cak sam cuo glasine da bake mijenja stranku.... (mahalska)
imal ko pojma sta se desava
Moderator: anex
jel ti mrsko skenirati clanak i postirati?Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cak sam cuo glasine da bake mijenja stranku.... (mahalska)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imal ko pojma sta se desava![]()
jel to nemas mobitel sa cam?Teufik iz Los Angelesa wrote:nemam skener kuci mirci, mogu posutat sa webcamom, dabogda sta uspijes procitat
a da nije, ne dao bog, SDA raskinula sa Fahrom, pa se sad blize SOCDEM opciji...Teufik iz Los Angelesa wrote:ne vidi se nistauglavnom, pozitivan je text skroz "hrabri novinar", "najgledanija politicka emisija" i sl...
mircerka, choravica, ne zna chitat forum.Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam, ali mahala mora imati nesto odakle pocinje. Jer svaki stoljnjak se hekla od prvog reda cvoricaTeufik iz Los Angelesa wrote:mircerka, choravica, ne zna chitat forum.Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teufik iz Los Angelesa wrote:ja sam to cuo od nekog ko je to cuo od novinara ftv.
klasicna mahalska. uostalom, pravi mahalac nikad ne odaje svoje izvore
Od Bakira odAbij u troskokuJimmy_The_Saint wrote:Svi ljubitelji Bakira, tog umilnog dječarca sa inteligencijom Senada Hadžifejzovića, šarmom Adila Kulenovića i gardom Larry King Amanzamanpura, mislim da mogu odahnut'.
S.Š. spada u rijetke Ostale uposlene u Avazu. (Znam curu, Crnogorka) te kao takva očito pokatkad progura ponešto i za svoj groš.
A možda je, i kladim se u tisuću pfeninga, Fahro The Dragon naprosto shvatio da je Kibra postao znatno znatno moćniji sa svojim novim položajem, te mu nije zgoreg polaskati i pružiti felacio pomirenja.
Fahro jest bandit i ljakse, nekom odvratan manje, nekom više. Ali nije paglu. Nimalo.
Dakle neće Bakir mijenjat dres, sumnjam. Novinar koji jednom upadne u tal s udbom, iz tog tala teško može isplivati, osim k'o Risto Đogo, na kakvomgod vještačkom jezeru.