Baho legenda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
a sve dok budemo imali ovako "inteligentne" forumashe, ove teme ce bit presmijesneFleischfresser wrote: Sve dok bude ovakvih izjava ovaj ce forum biti u kurcu!
I sve dok mene ili nekog drugog Zeljovca ovdje budu optuzivali da pljujemo po Bahi jer prica dobro o Sarajevu, a ne zbog toga sto konstantno daje retardirane izjave, vristi kad prijenosi utakmice bez razloga, ovaj forum ce biti u kurcu!
Jedino u BiH ljudi imaju tu potrebu za nenormalnim pretjerivanjem i hvaljenjem ''svoga'' iako to na kilometre smrdi!
I pogodite sad, zato i jesmo u kurcu! Tako je.
izvoli slusat seada hadzijahica, mozda ti je on drazi, on se nikad ne dere, jedva i da prica. i treba se derat, za to je placen.
i treba hvalit svoje, a ne srat po njemu. ako ti se sere po svome - a imas zelju, kuces vece prilike.
-
Majstorinho
Da su babi muda,bila bi dedaFleischfresser wrote:Sve dok bude ovakvih izjava ovaj ce forum biti u kurcu!Majstorinho wrote:
Realno,razlika u tome je sto je Smith Englez,i sto igra u Unitedu.Da se kojim slucajem Rascic rodio tamo,on bi bio u rangu Drogbe.
I sve dok mene ili nekog drugog Zeljovca ovdje budu optuzivali da pljujemo po Bahi jer prica dobro o Sarajevu, a ne zbog toga sto konstantno daje retardirane izjave, vristi kad prijenosi utakmice bez razloga, ovaj forum ce biti u kurcu!
Jedino u BiH ljudi imaju tu potrebu za nenormalnim pretjerivanjem i hvaljenjem ''svoga'' iako to na kilometre smrdi!
I pogodite sad, zato i jesmo u kurcu! Tako je.
- manijak1
Baho je sve samo nije legenda ......jednostavno zato što je pitar
-
in33sa
A na osnovu cega zakljucujes da bi Rascic bio u rangu Drogbe, da je rodjen u Engleskoj???Majstorinho wrote:Realno,razlika u tome je sto je Smith Englez,i sto igra u Unitedu.Da se kojim slucajem Rascic rodio tamo,on bi bio u rangu Drogbe.in33sa wrote:Razlika je u tome sto je Alanu Smithu neulazak u Ligu prvaka totalni neuspjeh i propala sezona, a Rascicu ulazak u 3. pretkolo uspjeh karijere.Fleischfresser wrote:''Koja i kolika je razlika izmedju Rascica i npr. Alana Smitha''![]()
Tek da odgovorim Bahi...
Inace, Drogba nije rodjen u Engleskoj, tako da Rascic ima gotovo pa jednake preduslove za uspjeh kao i Drogba sto ih je imao.
- amrica
Baho ima svoje bisere, ali ipak je bolji od svih ostalih tzv sportskih novinara. Ako nisam u pravu, navedite mi nekoga ko ima prijatan muzevan (bar da nije zenskast) glas, zna o cemu govori i ponekad usuti!!!! Vecina tv novinara kao da vodi radijski prenos, misle da moraju pricati 45 min, na terenu se desavaju cuda, a oni citaju, jako informirani, sta je bilo 69. ili 74. ili ko se posvadjao sa zenom.
A ako je onaj lik izvalio i ostao ziv, "cuvaj se Danaca i kad darove donose", Baho bar prica u loko varijanti, ne ide u staru Grcku i ne nasmijava i ne rasplakuje sire nefudbalske mase.
A ako je onaj lik izvalio i ostao ziv, "cuvaj se Danaca i kad darove donose", Baho bar prica u loko varijanti, ne ide u staru Grcku i ne nasmijava i ne rasplakuje sire nefudbalske mase.
-
wizzard
covjek je izabrao pogresnog igraca za poredjenje..al cu te ja podsjetit da je drogba najveca ako ne i jedina zvjezda obale slonovace..i kod nas svake decenije bljesne koji igrac..al ono sto je covjek htio reci(pretpostavljam)..da bi igrac kao rascic, da ima uslove kao smith bio jednake kvalitete..to ce potvrdit bilo ko ko je trenirao ili trenira fudbal u uslovima kakvi su nasi..jer igrac u bosni moze dostici maksimalno 50% od svog potencijala!!in33sa wrote:A na osnovu cega zakljucujes da bi Rascic bio u rangu Drogbe, da je rodjen u Engleskoj???Majstorinho wrote:Realno,razlika u tome je sto je Smith Englez,i sto igra u Unitedu.Da se kojim slucajem Rascic rodio tamo,on bi bio u rangu Drogbe.in33sa wrote: Razlika je u tome sto je Alanu Smithu neulazak u Ligu prvaka totalni neuspjeh i propala sezona, a Rascicu ulazak u 3. pretkolo uspjeh karijere.
Tek da odgovorim Bahi...
Inace, Drogba nije rodjen u Engleskoj, tako da Rascic ima gotovo pa jednake preduslove za uspjeh kao i Drogba sto ih je imao.
-
Beslija
Pa razlika između Smitha i Rascica ( osim izgleda ) je u pregledu igre, fudbalskom znanju te uslovima treniranja ( pogotovo dok su bili juniori )... A obojica mogu trcati i udarati loptu na lijevo i desno. Mozak za fudbal se nazalost ne moze dobiti... to imas ili nemas. Nije vazno gdje si se rodio. Smith to ima mnogo vise od Rascica. Zato jedan igra u NewCastle-u, a drugi u Sarajevu.
Ali mislim da raja bukvalno shvata ovu poredbu Bahe ...
Ali mislim da raja bukvalno shvata ovu poredbu Bahe ...
- manijak1
-
in33sa
Nije ovo prvi put da Baho ispaljuje gluposti, sjetimo se njegovog euforicnog poredjenja ekipe Sarajeva i Batsbijevih beba, nazvavsi ekipu Sarajeva "bebe sa Koseva"
A ova euforija nakon jedne pobjede nad Genkom, brzo ce splasnuti nakon porcije u Kievu. Nama je u krvi gubiti dodir sa realnoscu, samo cekam da neko Genk proglasi ekipom iz elite europskog nogometa.
A ova euforija nakon jedne pobjede nad Genkom, brzo ce splasnuti nakon porcije u Kievu. Nama je u krvi gubiti dodir sa realnoscu, samo cekam da neko Genk proglasi ekipom iz elite europskog nogometa.
- manijak1
Pitari sretno!
-
branimir_s
Ma Baho je kar..a obicna.
-
LSD
Nemojte na Bahu,starog zvrka.Yebi ga covjek voli pitarluk i sam je takav i to je OK.E sto se tice njegovih kvaliteta komentatorskih....pa i nemamo neki sirok izbor tu (po meni mozda onaj Suko da je tu negdje).Joj zaboravili smo svi Seju Hadzijahica-legendu sportskog novinarstva
,a od ovih novijih nada tu je Priganica neprikosnoven 
-
Majstorinho
Kad baho vrisne OPASNO JEEEEEEEEEEEEE...Meni srce iskociLSD wrote:Nemojte na Bahu,starog zvrka.Yebi ga covjek voli pitarluk i sam je takav i to je OK.E sto se tice njegovih kvaliteta komentatorskih....pa i nemamo neki sirok izbor tu (po meni mozda onaj Suko da je tu negdje).Joj zaboravili smo svi Seju Hadzijahica-legendu sportskog novinarstva,a od ovih novijih nada tu je Priganica neprikosnoven
-
Umjetnik a
manijacima baho smeta samo što navija za F.K.S.