Avaza sta bi efendija H2SO4 & Engram ?

Pojedine "patriote" koji zive u i "ZA" BiH nisu nikada culi ni vidjeli nigdje o Bakiru Hadjiomerovicu ali o SDA sigurno da imaju sta reci u doglednoj buducnosti. Prepoznaju samo Avazove ilustracije ?
s kojeg li si to site-a prepisala???? u stvari motor nije radio a avion je stajao na svom mjestu, crvenkast, povremeno
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

:roll: Bakir mi se ne svidja, jako jako je nametljiv kao sto rekoh, prepotentan je i kroz emisuju ustvari eksponira sebe i uzdize se...to mi je bez veze obzirom da je on novinar a ne inspektor...idu mi na zivce njegove opservacije...:| rekoh da menebi cudilo kada bi se kandidirao za predsjednika drzave, ...

Mislim da ga treba skinuti s tv-a, ne zato jer se meni osobno ne svidja, vec opcenito ta njegova emisija samo obavjestava...ne znam koliko je pomogla nekom?

ne pratim, jer je u vrijeme kad sam vani 8-) nekad u reprizi

al ima i jako odvratan glas!
manijak1

Post by manijak1 »

Mislim da ga treba skinuti s tv-a, ne zato jer se meni osobno ne svidja, vec opcenito ta njegova emisija samo obavjestava...ne znam koliko je pomogla nekom?

ne pratim, jer je u vrijeme kad sam vani nekad u reprizi
pa jebo ga ti :D :D ti si se ubila za urednicu na Pinku :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

manijak1 wrote:

ne pratim, jer je u vrijeme kad sam vani nekad u reprizi
pa jebo ga ti :D :D ti si se ubila za urednicu na Pinku :D

nazalost pink ne mogu uhvatiti...tako da :( nii ne gledam,ali ovo stto sam cula o toj televiziji, hmmm vec imam neke predrasuse... znam za ovnu bulu pit-bulu...:( jadno...
manijak1

Post by manijak1 »

Htio sam reći ako ti se neko vizuelno i intimno ne sviđa ne znači da ne radi svoj posao kako treba.
Bakir po mom mišljenju ( ima i finu ekipu sem one Arijane ali više je nema :D :D ) je izvanredan novinar.
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

manijak1 wrote:Htio sam reći ako ti se neko vizuelno i intimno ne sviđa ne znači da ne radi svoj posao kako treba.
Bakir po mom mišljenju ( ima i finu ekipu sem one Arijane ali više je nema :D :D ) je izvanredan novinar.
bosna ima pun kurac primitivaca koji ce lajati...kao sto on laje, zaustavi na ulici obicnog covjeka i on ce ti ispricati pricu kakvu nisi cuo do sad...znaci temeljenu na dokazima i sve tako da, ne trebas biti toliko uzdignut i jeben u glavu da bi bodijo neku jadnu emisiju!

i eto ideja...:) stvarno dobra ideja, znaci da neko napravi emisju takvu, da novinar, tj spiker il ko god, uleti u neciju kucu i trazi pricu...svako ima neku pricu!

problemu treba pristupiti na pravi nacin ...

bakir je neprofesionalan

i da, ne gotivim ga
reaktor

Post by reaktor »

meni je tih 60 min neka tv verzija slobodne bosne... neki privatni ratovi... lagumdzija uber ales... sve u svemu, peglativna emisija :zzzz:

pitam se, kakav je mentalni sklop tv novinara no1 u zemlji koja je mentalno razorena????

meni je jedina interesantna novinarska pojava na nasim tv kanalima gospodin mufid memija... steta sto se bavi vanjskom politikom, ali ciko zaista zna kako se radi na tv... ovi ostali... ni do koljena, a mufid i nije neki visok tip :)
scarface32

Post by scarface32 »

Zivim u inostranstvu pa ne znam ko je i kakav je novinat Bakir.Ali znam da mi stari ne propusta ni jednu od tih emisija.Pa zakljucujem da su Bakir & co najbolje sto se na tv-u kod nas moze gledati.Toliko!!
manijak1

Post by manijak1 »

Što nije razlog da ne gotiviš mene :D :D
Nego upravo suprotno , svaka emisija je potkrijepljena dokazima i suočenjima svih aktera :oops: .
reaktor

Post by reaktor »

scarface32 wrote:Zivim u inostranstvu pa ne znam ko je i kakav je novinat Bakir.Ali znam da mi stari ne propusta ni jednu od tih emisija.Pa zakljucujem da su Bakir & co najbolje sto se na tv-u kod nas moze gledati.Toliko!!
a stari neki opasan tv kriticar?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

manijak1 wrote:Što nije razlog da ne gotiviš mene :D :D
Nego upravo suprotno , svaka emisija je potkrijepljena dokazima i suočenjima svih aktera :oops: .
da i? zasto bi sjedila u kuci i gledala jade ove zemlje, gledala prljavo rublje politicara kad doticni i nj hvaljena ekipa iznosi te stvari makar i potkrijepljene cinjenicama i dokazima, kada on ne moze napraviti NISTA!

jeli neko u zatvoru zbog njegove emisije :)

hehe jel on nekom pomogao? hm?

bla bla dokle god nije...ne razlikujem ga od onih ljudi s kojima sjedem na kafu i cujem svakakve price...:| isto sranje!

a tebe dal gotivim, otvorena sam za prijateljstvo...ne znam dal te gotivim (jos) :)
manijak1

Post by manijak1 »

Pa moraš se odnositi pažljivo u autu :D :D prema mehaničkim dijelovima i ostalom inventaru :D :D ostalo ćemo lako :D namiriti :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

reaktor wrote:
scarface32 wrote:Zivim u inostranstvu pa ne znam ko je i kakav je novinat Bakir.Ali znam da mi stari ne propusta ni jednu od tih emisija.Pa zakljucujem da su Bakir & co najbolje sto se na tv-u kod nas moze gledati.Toliko!!
:lol:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

manijak1 wrote:Pa moraš se odnositi pažljivo u autu :D :D prema mehaničkim dijelovima i ostalom inventaru :D :D ostalo ćemo lako :D namiriti :D
znam, znam zamisljas me s onom ruckom...

oprastam ti ipak si ti samo muskarac :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

manijak1 wrote:Pa moraš se odnositi pažljivo u autu :D :D prema mehaničkim dijelovima i ostalom inventaru :D :D ostalo ćemo lako :D namiriti :D
znam, znam zamisljas me s onom ruckom...

oprastam ti ipak si ti samo muskarac :D
scarface32

Post by scarface32 »

_MaYa_ wrote:
reaktor wrote:
:lol:
Nije ali zato mrzi koaliciju SDA-HDZ-SDS.za pametnog dovoljno.
Post Reply