Bajramovic u AufSchalke Areni

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
car-x

#1 Bajramovic u AufSchalke Areni

Post by car-x »

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/a ... plett.html

kako stvari stoje, bajramovic ce najvjerovatnije iduce sezone igrati u Schalke04..

super..
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Zar nije otišao u Bayer?
car-x

Post by car-x »

Bosančeros wrote:Zar nije otišao u Bayer?
zato sam i turio vijest sto su nasi novinari na sva grla najavljivali da je cojk preso u bajer.. a bajram govori nije ba ljudi, nisam ja nista potpiso.. sad je definitivno.. sljedece godine zlatan igra u ligi sampiona
Brando

Post by Brando »

kako stvari stoje, bajramovic ce najvjerovatnije iduce sezone igrati u Schalke04..

super..

:-? :-?
jel ti dodje procenat od ugovora :roll: :lol: pa si tako veseo :lol:
bjezi jebote bajramovici i ibrahimovici i ostali debili uzmu lovu a mi jadni mislimo stalo mu je do bih sad ce zaigrati bolje ovo ono a boli njega racku za bih i za nas 8) 8)
car-x

Post by car-x »

Brando wrote:

super..

:-? :-?
jel ti dodje procenat od ugovora :roll: :lol: pa si tako veseo :lol:
bjezi jebote bajramovici i ibrahimovici i ostali debili uzmu lovu a mi jadni mislimo stalo mu je do bih sad ce zaigrati bolje ovo ono a boli njega racku za bih i za nas 8) 8)
nemam procenat nego mi drago da je nas cojk uspio.. a za takve kao ti, ne bi ni ja igro..
bosniaque

Post by bosniaque »

eh kad bi jos toliko koliko daj za njemacku ligu da i za reprezentaciju bosne dje bi nam bio kraj! :-D
Brando

Post by Brando »

eh kad bi jos toliko koliko daj za njemacku ligu da i za reprezentaciju bosne dje bi nam bio kraj!
ma to ti govorim, briga njih za bih, samo dodju paze da se ne ozlijede (cast izuzecima) a mi vamo great expectations :lol: :lol: svaki put :x
bosniaque

Post by bosniaque »

Brando wrote:
eh kad bi jos toliko koliko daj za njemacku ligu da i za reprezentaciju bosne dje bi nam bio kraj!
ma to ti govorim, briga njih za bih, samo dodju paze da se ne ozlijede (cast izuzecima) a mi vamo great expectations :lol: :lol: svaki put :x

sta ces! :-?
BECHO

Post by BECHO »

Bajramovic je kako znam bio najbolji igrac u obadvije utakmice kvalifikacija! Drago mi je sto prelazi u Schalke iako je bilo spekulacija da bi mogao preci u Hamburger SV (13 godina je igrao u hamburskom St.Pauliju)! :)
Post Reply