Bajram-namaz na Tv-u?
-
samvan
#1 Bajram-namaz na Tv-u?
Da li se slažete sa odlukom IZ da se zabrani FTv i BHT1 da prenose bajramski namaz iz Begove džamije i ostalih džamija u BIH?Ipak mislim da su malo prebrzo donjeli tu odluku,ali to je samo moje skromno mišljenje...
-
Svemirski_Jebach
jos jedno skromno misljenje - ja ti buraz ne znam nista a nesto ne mogu ni da se zamaram ... fair enough??!
to ti ide ovako: ovi htjedose da ovi drugi nesto prenose, a ovi drugi ne htjedose
- pa sad ovi drugi kad vidjese da su pojeli govno
(dobar tek) hoce da prenose nesto drugo, ali ovi prvi sad ne daju ko da ne daj boze
imaju autorska prava - a sad bi ovi prvi kad skontase da su se preracunali da ovi drugi to prenose
ali sad ovi prvi opet nece
vjerovatno je sljedeci razvoj dogadjaja: kad se bude trebalo prenositi onda ce neko treci nazvat prvog i drugog i dogovoriti da se prenosi ko biva zbog naroda
(a narod kojeg to interesuje je svakako u dzamiji pa ne moze da gleda uzivo sebe na TV jer se ne moze u jednom trenutu biti na dva mjesta
ili kod SDA mozda i moze? ) ili mozda jedan od clanova troglave adzaje ili neki od malih azdajica hoce da ga djeca i stara mati mogu vidjeti na TV
ko ce ti ga znat... 
to ti ide ovako: ovi htjedose da ovi drugi nesto prenose, a ovi drugi ne htjedose
vjerovatno je sljedeci razvoj dogadjaja: kad se bude trebalo prenositi onda ce neko treci nazvat prvog i drugog i dogovoriti da se prenosi ko biva zbog naroda
-
bosniaque
Svemirski_Jebach wrote:jos jedno skromno misljenje - ja ti buraz ne znam nista a nesto ne mogu ni da se zamaram ... fair enough??!![]()
![]()
to ti ide ovako: ovi htjedose da ovi drugi nesto prenose, a ovi drugi ne htjedose![]()
![]()
![]()
- pa sad ovi drugi kad vidjese da su pojeli govno
![]()
(dobar tek) hoce da prenose nesto drugo, ali ovi prvi sad ne daju ko da ne daj boze
imaju autorska prava - a sad bi ovi prvi kad skontase da su se preracunali da ovi drugi to prenose
ali sad ovi prvi opet nece
![]()
vjerovatno je sljedeci razvoj dogadjaja: kad se bude trebalo prenositi onda ce neko treci nazvat prvog i drugog i dogovoriti da se prenosi ko biva zbog naroda![]()
(a narod kojeg to interesuje je svakako u dzamiji pa ne moze da gleda uzivo sebe na TV jer se ne moze u jednom trenutu biti na dva mjesta
ili kod SDA mozda i moze? ) ili mozda jedan od clanova troglave adzaje ili neki od malih azdajica hoce da ga djeca i stara mati mogu vidjeti na TV
ko ce ti ga znat...
a lafo moj jeli ti zaista mislis da se bajram namaz prenosi prvenstveno radi toga da bi se neke face vidjele na tv-u, de ne laprdaj majke ti, nije ovo titino doba nema toga vise, ima bosne ima i bosnjaka a bice bogami i bajrama pa makar se to redakciji takozvane drzavne tv ne svidjalo, u ostalom prenosi ntv hayat kome se gleda, i kakve to sve veze ima sa SDA!
-
Svemirski_Jebach
moj prijatelju
sve ti u ovom zemlji ima veze sa SDA - osim same SDA
jasnije?
nije problem bajram namaza i treba ga biti na TV al jel se moraju politicki poeni opet kupiti

sve ti u ovom zemlji ima veze sa SDA - osim same SDA
jasnije?
nije problem bajram namaza i treba ga biti na TV al jel se moraju politicki poeni opet kupiti
-
BosnjakAga
kakvi politicki pojeni ba? Ne klanjaju samo clanovi iz SDASvemirski_Jebach wrote:moj prijatelju![]()
nije problem bajram namaza i treba ga biti na TV al jel se moraju politicki poeni opet kupiti![]()
-
Svemirski_Jebach
[/quote] Ne klanjaju samo clanovi iz SDA
[/quote]
samo oni ne klanjaju?
pa sto se onda bune kad ne klanjaju?
samo oni ne klanjaju?
-
BosnjakAga
Koji je ekstremista ovaj livada posto tobe jarabi 
-
Svemirski_Jebach
livadic ce nam skoro u suru
kazu ...
ne znam da li je istina?
ne znam da li je istina?
-
BosnjakAga
Ne klanjaju samo clanovi iz SDASvemirski_Jebach wrote:
samo oni ne klanjaju?
Izgleda nije samo Bush sa niskim IQ
-
Svemirski_Jebach
jebi ga nije do mene 
-
BosnjakAga
Ne ja sam hetero aj tiSvemirski_Jebach wrote:jebi ga nije do mene
- manijak1
-
Engram::X
#18 Re: Bajram-namaz na Tv-u?
zabrana je pravi potezsamvan wrote:Da li se slaete sa odlukom IZ da se zabrani FTv i BHT1 da prenose bajramski namaz iz Begove damije i ostalih damija u BIH?Ipak mislim da su malo prebrzo donjeli tu odluku,ali to je samo moje skromno miljenje...
i jasan signal muslimanima o karakteru vodstva te dvije bratske kuce
apsolutno podrzavam potez IZe
-
margareta
Hoces da ti postiram sta je efendija Ceric uradio jednom jetimu ?
Politiku gurate u religiju ne sto volite i jedno i drugo nego sto
ste poltroni lazovi i bijeda koja ce reci bilo sta samo da zamaskira
istinu GADIS MI SE kolko kosta moldavka ? a kolk'ko ukrainka ?
Ako uzmem navelko kolko ti dodjem ?
Mozel onda buraz jeftinije ?
Politiku gurate u religiju ne sto volite i jedno i drugo nego sto
ste poltroni lazovi i bijeda koja ce reci bilo sta samo da zamaskira
istinu GADIS MI SE kolko kosta moldavka ? a kolk'ko ukrainka ?
Ako uzmem navelko kolko ti dodjem ?
Mozel onda buraz jeftinije ?
- ja_sarajevo
Bjaram namaz ove godine na NTV Hayat.