BAJIĆ

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Vedran Cizmic

#1 BAJIĆ

Post by Vedran Cizmic »

Čitam sinoć na SPORTCENTRU nešto o Bajiću, kako su ga kritikovali i sl. njegovi dojučerašnji prijatelji, i kako je vidio ko su mu pravi prijatelji, a to reprezentativci BiH....
Znal' iko šta više o tome?
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Onda ne znam šta su to javljali na Hayat-u, ali spominjali su neke njegove prijatelje i ostalo gore navedeno!
Čovjek se zapita, da li bi i mi trebali početi prijetiti ovim našim koji igraju za njih, kao što to oni rade!!!??? Al' nismo mi k'o oni, i nadam se da ne ćemo nikada ni biti!!!
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Vedran Cizmic wrote:Onda ne znam šta su to javljali na Hayat-u, ali spominjali su neke njegove prijatelje i ostalo gore navedeno!
Čovjek se zapita, da li bi i mi trebali početi prijetiti ovim našim koji igraju za njih, kao što to oni rade!!!??? Al' nismo mi k'o oni, i nadam se da ne ćemo nikada ni biti!!!

Pa da su " vasi " igrali bi za vas , a ne za nas . Prema tome oni su NASI !!!
manijak1

Post by manijak1 »

Pa da su " vasi " igrali bi za vas , a ne za nas . Prema tome oni su NASI !!!
Prije nego što daš odgovor trebao bi pročitati tekst i na osnovu pročitanoga ako si šta primio dati odgovor.
Dakle radi se o igračima koji bi po mjestu rođenja stekli uslove da igraju za reprezentaciju BiH.
Što se tiče Bajića Grujića Misimovića i nekih budućih igrača koje će se posmatrati kroz prizmu nacionalnoga ( Barbarez je to odavno iskusio i prelomio ) jedino što treba činiti budući selektor reprezentacije BiH je da uzima igrače koji žele da igraju za BiH a ne zato što su već proglašeni kao neperspektivni za selekcije okolnih zemalja .
A tebe je čovjek kroz konstataciju pitao zašto već odbijene igrače ( za Bajića znaju svi da nije dobio prolaz za SCG ) ponovo uvlačite u pakao prijeteći im što nose dres matične države ?
Da igraju za Mozambik ??????
@ke

Post by @ke »

ma nije ni vazno, i onako ce svi ponovo da nose plavi dres :D
ovo ce se sve zaboravit, a ove nase rasprave izbrisat i strogo zabranit :roll:
manijak1

Post by manijak1 »

Pa načekaće se :D ako hoće ponovo da nose plavi dres :D jer po FIFA Ustavu mora napraviti pauzu neigranja za reprezentaciju za koju ne želi :D minimalno dvije godine :D .ili si ti Ake nagovijestio neka dešavanja :D koja smo već doživjeli :D :D :D :D ?
pitt

Post by pitt »

ma nije ni vazno, i onako ce svi ponovo da nose plavi dres
ovo ce se sve zaboravit, a ove nase rasprave izbrisat i strogo zabranit

Ake, jel to sanjas Veliku Srbiju ? :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Znači :D ko o čemu Ake o snovima :D .
Pa nazovi vidovitu Džemilu da vidimo gdje će šta biti :D
@ke

Post by @ke »

pravo da ti kazem ni meni se to ne svidja,
ja sam vise za onaj termin sto su prvi slovenci uveli :D
ne mogu da se sjetim trenutno, al cu javit, obavezno ;)
pitt

Post by pitt »

Haj samo ti skontaj pa nam javi. :D Gadno je kad ostaris pa pocnes zaboravljati vazne stvari :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Aha :D znači svi Slovenci u svojoj deželi :D ?
Pa :D svaka čast opali apetiti prema Japanu :D ali prema Bajiću nisu ?
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Nebi trebali jer nismo kao oni, kao sto si vec rekao. Nemozes ti nekome narediti za koju ekipu da igra i navija. Ako srbin osjeca da mu je otadzbina u Beogradu, onda neka navija za tu otadzbinu. I ja bi navijao da sam na njegovom mjestu. Nekontam kakve veze ima turska i arapska zastava sa nasom zastavom????? Ili nasim obiljezem??? Kada mi neko to objasni, ja cu ga licno kandidovati za Nobelovu nagradu. Ako se ja zgrozim kao Musliman na te zastave, sta onda Srbin mora da osjeca, da se dere Hajmo Bosno iz sve glasa?? Mozda ako pjeva Hajmo Bosno u zemlju.

Prema tome moramo biti ko Kanadjani.

Owen Hargreaves

Image

Rodjen 20 Januara 1981 Calgary (Canada)
Igra za Engleze... Ako neki Milutin iz BL hoce da igra za Srbiju neka igra, neka mu je sa srecom.
RRT-NPS

Post by RRT-NPS »

Bajic = majstor.
Strane zastave: ne moze se nista protiv njih jer su to ipak drzavne zastave i mozda su to turisti unosili. Ko zna. Nase to nije da unosimo, ali opet drzavne su i sta ces. Da je nama da ti srbi iz bih koji navijaju za scg nose te zastave scg umjesto slika ratnih zlocinaca bilo bi super. Pustite zastave. To je nista.
ja ovdje u NYC u bolnici sto radim kazem jednom ameru doktoru kako srbi i naki drugi tamo navijaju za susjedne drzave a on kao iz topa "pa nek idu u te zemlje those mother fuckers" a i nije razumio kako to oni rade i zasto. Ako tako vole te drzave sto ne zive u njima. Najbolje bi bilo dati tim srbima 20% te bosne naka pripoje srbiji a micemo pripojiti Sandzak nama. I nastavicemo da zzivimo multikulturno jer tako je najbolje. A isto vazi za te lude hrvate nek uzmu taj krs dolje oko Tomislavgrada i okoline i neka pripoje hrvatskoj a mi cemo uzeti Dubrovnik i okolinu. Pa ko hoce nek izvoli.
Ako neces za svoju drzavu za koga ces.
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

Drug_Tito wrote:
Nebi trebali jer nismo kao oni, kao sto si vec rekao. Nemozes ti nekome narediti za koju ekipu da igra i navija. Ako srbin osjeca da mu je otadzbina u Beogradu, onda neka navija za tu otadzbinu. I ja bi navijao da sam na njegovom mjestu. Nekontam kakve veze ima turska i arapska zastava sa nasom zastavom????? Ili nasim obiljezem??? Kada mi neko to objasni, ja cu ga licno kandidovati za Nobelovu nagradu. Ako se ja zgrozim kao Musliman na te zastave, sta onda Srbin mora da osjeca, da se dere Hajmo Bosno iz sve glasa?? Mozda ako pjeva Hajmo Bosno u zemlju.

Owen Hargreaves

Image

Igra za Engleze... Ako neki Milutin iz BL hoce da igra za Srbiju neka igra, neka mu je sa srecom.

Ma ti si meni legenda.
Druze tito mi ti se KUNEMO, da sa tvoga puta ne skrenemo.
Pozdrav
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

RRT-NPS wrote:Bajic = majstor.
Strane zastave: ne moze se nista protiv njih jer su to ipak drzavne zastave i mozda su to turisti unosili. Ko zna. Nase to nije da unosimo, ali opet drzavne su i sta ces. Da je nama da ti srbi iz bih koji navijaju za scg nose te zastave scg umjesto slika ratnih zlocinaca bilo bi super. Pustite zastave. To je nista.
ja ovdje u NYC u bolnici sto radim kazem jednom ameru doktoru kako srbi i naki drugi tamo navijaju za susjedne drzave a on kao iz topa "pa nek idu u te zemlje those mother fuckers" a i nije razumio kako to oni rade i zasto. Ako tako vole te drzave sto ne zive u njima. Najbolje bi bilo dati tim srbima 20% te bosne naka pripoje srbiji a micemo pripojiti Sandzak nama. I nastavicemo da zzivimo multikulturno jer tako je najbolje. A isto vazi za te lude hrvate nek uzmu taj krs dolje oko Tomislavgrada i okoline i neka pripoje hrvatskoj a mi cemo uzeti Dubrovnik i okolinu. Pa ko hoce nek izvoli.
Ako neces za svoju drzavu za koga ces.

Ma jebes sandjak, ta prljavstina neka ostane srbiji.
A sto se tice BIH, najbolja je kad je multinacijonalna.
BIH= Mala SFRJ
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Drug_Tito wrote:

Owen Hargreaves

Image

Ma to je više bilo, da kažem, retoričko pitanje, jer nisam ni ja zato da im se govori, ali kada oni mogu našim prijetiti, mogli bi i mi njihovim, al' bolje da ne radimo, jer kao što je više puta naglašeno, nismo mi ko oni! Može neko reći da mu je svejedno, kada mu prijete, ali ipak je u pitanju porodica i nije to baš lako!
Što se tiče zastava, ma nema niko ovdje ništa protiv unošenja zastave SiCG, neka unesu i rusku i kinesku i ko su im još partneri, ali neka ne stavljaju 4S (ili 4C)!
Isto tako, pa šta i ako neko unese tursku zastavu, pogotovo ako je Turčin, pa oda počast našim svojim navijanjem, mada se ni ja ne slažem da naši ljudi unose strane zastave, ali kao što neko reče to je manji problem!!!
negativac

Post by negativac »

Bajić je u intervjuu za sportski žurnal izjavio da je shvatio da su mu pravi priljatelji reprezentativci BIH i da mu je podršku pružilo i nekoliko saigrača iz partizana...još je rekao da se razočarao u sve ostale uključujući i priljatelje iz bjeljine s kojima je odrastao...To sve je hladno izjavio za beogradske novine tj. sportski žurnal i još je dodao da je vermezović mishina i da ga ne stavlja u tim zato što igra za BIH... sto i pije vode jer je kod mateusa u mnogo jačem partizanu bio standardan...Ono što je pisalo u Oslobodjenju je neka trulja od intervjua a Bajic je imao muda da sve kaze beogradskim novinarima....
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Vedran Cizmic wrote:
Drug_Tito wrote:

Owen Hargreaves

Image

Ma to je više bilo, da kažem, retoričko pitanje, jer nisam ni ja zato da im se govori, ali kada oni mogu našim prijetiti, mogli bi i mi njihovim, al' bolje da ne radimo, jer kao što je više puta naglašeno, nismo mi ko oni! Može neko reći da mu je svejedno, kada mu prijete, ali ipak je u pitanju porodica i nije to baš lako!
Što se tiče zastava, ma nema niko ovdje ništa protiv unošenja zastave SiCG, neka unesu i rusku i kinesku i ko su im još partneri, ali neka ne stavljaju 4S (ili 4C)!
Isto tako, pa šta i ako neko unese tursku zastavu, pogotovo ako je Turčin, pa oda počast našim svojim navijanjem, mada se ni ja ne slažem da naši ljudi unose strane zastave, ali kao što neko reče to je manji problem!!!
A sta fali 4 S ? Zar to nisu zvanicni simboli jedne od clanica drzavne zajednice ?
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Zastava na kojoj piše Banja Luka i u sredini 4S, pa znamo šta to znači, nismo djeca!!!
@ke

Post by @ke »

sta znaci :?
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Vedran Cizmic wrote:Zastava na kojoj piše Banja Luka i u sredini 4S, pa znamo šta to znači, nismo djeca!!!
Mozda se tebi ne svidja , ali :

http://www.vladars.net/lt/srpska/grb.html
Prince

Post by Prince »

To je zastava pod kojom se klalo, ubijalo, silovalo, mučilo, rušilo itd...
Zašto vama smeta zastava sa ljiljanima? Mi nikoga pod tom zastavom nismo napali, nego smo se branili od životinja.

Što se tiče Bajića, ja takve igrače ne bih zvao u reprezentaciju, bilo koji igrač kome je BiH rezervna varijanta, ne bi imao mjesta u timu. Neka igra Edis Mulalić umjesto njega, dovoljno je dobar, ako su mogli Šabić i slični njemu, onda može i Edis sigurno.
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Ma NACIONALNI KLJUC ti je cudo . Mora biti i poneki " SRBIN" ili Hrvat u ekipi .
manijak1

Post by manijak1 »

Lajanje je meni najčudniji sport , još kad si tenkre :D :D čudo jedno :D .
Post Reply