Bajram u Goraždu

Svakodnevna dešavanja u Goraždu, Višegradu, Foči, Vlasenici, Han-Pijesku i ostalim mjestima regije.
Post Reply
Loading...

#1 Bajram u Goraždu

Post by Loading... »

Kako je vama prošao Bajram u Goraždu?

Meni je bilo fino osim što je narodna muzika prevladavala, bljak.

Mislio sam da in the Club nikad narodna neće zasvirati kad ono bljak.

Neka raja se je marisala na više mjesta, što li Bože...
Umjesto da u duhu Bajrama i housice se svi vole i izmiruju, plešu, smiju, vesele oni se makljaju, ali dobro to je opet mlađa raja u toj fazi.

I kako bi?
Bosanac_21

#2 Re: Bajram u Goraždu

Post by Bosanac_21 »

Loading... wrote: Mislio sam da in the Club nikad narodna neće zasvirati kad ono bljak.
Pa nije sva narodna muzika "bljak" :?
sharwoodforest

Post by sharwoodforest »

Kao sto to Johnny rece, "Jeftina mjuza, teska cuga" :lol: :bih:
live_the_life

Post by live_the_life »

Ocekivala sam mnogo bolje. Meni se cini da u Gorazdu svaka godina sve gora i gora. U razgovoru sa mnogim dosli smo do zakljucka da je bezveze bilo i da u Gorazdu se samo slusa narodna muzika, naravno bez koje tuce ne mogu se izbjeci.
za CLUB nisam mogla da vjerujem da ce narodna biti, ali valjda tu su pare pa i gazde kontaju sta da zarade....
Angel of Death

Post by Angel of Death »

xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Last edited by Angel of Death on 28/10/2006 08:19, edited 1 time in total.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Radi li onaj pičvajz na vrhu Kemaxa sa džuboksom i pogledom na Drinu?
Sabereš raju i ponesete kovanica... To je bilo dernek.
Liberalism

Post by Liberalism »

Sad ne radi. Kazu otvara se ponovo cim SDA sidje s vlasti i ode u
Pracu, biciklima naravno :D :-D :D Taj 'picvajz' je bio jedan od najboljih house klubova u BiH dok iz ljubomore nisu natjerali policiju da stvari 'uzme pod kontrolu'.

Al to je bilo davno prije nego si ti sluzio vojsku u gorazdu :-) :-) :-)
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Liberalism wrote:Sad ne radi. Kazu otvara se ponovo cim SDA sidje s vlasti i ode u
Pracu, biciklima naravno :D :-D :D Taj 'picvajz' je bio jedan od najboljih house klubova u BiH dok iz ljubomore nisu natjerali policiju da stvari 'uzme pod kontrolu'.

Nikad se raj picvajz nece ponovo otvoriti posto SDA nikada nece izgubiti! :(
VektoR

Post by VektoR »

Neznam kakve veze ima SDA sa tim klubom koji je zatvoren, iz vvjerovatno opravdanog razloga... al manje vise nije bitno... haman za sve sto se desava je SDA kriva... cudi me da niste napisali da je SDA kriva za one silne tuce koje su bile po gradu... ? ali to nije tema vecerasnje emisije...
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

VektoR wrote:Neznam kakve veze ima SDA sa tim klubom koji je zatvoren, iz vvjerovatno opravdanog razloga... al manje vise nije bitno... haman za sve sto se desava je SDA kriva... cudi me da niste napisali da je SDA kriva za one silne tuce koje su bile po gradu... ? ali to nije tema vecerasnje emisije...
SDA je kriva za one silne tuce koje su bile po gradu! :D :D :D
Liberalism

Post by Liberalism »

VektoR wrote:Neznam kakve veze ima SDA sa tim klubom koji je zatvoren, iz vvjerovatno opravdanog razloga... al manje vise nije bitno... haman za sve sto se desava je SDA kriva... cudi me da niste napisali da je SDA kriva za one silne tuce koje su bile po gradu... ? ali to nije tema vecerasnje emisije...
Da malo bolje poznajes SDA vidio bi da je ona kriva za mnogo sta.

SDA je kriva iz razloga sto je prirodno da njima smeta bilo sta sto nije dzamija. Njima je krivo ako se ljudi u 3 sata ujutro vesele a dzamije da su prazne. Za vise vidi pod alkohol. pade mi na pamet nesta iz proslosti kad je SDA vlast u ratu zabranla jedno vrijeme tocenje alkohola u kafanama.

SDA je kriva jer su u SDA takvi ljudi koji sve vrlo lako mogu podvesti pod licni interes. Ako neko zeli moze za malo truda utjecati na SDA vlast da se okomi na bilo koga ili bilo sta kako bi se toj osobi pomoglo da napakosti nekoj drugoj. Vidi pod mito korupcija.

I na kraju SDA je krva jer ona okuplja ljude koji od brade ne vide ni svoj nos a kamo li da znaju sta je drustveno prihvatljiv događaj u 21 vijeku. U SDA su ljudi kojima je i elektricna energija luksuz i koji bi rado rekli (da mogu): sta hocete da nije nas jos uvijek bi vam svijece bile glavni izvor svjetlosti po mraku.

I jos nesto. U SDA su ogromna vecina ljudi kojima je ilahija jedina normalna muzika il maksimalno sevladilnka. Sve drugo su za njih sejtanska posla. Ako nevjerujes odi nekad u kancelarije SDA pa se uvjeri sam.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Liberalism wrote:Sad ne radi. Kazu otvara se ponovo cim SDA sidje s vlasti i ode u

Bilo je davno poslije, Liberalac.

U svakom slučaju pažnje vrijedan lokalitet (tj. objekt za oblokavanje).

Ne mogu da vjerujem da su to svjesno politički sjebali. Jeb'o te, još samo da opet muftija zabrani kostimiće.
VektoR

Post by VektoR »

:zzzz:
Last edited by VektoR on 19/01/2018 23:36, edited 1 time in total.
Liberalism

Post by Liberalism »

Cudno kako ljudi koji na neki nacin brane stavove SDA imaju vrlo neobicne komentare.

U Gorazdu u ratu svi oni koji su imali puske bili su pripadnici ARBIH. Kako je broj pusaka na broj vojnika bio 1:5 ili 1:6 90% pusaka je uvijek bilo na linijama. Samo rijetki borci su imali svoje puske koje su nekad nosili i kucama.

I sad ti izjavis:

i sada se raja tuce pod uticajem alkohola... zamisli u ratu, kad je svaka budala imala pusku

Sto implicira da je vecina pripadnika ARBIH u ratu bila budala.

I onda se neko pita sto nam je ovako.

da mi je da nekad sretnem jednu osobu koja normalno razmislja a koja podrzava SDA dao bi dukat sad!
VektoR

Post by VektoR »

:thumbup:
Last edited by VektoR on 19/01/2018 23:51, edited 2 times in total.
Loading...

Post by Loading... »

Prohujaste vi sa teme...
Liberalism

Post by Liberalism »

VektoR wrote:Znas vrlo dobro na sta sam mislio i na koje budale sam mislio... nije to odbrana nicijih stavova, nego si ti haman preopterecen razmisljanjem o sda...
Neznam na koje si budale mislio?

Koje su budale u ratu imale puske i zbog njih je u redu da se u kafanama zabrani tocenje alkohola?

a?
Post Reply