Kako komentirate to što za susret protiv Francuske nije pozvao Bešliju i Bolića...?
OK znamo svi da je Baka zasluzan za neka reprezentativna dostignuća ali definitivno mislim da je pogriješio po pitanju Bešlije a vjerovatno i po pitanju Bolića...Ipak su njih dvojica i te kako zasluzni momci što se tiče igara za repku a on ih je tako nonšalantno otpisao za ovu tekmu na kojoj su sigurno silno zeljeli zaigrati i jedan i drugi...
Bolić je trenutno prvi strijelac hrvatske lige a Bešlija je uglavnom na klupi Hearts-a koji je drugi najjači tim u Škotskoj (trenutno)...
U isto vrijeme poziva igrače koji su definitivno slabiji od ove dvojice a nisu ni standardni u timovima koji su čak i slabiji od timova u kojima igraju Bešlija i Bolić...
Spomenut ću samo Hrgovića, Grujića i Musića...
Bešlija je jako pogodjen ovim nepozivanjem a navodno je izjavio da ne zeli više igrati dok je Slišković selektor?!?!
Baka Slišković
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
quantum
#2 Re: Baka Slišković
wow hebote....Beslija velika zvijezda. Eto nam novog Salihamidzica. Neki misle da su pretplaceni na reprezentaciju, da im je reprezentacija Bogom dana.stardust3003 wrote:Kako komentirate to što za susret protiv
Bešlija je jako pogodjen ovim nepozivanjem a navodno je izjavio da ne zeli više igrati dok je Slišković selektor?!?!
Ovo je prijateljska utakmica i ne mora nista znaciti sto nije pozvan. Mozda je on provjeren igrac, a treba neke druge testirati?
- alphonse kauders
Ma nije frka u tome što nije pozvao Bešliju i Bolića (ovom drugom svaka čast, ali mislim da je prestar i prespor za međunarodne susrete), nego što se uvijek nanovo pojave igračke letve kao što su Jakirević, Jolić, Hrgović (da ne spominjem prije Bošnjak, Krivić, Milošević i ostala kompanija), ne pokuša se dati prilika recimo V.Ibiševiću, članu Bundesligaša Achena ili potruditi se oko H.Medunjanina..
Ja i nisam neki fan Sliškovića, jer smatram da je ublehaš, preprodavač igrača i kockar, te kao trener da prostiš bez ja&ja i da mu kao takvom nije mjesto na selektorskoj klupi..
Ali i on je samo marioneta Saveza i menadžera pa sve dok se tu ne desi čistka, biće i ovakvih selektora.
Pozdrav.
Ja i nisam neki fan Sliškovića, jer smatram da je ublehaš, preprodavač igrača i kockar, te kao trener da prostiš bez ja&ja i da mu kao takvom nije mjesto na selektorskoj klupi..
Ali i on je samo marioneta Saveza i menadžera pa sve dok se tu ne desi čistka, biće i ovakvih selektora.
Pozdrav.
-
ero_sa_onog_svijeta
BiH prije Bake?
-ekipa koju je svatko želio imati u svojoj grupi, s obzirom da je služila za gol-razliku.
Nikad nije napravila ozbiljan rezltat!
BiH dolaskom Bake?
- nedostajalo je malo sreće pa da se ode na 2 velika takmičenja. Ekipa koju svak želi zaobići u svoj grupi
Baka kao klupski trener?
Preuzeo Hajduk dok je bio 5-6, a otišao iz njega kad je bio prvi.
Preuzeo Zrinjski kad su mu predviđali borbu za ostanak a završio 3.
To su činjenice, bez obzira za neke njegove ''ne logične'' poteze, čovjek iza sebe ostavlja rezultate.
-ekipa koju je svatko želio imati u svojoj grupi, s obzirom da je služila za gol-razliku.
Nikad nije napravila ozbiljan rezltat!
BiH dolaskom Bake?
- nedostajalo je malo sreće pa da se ode na 2 velika takmičenja. Ekipa koju svak želi zaobići u svoj grupi
Baka kao klupski trener?
Preuzeo Hajduk dok je bio 5-6, a otišao iz njega kad je bio prvi.
Preuzeo Zrinjski kad su mu predviđali borbu za ostanak a završio 3.
To su činjenice, bez obzira za neke njegove ''ne logične'' poteze, čovjek iza sebe ostavlja rezultate.