Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijatelj iz inostranstva će u Sarajevu biti 3 mjeseca. Pita me da li može igrati badminton, da ponese reket
Da li ima klub ili neko mjesto gdje se igra badminton u Sa?
Hvala
Badminton se u Sarajevu igra u Dobrinjskoj/5. Gimnaziji na Dobrinji... Ona velika skola sa desne strane kada se prodje kruzni tok u pravcu aerodroma (kada ides iz grada). link si vec dobio iznad www.badminton.ba ...
kako igra prijatelj? Jel ima neko iskustvo? Ima za svakoga ponesto... od 5 do 105...
Momak igra jako dobro. U Engleskoj se takmiči. Da li ima kod nas igrača s kojima može trenirati (njegovog ranga)?
Izvini ako sam dosadan, ali to mu je jedan od uslova za dolazak u Sarajevo. Sportista jbg..
Da li, sem Dobrinje, ima jos negdje da se rekreativno moze trenirati badminton u Sarajevu?
Moras li imati partnera ili uvijek ima neko da igra?
Ima li neko ovdje da igra?
Ma.Le.Na wrote: ↑26/11/2024 21:04
Da li, sem Dobrinje, ima jos negdje da se rekreativno moze trenirati badminton u Sarajevu?
Moras li imati partnera ili uvijek ima neko da igra?
Ima li neko ovdje da igra?
Hotel hils, fakultet sporta,..tamo su trenirali iz badminton kluba Sarajevo, a mislim da se mogao i termi rezervisati za rekreativce.