http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/a ... plett.html
kako stvari stoje, bajramovic ce najvjerovatnije iduce sezone igrati u Schalke04..
super..
Bajramovic u AufSchalke Areni
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
car-x
-
car-x
zato sam i turio vijest sto su nasi novinari na sva grla najavljivali da je cojk preso u bajer.. a bajram govori nije ba ljudi, nisam ja nista potpiso.. sad je definitivno.. sljedece godine zlatan igra u ligi sampionaBosančeros wrote:Zar nije otišao u Bayer?
- Brando
kako stvari stoje, bajramovic ce najvjerovatnije iduce sezone igrati u Schalke04..
super..
jel ti dodje procenat od ugovora
bjezi jebote bajramovici i ibrahimovici i ostali debili uzmu lovu a mi jadni mislimo stalo mu je do bih sad ce zaigrati bolje ovo ono a boli njega racku za bih i za nas
-
car-x
nemam procenat nego mi drago da je nas cojk uspio.. a za takve kao ti, ne bi ni ja igro..Brando wrote:kako stvari stoje, bajramovic ce najvjerovatnije iduce sezone igrati u Schalke04..
super..
![]()
![]()
jel ti dodje procenat od ugovora![]()
pa si tako veseo
![]()
bjezi jebote bajramovici i ibrahimovici i ostali debili uzmu lovu a mi jadni mislimo stalo mu je do bih sad ce zaigrati bolje ovo ono a boli njega racku za bih i za nas![]()
-
bosniaque
Brando wrote:ma to ti govorim, briga njih za bih, samo dodju paze da se ne ozlijede (cast izuzecima) a mi vamo great expectationseh kad bi jos toliko koliko daj za njemacku ligu da i za reprezentaciju bosne dje bi nam bio kraj!![]()
svaki put
sta ces!