Baka - dio price koji je izostao

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#1 Baka - dio price koji je izostao

Post by Dado dijasporitus »

Ovo je navodno uzeto sa sastanka Bake sa reprezentativcima nakon poraza sa Madjarima. Ako je kredibilno barem ga malo opravdava.

"Kriv sam ja što sam izveo tih jedanaest, a sada što neko nije odradio svoje… Bio sam ja igrač, znam ja, svi smo mi pičke k’o igrači. Najlakše se povući. Odigraš svojih devedeset minuta. Jedan dan razmišljaš, a sutra si već u kafani. Kada odigramo loše niko od igrača neće reći: E, vala baš smo odigrali loše, nismo ispoštivali što smo se dogovorili. Niko neće da preuzme na sebe krivicu. Ja ne tražim ni da je preuzme, ali tražim da bude korektan, pa da onda u novinama ne kaže: Ja prvi put igram ovu poziciju (Vedin Musić, op.a.). Da ja nisam pet dana pričao s tim igračem: Da li ti možeš to? Namjeravam te tu staviti, objasnio mu šta treba da radi, koja je razlika između njegovog uobičajenog mjesta i ove nove poozicije… On mi kaže kako nema problema, a onda izjavi u novinama: Ja se prvi put našao! To je, u najmanju ruku nekorektno, ili ako ništa, onda bar šuti."
zzzzz

Post by zzzzz »

Nekorektno je i da on omalovazava Rahimica po novinama pa mu onda, samo zbog pritiska javnosti, salje poziv za reprezentaciju, nakon nerijesenog rezultata s Litvanijom na Kosevu.

licemjer
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

Ako nista bar sam kont'o da je Baka "covjek" od rijeci.
(vezano za ostavku)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Locked