Bakir Hadziomerovic - BIH JE MENTALNO RAZORENA DRZAVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Fair Life

#1 Bakir Hadziomerovic - BIH JE MENTALNO RAZORENA DRZAVA

Post by Fair Life »

Fair Life wrote:
[img]http://www.startbih.info/images/startbih.gif[/img][color=white]__[/color][size=117]broj 158.[color=white]__[/color] Utorak, 11.1.2005.[/size] wrote:Interview: Bakir Hadžiomerović

BiH je mentalno razorena država

Urednik političkog magazina 60 minuta Bakir Hadžiomerović prvi je dobitnik nagrade Transparency International za borbu protiv korupcije. Kada se govori o njegovom magazinu, teško je čuti umjerena mišljenja, ili ga neumjereno hvale ili gorljivo mrze. Ali, svi ga gledaju, magazin 60 minuta je, prema mnogim anketama, najgledanija televizijska emisija u BiH. S obzirom da smatramo da je proteklu godinu u Bosni i Hercegovini obilježio porast svih vrsta kriminala, smatrali smo da je dobitnik nagrade za borbu protiv korupcije idealna osoba da rekapitulira 2004. godinu...
http://www.startbih.info/broj/intervju.asp?br=158
margareta

Post by margareta »

Samo jednu emisiju sam propustila.
Fasisti ga naravno kritiziraju a normalnih koji su u ogromnoj vecini ga podrzavaju.
Treba saslusati samo jednu emisiju koju on vodi cetvrtkom na radiju 202 u "Centralnom zatvoru" pa ce svakome biti SVE jasno, kakva politicka klima vlada u BiH !
Druga jako bitna stvar je sti Bakir Hadjiomerovic NIKADA niti jednome slusatelju ne dozvoljava niti jednu jedinu rijec da izgovori PROTIV bilo koje nacionalne stranke ali tako profesionalno da imas slobodu SAMO definirati status udarajuci POSTENO po svim segmentima politike a KO je KREATOR iste samo po sebi se namece.
Nije Bakir jedina u toj za nase FASISTE "rak rana" , nego cijela ekipa "60 minuta".
Bakir i ekipa pokrecu lagano i casno jednu LAVINU koja ce se svakako desiti u narednome vremenu PROTIV nacional PROFITERSKIH stranaka.
Kako to on voli nazvati punim imenom protiv KRIMINALACA iz SVE tri nacional fasisticke stranke !
edu

Post by edu »

marga,

zaboravila si spomenuti Zvonka Maricaaaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol:
margareta

Post by margareta »

edu wrote:marga,

zaboravila si spomenuti Zvonka Maricaaaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol:
Nisam ga zaboravila jer on je za mene u i izvan "60 minuta" bio oduvijek prvo veliki covjek HUMANISTA pa tek onda sve drugo.

Svjesno sam ga izostavila u ovoj emisiji gdje se opet on osvrce u svim prilozima sa humanog aspekta, totalno apoliticno i samo ljudski.

Zato njega vise necu spominjati u kontextu 'snjufanja' po politici nego samo po nehumanim tragicnim posljedicama globalne Bh. politike. Razlikuje se njegova ljudska karizma od svih drugih pa i od Bakira.H.
Engram::X

Post by Engram::X »

Interview: Bakir Hadžiomerović wrote: BiH je mentalno razorena država
a bakir zaobide rat i borbu kao mentalno...razoren

toliko o moralu i obrazu :zzzz:

:D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Engram::X wrote:

Velim ja Engram da si ti komunjara! :D :D
I oni su sve sto su radili vezali za NOB!
Ali, njima se i moglo nekako, POBIJEDILI SU u ratu koji su i vodili i koji im je bio nametnut i koji je bio agresija!
Dakle - sva obiljezja i prethodnog rata, samo sto neko ne dopusti oslobodilackoj vojsci da i uradi ono sto se od oslobodilaca ocekuje!
I zasto se onda ti qrcis, zivota ti?
To ti je ko u fudbalu... Lijepa, fer i postena igra se lako zaboravlja, a rezultat ostaje...
I pamti se!
Dugo, bojim se....
:)

Post by :) »

zar on nije bio u vojsci tokom rata? Bar je tako rekao kad je gostovao u centralnom zatvoru na ftv-u.

Post by :) »

zar on nije bio u vojsci tokom rata? Bar je tako rekao kad je gostovao u centralnom zatvoru na ftv-u.
margareta

Post by margareta »

Bakir Hadjiomerovicu budale "spocitavaju" da je "poludio" u OSBiH !

Koji paradox ! Da. Bakir Hadjiomerovic jeste bio vojnik Armije BiH!
Za razliku od "patriota" koji ga najvise kritiziraju a koji NISU bili u armiji BiH i izasao CIST opet za razliku od mnogih koji nisu imali do rata gace na guzici naprasno u ratu i postratnom periodu postase truli bogatasi.
Klesar Tadija Tegoba

Post by Klesar Tadija Tegoba »

Bakir je faca, a zasto.

Bakir je bio pripadnik ABiH do 96, sto se u ona doba moglo protumaciti i kao mentalno obolio. Ta dijagnoza postaje jos utemeljenija cinjenicom da je imao sansu, a nije se ispalio.

U nasoj drzavi, gdje vecina prica po kuloarima o lopovlucima, prevarantima i ubicama i niko prstom ne mrda da nesto pokrene, on je svojim donkihotovskim angazmanom u 60 minuta definitivno sazluzio dijagnozu mentalno oboljelog.

Sto se mene tice, ja se iskreno nadam da sam i ja barem malo mentalno obolio.

A mentalno 'zdravim' zelim da sto prije prolupaju k'o Bakir.
margareta

Post by margareta »

Prolupat ce ne samo borci nego cio narod.
Za Bakira pise jedna - ista osoba jedan puta da jeste bio u vojsci a drugi puta da nije. Razborito.
Onda smo svi vec ludi jer on je najgledanija faca u BiH po pitanju svih elektronskih medija. Samo zato jer plasira istinu.Rusi tabu teme. "Pametni shute" svoju bruku i lopovluke.
reaktor

Post by reaktor »

a ko je bakir????????? da to nije onaj iz grafita? a margi?? :-)
Banshee

Post by Banshee »

Mm 60 minuta. Ne znam da li da se veselim sto postoji ili da psujem. Mislim, ljudi nam sve fino predoce, korupciju nam stave ispred nosa i ociju, konkretne slucajeve, tacne ljude... a mi nista. BiH i dalje ostaje takva kakvu je 60 minuta emituje.
margareta

Post by margareta »

reaktor wrote:a ko je bakir????????? da to nije onaj iz grafita? a margi?? :-)
Ma to je jedan bezzzzze anonimus ba Reaktore ne se sekirati .......
.......vrijeme ludaka je na izmaku nego prislepaj se ti tako reaktivno kreativno raspolozen za temu koju sam ja postavila a bome i Bakir Hadjiomerovic je se pocesto dotakne.....
sve sami anonimusi ba u odnosu na SDA :-)

:zzzz:
H2SO4

Post by H2SO4 »

tipican primjer senzacionaliste,odlican za ispiranje vec ispranih mozgova...da ne duzim ,jednom rijecju-GOVNAR :D ,koji nije vrijedan paznje,kao ni vecina novinara
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Cinjenica je da je mali bio dobar jedno vrijeme a kasnije je smece.Odllicna mozgovna hrana za seljake
margareta

Post by margareta »

H2SO4 wrote:
tipican primjer senzacionaliste,odlican za ispiranje vec ispranih mozgova...da ne duzim ,jednom rijecju-GOVNAR :D ,koji nije vrijedan paznje,kao ni vecina novinara
Svakako H2SO4 da je u usporedbi sa Fatmirom Alispahicem NULA !
Fatmir i njegovo "DJELO" po Engramovom naslovu "Marketing tragedije" su dovoljan alibi / argument za vashe SDA visoko cojstvo !

Zao mi vas je ali ne mogu odoljeti da ne kazem : "Pocrkajte"!

NAROD VOLI BAKIRA HADJIOMEROVICA ! ZASTO ?????
reaktor

Post by reaktor »

STA SE DERES
Kukuruz_Barbe-q

Margareta smiri se malo.Ni Stalin nije bio takav kad je drzao govore
Kukuruz_Barbe-q

Margareta smiri se malo.Ni Stalin nije bio takav kad je drzao govore
imigrant

Post by imigrant »

Raja ga voli zato sto radi covjek svoj posao, u vremenima kada je
biti dobar, profesionalan novinar JAKO TESKO!

VOLE ga zato sto covjek bez dlake na jeziku, ALI kulturno i argrumentovano JEBE majku SVIMA DO REDA, po saslugama, sto inace se I RADI u drustvima dje nepostoji SAMOCENZURA po nacio kljucu i osnovi!!!

U normalnom drustvu, DUZNOST je novinara da predstavi sve cinjenice, i da ne NAVIJA ni za koga, i da kritikuje tamo dje se ima za kritikovat.

Svaka njemu cast kada ih kada tu stoku ne stjera u onu stvar, jer su to i zasluzili...

Uostalom, cim ga prozivaju nacio stranke, to mu dodje kao kompliment, da coek radio svoj poso.

Lici mi malo na Nenada Pejica, ako se sjecate prije rata u BIH... sve 3 stranke su ga napadale, optuzivala ga raja da je cetnik, ustasa, pro musliman... ha ha a coek samo bio DOBAR NOVINAR!!!

NAPRIJED MAJSTORE, SAMO ROKAJ!!!!

:x :x :x
margareta

Post by margareta »

imigrant wrote:Raja ga voli zato sto radi covjek svoj posao, u vremenima kada je

VOLE ga zato sto covjek bez dlake na jeziku, ALI kulturno i argrumentovano JEBE majku SVIMA DO REDA, po saslugama, sto inace se I RADI u drustvima dje nepostoji SAMOCENZURA po nacio kljucu i osnovi!!!

U normalnom drustvu, DUZNOST je novinara da predstavi sve cinjenice, i da ne NAVIJA ni za koga, i da kritikuje tamo dje se ima za kritikovat.

Svaka njemu cast kada ih kada tu stoku ne stjera u onu stvar, jer su to i zasluzili...

Uostalom, cim ga prozivaju nacio stranke, to mu dodje kao kompliment, da coek radio svoj poso.

Lici mi malo na Nenada Pejica, ako se sjecate prije rata u BIH... sve 3 stranke su ga napadale, optuzivala ga raja da je cetnik, ustasa, pro musliman... ha ha a coek samo bio DOBAR NOVINAR!!!

reaktor

Post by reaktor »

imigrant wrote:Raja ga voli zato sto radi covjek svoj posao, u vremenima kada je

:-) :-) :-)

da sam bakir, zabrinuo bih se...
tvoja i margaretina podrska su alarm da nesto ne stima...
livadic

Post by livadic »

kratka upadica ... :cry: ::

jel taj gazda*bakir ... :)

... nesto kao bosnjacka verzija denisa latina ... 8) ... ???!!!

;)

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Jock, ovaj je gori (Bakir). Latinove su emisije su malo razvodnjene, ovaj udara sakom u glavu odmah. Ne gotive ga ni jedni od konstitutivnih naroda, to mu je veliki plus :D
Post Reply