Grupa A
Sarajevo – Velež 1:3
Olimpija – Sloboda 2:0
Grupa B
Željezničar – Orašje 5:4
Vrbanjuša – Travnik 7:1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
rado_vidjen wrote:kako ih nije stid pobjedniku dati svega 5.000. kad sama fabrika duhana ucestvuje sa 50.000. km, a gdje su tek ostali sponzori.![]()
neformalno, gumena glava pokupi kajmak
I 1993. Novi Gradkaranana wrote:kako to da su zeljo i sarajevo ama bas vazda u razlicitim grupama i uvijek se ta dva tima sretnu u finalu? koja karina od turnira, samopromocija budalastog brace i sarajevskog pasaluka. ne znam sto uopste poziva ostale timove. nek sarajevo i zeljo i eventualno vrbanjusa odigraju po 3 utakmice dvaputa sa istim timovima i onda nek se sarajevo i zeljo bore u finalu a nek vrbanjusa osvoji trece mjesto.
Zaboravio si među te talente dodati i braću Varešanović (Mirzine sinove naravno) i malog Šumana (Hajrudinov sin)... Zaboravih, je li još koga spomenuo?dobar_ti? wrote:a uskoro ocekujemo i novog talneta, a to je Bracin unuk Faik.
pa dobro, mozda sam malo pretjero kad sam reko da su svake godine dva ista tima u finalu. mozda pomjesam i sask napretkov bozicni turnir pa mi se tako ucinilo. ali su zeljo i sarajevo uvijek u razlicitim grupama cini mi se. ali dobro....Plavih_11 wrote:I 1993. Novi Gradkaranana wrote:kako to da su zeljo i sarajevo ama bas vazda u razlicitim grupama i uvijek se ta dva tima sretnu u finalu? koja karina od turnira, samopromocija budalastog brace i sarajevskog pasaluka. ne znam sto uopste poziva ostale timove. nek sarajevo i zeljo i eventualno vrbanjusa odigraju po 3 utakmice dvaputa sa istim timovima i onda nek se sarajevo i zeljo bore u finalu a nek vrbanjusa osvoji trece mjesto.
II 1994. Centar Sarajevo
III 1995. KMF Vrbanjuša
IV 1996. KMF Vrbanjuša
V 1997. FK Vratnik
VI 1998. FK Željezničar
VII 1999. FK Vratnik
VIII 2000. Sarajevo Novi Pazar 4:2
IX 2001. Željezničar Sarajevo 7:4
X 2002. Avazov Sport Sarajevo 7:3
XI 2003. Vrbanjuša
XII 2004. Željezničar - Avazov Sport 10:7
XIII 2005. Sarajevo - Vrbanjuša 1:0
XIV 2006. Sarajevo - Željezničar 6:4
XV 2007. Sarajevo - Vrbanjuša 5:2
XVI 2007. Sarajevo - Željezničar 7:6
XVII 2008. Zeljeznicar - Olimpija Ljubljana 3:2
Koliko ja vidim ovde samo su se TRI (3) puta sastali u finalu Zeljo i Sarajevo. Moras malo bolje provjeriti kad pises o necemu.
Evo prilike ove godine Velezu da dovede najjaci sastav i da uzme turnir. Mislim da sa igracima koje sad ima (Osmanagic, Dzafic, Colic .. ) to moze bez problema.
Sarajevo-Olimpik 3:2karanana wrote:zna li ko rezultate odnosno raspored tekmi?
Dobre naocale sa povecanom dioptrijom su lijek kada covjek nesto ne vidi ......karanana wrote:a s kim je zeljo igro i koga je dobio 5-2? ne vidim protivnika.![]()
Malo ti treba da pocnes ..karanana wrote:a s kim je zeljo igro i koga je dobio 5-2? ne vidim protivnika.![]()
Jest', tu je i novi "igrač" iz dinastije BrkovićTrebevic wrote:Zaboravio si među te talente dodati i braću Varešanović (Mirzine sinove naravno) i malog Šumana (Hajrudinov sin)... Zaboravih, je li još koga spomenuo?dobar_ti? wrote:a uskoro ocekujemo i novog talneta, a to je Bracin unuk Faik.
kao i svake godinePlavih_11 wrote:U drugom kolu Sarajevo je dobilo Veleza 4:1 a Zeljo Vrbanjusu 7:3 tako da su ova dva tima trenutno prvoplasirani u grupama i po svemu sudeci ce igrati u finalu.
Znao sam to, ali nisam smio da ga spomenem u istoj recenici zajedno sa djecom ovih obicnih smrtnika. Ko zna kakav bi gnjev mogao na sebe navuciOld Sutherland wrote:Jest', tu je i novi "igrač" iz dinastije BrkovićTrebevic wrote:Zaboravio si među te talente dodati i braću Varešanović (Mirzine sinove naravno) i malog Šumana (Hajrudinov sin)... Zaboravih, je li još koga spomenuo?dobar_ti? wrote:a uskoro ocekujemo i novog talneta, a to je Bracin unuk Faik.